|
|
|
Nie miałem na myśli filii KUL jusek stary wariacie. Zresztą nieważne , niech ci będzie ze wszystkim , tylko już nie pij więcej. Pamiętaj nigga że alkohol nie rozwiązał jeszcze żadnego problemu a wręcz przeciwnie. Z anusem tym bardziej. Rób z nim co chcesz , przynajmniej nie będziesz miał problemów z zatwardzeniem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT myślałem, ze ten człowiek ma więcej rozumu a to szaleniec, faszysta gotów rozstrzeliwać wszystkich którzy się nie zgadzają z jego poglądami. Po takim przemówieniu antyterroryści powinni czekać na niego przed mównicą z kajdankami. |
|
|
|
|
Ja gdy go widzę to nachodzą mnie smutne refleksje na temat stanu umysłu jego wyborców.
|
|
|
|
|
Takich ludzi jak Braun czy Michalkiewicz fajnie się słucha , nie można jednakowoż wierzyć im we wszystko co mówią. Braun w swoim czasie stwierdził że Centralny Port Komunikacyjny to będzie tak naprawdę tajny i rezerwowy bankier dowodzenia armii izraelskiej. Mimo to sposób w jaki on to tłumaczy jest niesamowity. Co do obostrzeń związanych z koronawirusem ma trochę racji. Jeżeli prawdą jest że Szumowski ( tak samo jak inny artysta Grodzki) pojechał sobie w lutym na narty do Włoch to zasłużył na publiczne wybatożenie po gołym tyłku. Mogliby by we dwóch z marszałkiem Kopertą trzymać się za ręce w trakcie chłosty , może by im było raźniej...
https://mobile.twitter.com/napalonywikary/status/1258024320561004544 |
|
|
|
|
CYTAT ojoj dni pisu u władzy są policzone jak mi nie jest przykro wielki strateg kaczysraj nie przewidział? Ty ktoś z okopress nas chyba w ch.ja załadował! Też już myślałem że opozycja się dogadała... Chyba przestanę im wierzyć! Zamiast strategów to oni chyba wróżbitę Macieja zatrudniają. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Przekaz partyjny szybko dociera.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Pamiętajcie o tzw.salowych i innym personelu pomocniczym.. Są to Ludzie którzy yebią najgorszą robotę,za "psie" pieniądze. We remember You. Szacun Jak szpitale wewnętrznie dzielą własny budżet pomiędzy zewnętrzne spółdzielnie lekarzy w szpitalach, własnych lekarzy a pielęgniarki i salowe, to jest sprawa szacunu... Rząd ponownie zwiększył budżet służby zdrowia... jak się podzielą to zobaczymy. CYTAT Mimo to sposób w jaki on to tłumaczy jest niesamowity. - bardzo nie tłumaczą tylko grają niekończącymi się przypuszczeniami. Braun insynuował, Kukiz insynuował... im dalej w step tym więcej Sputników.PO insynuuje że wybory są zagrożeniem demokracji, insynuują dla przykrycia upadku swojej formacji. Gdyby nie insynuowali to byśmy mówili o zniknięciu Platformy a nie wiemy jeszcze kto ma przejąc ich wyborców. Kiedyś zmontowali Petru i Kukiza a teraz zmontują coś innego. |
|
|
|
|
CYTAT Przekaz partyjny szybko dociera. Z tym bywa różnie. U was na ten przykład zauważyłem że obowiązującą na dany dzień narrację częściej wrzucają krugej i rogejst niźli ty. No chyba że takie są wasze wewnętrzne ustalenia , to ok... Przekaz rodzinny też szybko działa. Kiedy jeden użytkownik z tego forum chwalił " bezpartyjnego" kandydata z TVN , to zaraz pod postem jego partnerka ( chyba ajwonka) głosiła uwielbienie dla Hołowczyca. I wystarczy trochę się cofnąć w temacie , by rozproszyć mgłę niedomówień... https://mobile.twitter.com/napalonywikary/status/1258136298751131649 https://mobile.twitter.com/TomieKawakami13/status/1258167659574763528 |
|
|
|
|
To że Newsweek potrafi zaglądać ludziom do rozporka już wiedziałem ( teść Andrzeja Dudy). Ale że Wyborcza zagląda ludziom do odbytu , to było dla mnie szokiem...
https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/kampania-przeciw-homofobii-wojciech-czuchnowski-nie-pokazal-nam-tekstu-o-kamilu-zaradkiewiczu-przed-publikacja Im naprawdę nie jest wszystko jedno... |
|
|
|
|
Nawet fantomas łysy nie postawi już włosa z grzywki na panią Małgosię:
https://mobile.twitter.com/PrezesKochany/status/1258265318453055488 Przewalone takie życie. No ale jak scenarzysta każe.... |
|
|
|
|
dziwie się ze trole pisowskie nie otrzymały jeszcze polecenia . Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Chyba gigantyczna szansa chciałeś napisać. Wszak kiedy w lipcowy wieczór rudy Mesjasz zatriumfuje i przywróci utraconą praworządność, to od tego czasu zapanuje niekończące się lato...
|
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Może po to żeby Tuskowi siwizna zniknęła a jego grzywka znów zapłonęła na rdzawobrązowo....
Ze wszystkich Matczaków to tylko Mata do mnie przemawia... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT |
|
|
|
|
obowiązkowy podręcznik trola pisowskiego. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Galeria bohaterów podziemia antykomunistycznego:
Ty a przypadkiem nie jesteś z tych co im emki obcięli? Łamiąc Konstytucję rzecz jasna! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
PiS wali w Kosiniaka emeryturami. Widać sondaże wskazują, że Kosiniak zagraża adrianowi. No i niewiele na tego rolnika mają, ciągle ten wiek emerytalny mu wypominają. Hakowi nic nie znaleźli? Może nic nie ma?
A co nasi forumowi funkcjonariusze partyjni mają na Tygrysa? Edek. Pomyliłeś mnie z Miriam. To jego "żona" pisała z tego samego ip :-) i jeszcze oficjalnie to przyznała. Kochana niunia, tak bardzo broniła męża inżyniera. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
na dzisiaj czy na piątek przygotowany artykuł dziękczynny radnych Butryn i Przytuły za wypełnienie głosu 86%... opozycji
Znowu dyktaturze przybędzie... Wyborców za dobre serce, po sercowych podziękowaniach Radnych. https://assets.polskaniepodlegla.pl/media/k2/items/cache/a341f78bc1bf7a3b3257b5e2cfbc9a0a_L.jpg kabaret starszego pana Czao: Jeszcze 16 marca kandydat Lewicy na prezydenta Robert Biedroń apelował o przełożenie wyborów. Kiedy Jarosław Gowin doszedł do Porozumienia i poinformował, że 10 maja wybory się nie odbędą, Biedroń swoimi ustami zmienia zdanie. – Lewica będzie domagać się powołania niezależnej komisji śledczej, która zbada, dlaczego doszło do kryzysu państwa i nie mogły się odbyć wybory prezydenckie 10 maja- przekazały dziś usta wiosny. a TVN Hołownia skomentował również słowa Budki i Kidawy, którzy przekonywali, że porozumienie Kaczyński-Gowin to sukces kandydatki PO na prezydenta. nasze miasto czeka w skupieniu |
|
|
|
|
W dniu dzisiejszym Andrzej przegrał wybory prezydenckie.
|
|