NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 83 84 85 86 87 88 89 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 09:26  
CYTAT
To już przestaje być zabawne. Jak mając obsesję antypisowską można byc modem w tym temacie ? Co niewygodne koleś usuwa wg swojego widzimisię... Czekam juz na 25 pazdziernika,skonczy sie pierd..... Bananka i Andrzejka. Wasi wielcy idole pojda siedziec za 8 lat robienia narodu w chu...

Tu po części się z tobą zgodzę ...wręcz jest to żenujące ...może napisz do "swojego kolegi" że jest żałosny lub coś w ten deseń może to zadziała ...
tobie też polecałem czopki ...może jest jeszcze coś innego ...myślałeś o jakiejś maści ? Dodam jeszcze jedno zdanie skończ/cie z prywatnymi wywodami ...

Co do pisowskich gnid ... referendum ? ...święto demokracji ? Jak w partii w której coś takiego jak demokracja nie istnieje może być świętem ... nie wiem Ludzie myślcie to nie boli ok będzie super jak PiSowski rezydent w ogóle dopuści do tego referendum

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 09:26  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 09:44  
"skonczcie z prywatnymi wywodami..."bo co ? bo usuniesz posty dla relaksu ? Sam sie niedawno domagales,zebym nie mowil ci co masz pisac,wiec ty tez nie pouczaj ! A masc bedzie ci potrzebna po 25 pazdziernika,bo narod wspanialy wybierze dobrze. Ps. Nie zawlaszczaj okreslenia rezydent,bo nie jest twoje,a odnosilo sie do Komorowskiego.

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 09:58  
Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 10:03  
CYTAT
"skonczcie z prywatnymi wywodami..."bo co ? bo usuniesz posty dla relaksu ? Sam sie niedawno domagales,zebym nie mowil ci co masz pisac,wiec ty tez nie pouczaj !...

Napisz do zarządu że masz pewne braki i domagasz się żeby wymyślający regulamin zrobił korekty bo go nie ogarniasz ... Może ktoś pozytywnie rozpatrzy twoje gorzkie żale lub się nad tobą zlituje nie wiem

Bo co ? - bo z niemałą przyjemnością usunę każdy następny twój wpis nie na temat z prywatą (łamiący regulamin) i udzielę ci bonusa ok

ps.Na twoje nieszczęście jestem tu od "pouczania" potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 10:18  
to nie jest twoj prywatny proPlatformerski folwark tylko forum. Nie zapominaj o tym. Chyba,ze jestes dyktatorem jak Kaczynski.Chyba nie,bo ty go nienawidzisz...

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 10:31  
Powinni dopisać następne pytanie do referendum ...

Czy jesteś za przeprowadzeniem testów IQ na osobach uprawnionych do głosowania w dniu wyborów ... by zakwalifikować na ile % głos obywatela powinien być liczony ... dość proste .. głosujesz odpowiadasz na 5 pytań i twój głos jest liczony za 0-20-40% itd ... PiS już nigdy nie dostałby się do parlamentu

Demokracja to taki system... w którym „głos głupca waży tyle samo... co głos mędrca” to coś chyba jest nie tak sciana czas uzdrowić demokracje

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 10:33  
CYTAT (nenad)
to nie jest twoj prywatny proPlatformerski folwark tylko forum. Nie zapominaj o tym. Chyba,ze jestes dyktatorem jak Kaczynski.Chyba nie,bo ty go nienawidzisz...

Czyli potwierdzasz, że Kaczyński jest dyktatorem?

Banan, Jeśli mędrzec nie potrafi przekonać głupca do swoich racji to nie jest mędrcem. smiech2

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 10:39  
Nie pisałem ani o sobie (broń Boże) ani o "koledze" ... ot tak przyszło mi do głowy ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 11:29  
wyborcom Pis zarzucasz niska inteligencje ? Ciekawe,ze woleli na prezydenta doktora,ktory zna 4 jezyki,a nie czlowieka,ktory wali byki ortograficzne i chodzi po krzeslach... Kto tu sie wykazal inteligencja ? Ps. Niejaka Doda tez ma wysokie iq i o czym to swiadczy ?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 13:16  
CYTAT

Banan, Jeśli mędrzec nie potrafi przekonać głupca do swoich racji to nie jest mędrcem.

Głupiec mędrca nie rozpozna, mędrzec zawsze...

Naprawdę schlebiasz sobie wklejając sokzburaka.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 13:52  
CYTAT
wyborcom Pis zarzucasz niska inteligencje ? Ciekawe,ze woleli na prezydenta doktora,ktory zna 4 jezyki,a nie czlowieka,ktory wali byki ortograficzne i chodzi po krzeslach... Kto tu sie wykazal inteligencja ? Ps. Niejaka Doda tez ma wysokie iq i o czym to swiadczy ?

