|
|
|
Premierzyca mnie bawi, o uczucie żenady jeszcze nie miałem powodu jej podejrzewać.
Ale to się zmieni diametralnie i to wszyscy dobrze wiedza tylko nie chcą jej przedwcześnie zdołować... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Poszukaj wypowiedzi Dudy po zaprzysiężeniu. Przed pałacem gdzie "spontanicznie" zebrała się grupa jego wyborców. Tam wyraźnie pokazał czyim jest Prezydentem. Poniosło go trochę i zapomniał, że kampania Prezydencka już sie zakończyła. Ja to słuchałem w PR 1 i czułem się zażenowany. Info dla funkcjonariuszy. Wypowiedzi polityków PO też są żenujące. Tym swoim postem zaprezentowałeś siebie w pigułce. Już w trakcie kampanii wrzucałeś różne gów.a na temat Andrzeja Dudy. Zgodnie z zasadą : A nuż coś się przyklei! Po wygranych przez kandydata PiS wyborach ( widocznie zbyt wiele się nie przykleiło ) zacząłeś wrzucać następne gów.a na zasadzie : Duda już zaczął wycofywać się ze swoich obietnic. Przypominam , że było to jeszcze przed objęciem przez Niego urzędu . Czyli pierwszy raz w historii ludzkości rozliczano człowieka z obietnic wyborczych przed rozpoczęciem sprawowania swojego mandatu. To było dobre , ale jeszcze lepsze jest to , ze miałeś w tym niemały udział! Gratuluję pomysłu! Po objęciu urzędu Prezydenta RP zaczynasz (zgodnie z Waszym modus operandi) znowu wrzucać gów.a , tym razem na temat zagrożenia wprowadzenia państwa wyznaniowego. No i oczywiście jak bardzo oszukał Polaków Prezydent RP obiecując , ze będzie reprezentantem wszystkich Polaków! Zadeklaruj się kim jesteś i co Ci chodzi? Ani przez chwilę nie dałeś człowiekowi cienia szansy , skreśliłeś go dawno temu i dalej brniesz w tej nienawiści. Człowieku przecież Twoje zdanie na jego temat nie zmieniło się i nie zmieni. Nie jesteś obiektywnym recenzentem , tylko chorym z nienawiści nieszczęśliwym człowiekiem. Dodatkowo wylewającym szambo na forum , wrzucając bardzo brzydko pachnące pomówienia i insynuacje ( pamiętasz jak pisałeś o Rajmundzie Kaczyńskim?). O ile pracujecie ze swoim przyjacielem ( a właśnie wciąż nie odniosłeś się do mojego pytania: czy jesteście kumplami w życiu prywatnym?) na jego premię , podnosząc frekwencję na forum mogę to zrozumieć! Może odpala Ci prowizję i stąd Twoje zaangażowanie? Jeżeli zaś motywacją Twojego działania jest nienawiść do konkretnej partii politycznej czy jej prezesa , to chyba masz jakiś problem? Czy w Twoim życiu nie ma innych problemów niż ewentualny powrót do władzy Prawa i Sprawiedliwości? Uprzedzając twój rewers , nie kocham PiS-u ani Kaczyńskiego. Jestem zdania , że po prostu są lepszą alternatywą niż PO. Nie czuję nienawiści w stosunku do Platformy. Po prostu lata ich rządów oceniam negatywnie , trzeba pogonić to dziadostwo i tyle! Nawet jeżeli w dalszym ciągu nie możesz patrzeć na Prezydenta RP , to nie masz innego wyjścia niż pogodzić się z obecnym stanem rzeczy. Jeżeli będzie słabą głową Państwa , usiądzie po żyrandolem i zapomni o swoich deklaracjach , to w następnych wyborach polegnie . Przegra najprawdopodobniej z Tuskiem , który po skończeniu kadencji szefa Rady Europejskie powróci do polityki krajowej. Taka jest normalna kolej rzeczy. Za złe rządy kara w postaci przegranych wyborów. Tak jak się szykuje kara dla PO. Prawda jest taka , że Platforma nie zasłużyła na drugą kadencję . Gdyby nie mainstream i straszenie PiS-em już w 2011 r. należała im się czerwona kartka. Ale ok wygrali i mieli następne cztery lata na realizację swojego programu. Wiele wskazuje na to , że tym razem mainstream nie pomoże . Tzn z pewnością będzie pomagał , ale dzięki internetowi przekaz mediów głównego nurtu już nie jest taki silny jak kiedyś. Nie nudzi Ci się wylewanie tego szamba ? Nie nudzi Ci się powielanie bredni stworzonych w gabinetach Lisa , Michnika i im podobnych? Musisz zrozumieć , ze pracując przy wylewaniu szamba przesiąkasz tym zapachem na wskroś! Jak to często bywa sam tego nie czujesz , ale ten odór stale Ci towarzyszy. Więc może warto przemyśleć swoje postępowanie i przystopować z tematem? Rozważ to , no chyba , ze prowizja od przyjaciela jest pokusa nie do odparcia. |
|
|
|
|
Edo2 czy ten ostatni artykuł wklejony przez Andrzeja to coś nieprawdziwego? Przecież to recenzja poczynań.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Recenzja Andrzejka to jego interpretacja zdarzeń. Nie podzielam jej i jak sądzę wielu ludzi również. Ale chodziło mi bardziej o ogólne podejście Andrzejka do A. Dudy i zamieszczania przez niego wszelkich informacji z kampanii wyborczej ,samych wyborów , inauguracji prezydentury i dwóch tygodni sprawowania urzędu. Ten człowiek jest chory z nienawiści do do obecnego Prezydenta ( a właściwie do formacji z której A. Duda się wywodzi) i doszukuje się tego co chce się doszukać! Każdy może odnaleźć coś dla siebie , pytanie czego nam w danej chwili brakuje? Nie wiem czy tłumy ludzi przy inauguracji to była ustawka , ale wiem , że spora część społeczeństwa odnalazła w Dudzie , to czego nie widziała w poprzedniku. Osobiście uważam każdą wypowiedź Prezydenta RP za bardzo wstrzemięźliwą i nie nastawioną na konfrontację . To co po obróbce robią z tym media , to już problem sumień ludzi to preparujących. Póki co nie wydarzyło się nic ,co dyskredytuje głowę Państwa,a cała reszta to tylko przysłowiowe szukanie chu.a do dupy!
Jeżeli jest to recenzja poczynań, to została dokonana przez człowieka złej woli i nieczystych zamiarów. Skądinąd znanemu z takich zagrań nie od dziś! Musisz wiedzieć , że Andrzejek insynuował w nie tak odległej przeszłości Rajmundowi Kaczyńskiemu ( ojcu Jarosława i Lecha) współpracę z organami bezpieczeństwa. Tylko na tej podstawie , że jako Ak-owiec i powstaniec warszawski podjął studia , a potem pracę na Politechnice Warszawskiej . A po kilku latach dostał służbowe mieszkanie. Bohater naszego postu nie dysponował żadnym dokumentem ( jego kopią ) ani żadną relacją jednego człowieka. Mimo to nie dysponując żadnym dowodem poza paskudnym pomówieniem wyciągał tak daleko idące wnioski. Czy takie zachowanie jest w porządku? Czy można rzucać ciężkie oskarżenia wobec osoby zmarłej nie dysponując twardymi dowodami? Może i można , ale jak określić takiego gagatka? Mi nasuwa się tylko jedno określenie : cmentarna hiena. I według mnie dość dobrze oddaje to zarys sytuacji. |
|
|
|
|
Jeżeli PiSowski rezydent chce żeby rząd PO spełniał jego obietnice to moim skromnym zdaniem albo ma zdrowo naje... w bani ... albo od tego gorąca pomylił Panią Kopacz z szydło co nie wróży za dobrze a to już nie moja interpretacja ... jeszcze się dziwi że rząd nie chce z nim współpracować
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Moderowano przez: el.Banan +20
|
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Andrzejek,Banan i Rogerst przypomnial mi sie mem,ktory dobrze ilustruje wasze poczynania. Jeden gosc mowi: "moze i jestem debilem,ale Ty jestes z Pis..."
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Napiecie rosnie, szanse spadaja. Kibicuje...
|
|
|
|
|
CYTAT Andrzejek,Banan i Rogerst przypomnial mi sie mem,ktory dobrze ilustruje wasze poczynania. Jeden gosc mowi: "moze i jestem debilem,ale Ty jestes z Pis..." Zapewne też uważasz że fajna nuta ... Listy PiS do zatwierdzenia. Zabraknie Krystyny Pawłowicz? Na poniedziałek zaplanowane jest spotkanie komitetu politycznego PiS, który ma zatwierdzić listy w wyborach parlamentarnych. Poza politykami PiS, znajdą się na nich też członkowie Solidarnej Polski i Polski Razem. Na listach do Sejmu może zabraknąć miejsca dla Krystyny Pawłowicz. http://www.tvn24(...)818.html Zaoszczędzimy wszyscy na paśnikach ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No to przeca dawno o tym pisałem Od dawna o tym pisały onety.