Do końca o czym to ma świadczyć to nie wiem ..Jest taka "profesor" Pawłowicz ... ciężko ją nazwać normalną i gro"profesorów" i "doktorów" w komisji Macierewicza ... z resztą był już jeden "doktor" a zarazem rezydent PiSowski (najgorszy jakiego ta ziemia nosiła) ... nie wiem więc śmie twierdzić że ta wasza "inteligencja" w większości (chodzi mi o tych z literkami przed nazwiskiem) jest mniej więcej na poziomie "naszych" podstawówek ...Co do wykazywania się "inteligencja" to niestety muszę pominąć ten wątek żeby nikogo nie urazić

ps. Może wrzucisz jakie tytuły i ile języków zna "Placek" dla ułatwienia dodam że chodzi o tego "słynnego" aktora ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 14:18  
"wiec SMIE twierdzic..." wroc do szkoly ! a potem pytaj o jezyki Dudy... Dla mnie Jaruzel czy Walesa to byli marni prezydenci...

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 14:21  
Co ty do mnie piszesz ? "wroc do szkoly" ? To po Wolsku ?

"O dwóch takich co ukradli księżyc"sciana ... "Placek" ... Duda potluczony ... n/c ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 14:35  
ty masz płacone,zeby prowokowac i nabijac posty ? Napisze taki,ze najgorszy rezydent jakiego ziemia nosiła,a potem przepraszaj go,bo płacze,ze go chamem nazwiesz... Aha,bo Bronisław to był świetny... Tylko kurde jak to sie stalo,ze z 70 % mu zmalalo do 30% ?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 14:50  
Dla twojej przyjemności mam kłamać ? Możesz sobie klepać na forum jaki to był cudowny rezydent nie wiem Możesz też oczywiście wytknąć komuś jak ktoś walnie literówkę ok Możesz też oczywiście sądzić że prezydent "X" czy "Y" był lepszy lub gorszy od najgorszego rezydenta jaka ta ziemia nosiła (nie biorę jeszcze pod uwagę Du*y) ...Ale ch*j cię to obchodzi za co ja mam płacone zarumieniony gdzie i na czym zarabiam ... I jak już nie raz pisałem zwisa mi to za kogo mnie/kogoś uważasz (tak długo jak nikogo nie będziesz obrażał na forum)...nie oczekuje uznania za to co piszę na tym forum ... to wyłącznie moje zdanie ... jak czegoś jeszcze nie pojąłeś pisz P.W.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 15:03  
Ale Cię dalej boli ta sprawa Wawelu, niby pisałeś, że nie, ale widać, że sen z powiek Ci spędza. Mam nadzieję, że chociaż spać możesz przez to ok
Przypomnij mi chociaż co np Korybut Wiśniowiecki zrobił dla kraju, co rozbił (oprócz dzbana gorzałki), wiesz może nie wiem, ale to pewnie mnie oświecisz bo widzę, że na zasługach innych znasz się jak mało kto ;)

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 15:51  
A to jakiś koleś z PiS żebym miał pogrzebać co zrobił ? Słyszałem coś ostatnio o Pęku ale żeby tak od razu dzban gorzałki ... Ponoć koleś ma kłopoty neurologiczne i zwolnienie L4

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 16:08  
"tak dlugo jak nikogo nie bedziesz obrazał na forum"... I kto to mówi ?! Pislamisci,idioci,Jarek zawsze dziewica... Nie wymagaj od innych czegos,czego sam nie przestrzegasz i skoncz z tym Wawelem. Tak jak mi kazales skonczyc z Niesiolowskim. Masz te przewage,ze jak obrazasz to ok,a jak Ciebie to cenzurujesz...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 16:32  
CYTAT
A to jakiś koleś z PiS żebym miał pogrzebać co zrobił ? Słyszałem coś ostatnio o Pęku ale żeby tak od razu dzban gorzałki ... Ponoć koleś ma kłopoty neurologiczne i zwolnienie L4

Historia się kłania.
Ten gość leży na Wawelu i jedyną rzeczą jaką zasłynął to chyba wrzody i apetyt na gorzałkę :cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 16:42  
Andrzejku , jesteś tym kolegą Banana w życiu prywatnym , czy nie? Cała kwatera główna PiS robi zakłady , a Ty kluczysz i uciekasz od odpowiedzi.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 17:11  
CYTAT
"tak dlugo jak nikogo nie bedziesz obrazał na forum"... I kto to mówi ?! Pislamisci,idioci,Jarek zawsze dziewica... Nie wymagaj od innych czegos,czego sam nie przestrzegasz i skoncz z tym Wawelem. Tak jak mi kazales skonczyc z Niesiolowskim. Masz te przewage,ze jak obrazasz to ok,a jak Ciebie to cenzurujesz...