|
|
|
|
|
Ale jeszcze dziś piszą ze znakiem zapytania więc raczej 100% pewności nie ma ... a szkoda zresztą ich na 100% jest tyle warte co siknięcie mojego psa na drzewo ...
|
|
|
|
Moderowano przez: el.Banan ciach
|
|
|
|
|
A oto wywiad: http://www.fakt.pl/polityka/wywiad-z-prezydentem-andrzejem-duda-duda-500-zl-na-dziecko,artykuly,565653.html Jeżeli ktoś chce traktować moje słowa z kampanii, że przyjąłem na siebie zobowiązanie i że przygotuję wszystkie projekty ustaw, które doprowadzą do tego, że poprawi się sytuacją gospodarcza w Polsce, to będzie to zwykłe nadużycie. Powołam Narodową Radę Rozwoju i liczę na jej dobre współdziałanie z rządem. Prezydent samodzielnie wszystkiego nie zrealizuje. Może być inspiratorem – i do tego się zobowiązuję. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poseł PiS straszy firmy reklamujące się w TVN-ie. Jesienią mają się wynieść z Polski? http://pikio.pl/posel-pis-straszy-firmy-reklamujace-sie-w-mediach-nieprzychylnych-pis/ "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
zal Ci tych firm czy tych mediow ?
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Żal mi tylko tego faceta. To ograniczanie wolności.
Hipokryzja PiS ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dla relaksu troszkę spamu usunięte
|
|
|
|
Ja tez potrzebuje relaksu, podaj link do tego wycinka
Moderowano przez: el.Banan Proponuję poszukać tematu o technikach relaksacyjnych lub założyć nowy temat ... może ktoś coś poradzi jednocześnie proszę nie spamować w tym
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
To już przestaje być zabawne. Jak mając obsesję antypisowską można byc modem w tym temacie ? Co niewygodne koleś usuwa wg swojego widzimisię... Czekam juz na 25 pazdziernika,skonczy sie pierd..... Bananka i Andrzejka. Wasi wielcy idole pojda siedziec za 8 lat robienia narodu w chu...
|
|
|
|
CYTAT Daniel Hausner 20 sierpnia o 02:44 Pani Beata Szydło w Stalowej Woli stwierdziła, że REFERENDUM to ŚWIĘTO DEMOKRACJI ! Ale niestety to święto to nie jest dla wszystkich jak się okazało ponieważ pracownik UM Stalowa Wola podszedł do osób trzymających transparent z napisem REFERENDUM w ŚWIETO WOJSKA POLSKIEGO i wręcz nakazał się im zabierać stamtąd. Nie wiem, nie rozumiem dlaczego nie wolno było stać z transparentem w oddali nie przeszkadzając nikomu, a wręcz przeciwnie było to pozytywnie odbierane przez mieszkańców miasta Stalowa Wola. Czy to odgórne postanowienie rządzących ? Aby nas pogonić bo przecież dla partii zaplanowane na 6 września 2015 r. REFERENDUM jest bardzo, ale to bardzo niewygodne ! https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11856874_1482666862049621_1129024455_n.mp4?efg=eyJybHIiOjEyMjksInJsYSI6ODI5fQ%3D%3D&rl=1229&vabr=683&oh=59c7bf78a8f2f1a8951d3c377a2ceb0e&oe=55D579FB "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jeżeli to było podczas "show" Szydło to ja się nie dziwię. Z takich imprez są filmy, zdjęcia czy transmisje. Na planie ma być przede wszystkim "bohater show" a nie kto inny, a szczególnie działacze "jowowi" z którymi to pis się nie identyfikuje i chyba nie chce.
|
|
|
|
|
Oni stali daleko z boku, nikomu nie przeszkadzali.
Coś o Frankowiczach i hipokryzji PiS. Komunikat KP PiS dotyczący zalecenia Komisji Nadzoru Bankowego Klub Parlamentarny Prawo i Sprawiedliwość z niepokojem przyjmuje zalecenia Komisji Nadzoru Bankowego tzw. „Rekomendację S” wprowadzające ograniczenia w dostępności do kredytów walutowych, których głównym skutkiem będzie zmniejszenie możliwości nabywania przez obywateli (szczególnie przez młode osoby) własnych mieszkań. Klub Parlamentarny PiS podchodzi krytycznie do tego zalecenia z co najmniej kilku powodów: http://www.pis.org.pl/article.php?id=4415 Internet pamięta "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|