Powinienem dostać podwyżkę chytry

Wyczuwasz dyskretną różnicę między osobą prywatną (np.użytkownikiem forum) a publiczną (np.politykiem)? Nie mam siły do ciebie :szok: Daj mi przykład kiedy usunąłem jakiś wpis na polityków nie wiem chcesz sobie pisać na Niesiołowskiego ... Chlebowskiego ..."Bula" ... wali mnie to pisz sobie ... Ja kazałem ci skończyć z pisaniem o Niesiołowskim ? chyba tylko po to żebyś nie robił z siebie totalnego ... (sam nie wiem co tu wpisać) zapewniam cie że nie mam zamiaru kończyć z Wawelem ani z żadnym innym z ludzi (piszę głównie o osobach publicznych) tak żywych jaki tych którzy nas opuścili o których będę miał chęć pisać ... i nie ty będziesz mi wybierał tematy w jakich mam pisać

na tym kończę tłumaczenie ci jak działa forum

Irkuck nie wiem może i do spraw neurologicznych doszły i wrzody ...

co do Króla no cóż ... może samym małżeństwem zrobił więcej dla naszego kraju niż niejeden leżący tam ... Co do rzekomego picia ...nie potwierdzę nie piłem z nim ... ale po tym co piszesz swój chłop ... Jakoś abstynentom z natury nie ufam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sie 2015r. 17:41  
Zaiste, wiele zdziałał:

Rzeczpospolita w okresie panowania Michała Korybuta-Wiśniowieckiego była w tragicznym stanie. Jeszcze nie zdążyła otrząsnąć się po potopie szwedzkim, a już została najechana przez Turków. Ci, zaatakowali w momencie, kiedy Korybut nie był w stanie zwołać armii, która mogłaby stawić jakikolwiek opór.
- W granice Rzeczpospolitej w 1671 roku wylała się potężna armia turecka – mówił dr Jan Sałkowski. - Turcy zajęli Podole, resztki pozostałej przy Polsce Ukrainy i nie zamierzali stąd ustąpić.
Król przestraszywszy się tureckiej potęgi, oddał województwa podolskie, bracławskie i południową część Kijowszczyzny i zgodził się płacić haracz w wysokości 22 000 talarów rocznie w zamian za pokój. Rzeczpospolita stała się na krótko teoretycznie państwem zależnym od imperium osmańskiego. - Polska musiała podpisać haniebny układ w Buczaczu – zaznaczał dr Jan Sałkowski. - Mieliśmy płacić co roku haracz na rzecz Turków.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sie 2015r. 07:07  
CYTAT (nenad )

Piękne porównanie Dody do Dudy. Koledzy ci podziękująsmiech2

CYTAT (nenad )
ty masz płacone,zeby prowokowac i nabijac posty ? Napisze taki,ze najgorszy rezydent jakiego ziemia nosiła,a potem przepraszaj go,bo płacze,ze go chamem nazwiesz... Aha,bo Bronisław to był świetny... Tylko kurde jak to sie stalo,ze z 70 % mu zmalalo do 30% ?

Do 30%? Nie znasz wyników wyborów? Nie podali ci?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sie 2015r. 11:16  
CYTAT
Do 30%? Nie znasz wyników wyborów? Nie podali ci?

No ,weź sam pomyśl. Na niecałe trzy miesiące przed wyborami sondaże tak pokazywały notowania poszczególnych kandydatów:
Komorowski - 63 %
Duda -15 %
Ogórek- 3 %
JKM- 3 %
Reszta to plankton na granicy błędu statystycznego.

Masz link do medium , które obdarzasz zaufaniem. uśmiech
http://polska.newsweek.pl/sondaz-prezydencki-ogromne-poparcie-komorowskiego,artykuly,357222,1.html

W dniu 10.05.2015 odbyła się pierwsza tura wyborów i spośród 11 kandydatów poparcie rozłożyło się w sposób następujący:
Duda - 34,76 %
Komorowski - 33, 77 %
Kukiz - 20,8 %
itd.....

Jeżeli nie podali Ci wyników wyborów , to masz kolejny link do innego medium , które obdarzasz zaufaniemumiech:

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wybory-prezydenckie-2015-pkw-podala-oficjalne-wyniki-pierwszej-tury/q0tj2z

Co nenad napisał takiego co ,mniej więcej, nie odpowiada stanowi faktycznemu? Czy nie tak właśnie było ? Pierwsza tura jest najbardziej miarodajna , ponieważ to zweryfikowało poparcie dla konkretnych kandydatów . W turze drugiej wybiera się mniejsze zło. O czym sam doskonale wiesz! Czy widzisz jakiś błąd w tym rozumowaniu , czy musisz to chwilę przemyśleć?

I napisz w końcu , czy jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym , bo Twoje uniki zaczynają mnie irytować!umiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 21 Sie 2015r. 11:47  
Nawet nie dwóch na dziesięciu polaków uprawnionych do głosowania zagłosowało na Du*e a wstydzić się musi cały naród nie wiem demokracja ...

Prywatna wiadomość 

«« « ... 83 84 85 86 87 88 89 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »