NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 85 86 87 88 89 90 91 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:06  
CYTAT

No widzisz to wyjaśniliśmy sobie sprawę umiech do średnio inteligentnego to ci jeszcze dużooo brakuje ... teraz już chyba pojmiesz dlaczego masz problemy ze zrozumieniem ?

Dodam do tego tylko tyle że nie jestem jedyny który zwracał ci uwagę na braki w zrozumieniu tekstu pisanego ... na niejednym z twoich "strollowanych" kont ci to wytykali sciana A widzisz ja sobie moderuje ... pisze w wielu tematach ...ludzie do mnie piszą P.W. ja odpisuje i jakoś nie mają problemów ze zrozumieniem tego co do nich piszesz nie wiem tylko ty ok Więcej już nie piszę o twojej "inteligencji" bo po co ... sam widzisz jak się przeceniłeś zarumieniony

Nie zrozumieliśmy się . Jeżeli komunikujesz się z nastolatkami , którzy zasad języka ojczystego nie mieli możliwości poznać ( ze względu na obecny system edukacji) , dopuszczam sposobność obopólnego zrozumienia. Nadajecie na tych samych falach i posługujecie się tym samym stylem. Jakże charakterystycznym dla pewnej części społeczeństwa.smiech2 Można nawet napisać , że jesteś takim protoplastą nowoczesnego systemu edukacji. Ty wyznaczyłeś kierunek i styl dla przyszłych pokoleń. Taki pierwszy człowiek w kosmosie!uśmiech
Problem robi się wtedy , kiedy chcesz zabierać głos w sprawach , które Cię przerastają. W kwestiach , o których nie masz bladego pojęcia. I właśnie wtedy posługując się prostackim językiem i stylem narażasz się co najwyżej na wyszydzenie. Kwestia zrozumienia Twoich postów , nie jest problemem pochodzącym ode mnie . Uważam , że Ty jesteś źródłem problemu.smiech2
Co do innego konta , akurat tu możesz mieć trochę racji. Ale ( jak to powiedział kiedyś mądry człowiek : wszystko co przed ale jest nieważne!umiech) wycinanie postów i dawanie ostrzeżeń nie rozkłada się równomiernie pośród wszystkich użytkowników. Zmierzam do tego ,ze nie każdy jest Twoim przyjacielem ( jak podobno Andrzejek) i nie każdy może liczyć na Twoje względy. Więc weź to pod uwagę , zanim w Twojej głowie zrodzi się jakaś "złota myśl".

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:06  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:10  
CYTAT

Nie wdawaje się w dyskusję z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Fajny slogan! Zupełnie jak z reklamy prezerwatyw!uśmiech
A może coś własnego autorstwa?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:13  
W PiS'ie muszą być dumni z ciebie. Nauki pewnie brałeś u pani Pawłowicz.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:19  
CYTAT

Nie wdawaje się w dyskusję z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

I tak na marginesie jak piszesz w pierwszej osobie ( ja nie wdaję się) to dalsza część powinna brzmieć " sprowadzi mnie" a nie "sprowadzi Cię".
W oryginale to wygląda tak:
Nigdy nie dyskutuj z idiotą.Najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Niby niewiele , ale od razu widać z kim mamy do czynienia!umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:21  
CYTAT
W PiS'ie muszą być dumni z ciebie. Nauki pewnie brałeś u pani Pawłowicz.

Co Ty ! Na tą babę patrzyć nie mogę. Dzięki Bogu słyszałem , że podobno rezygnuje z polityki.

A jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym?uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:23  
CYTAT (Edo2 )

Co Ty ! Na tą babę patrzyć nie mogę. Dzięki Bogu słyszałem , że podobno rezygnuje z polityki.

A jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym?uśmiech

No to już wiesz jak postrzegają cię inni.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:26  
Piszesz w imieniu jakiejś większej społeczności , czy tylko w imieniu swoim i przyjaciela?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:33  
Piszę w swoim imieniu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:35  
Twoja opinia mnie nie interesuje. Jak dla mnie jesteś całkowicie niewiarygodny.uśmiech

Jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym?smiech2

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:38  
CYTAT
Piszę w swoim imieniu.

Po co z tym trollem piszesz zlej go ciepłym moczem na co zasługuje i po krzyku ... zarumieniony Może kiedyś ludzkość coś wymyśli jak wytępić takie osobniki by nie trollowały

I jeszcze jedno zdanie do trolla "Edo2" jeśli zaś chodzi o rzekome jednostronne usuwanie waszych wpisów to "twojemu koledze" polecałem czopki tobie dawką odpowiednią były by "wiaderka" tylko nie jestem pewien czy sprzedają w takich dawkach ...

Jeśli z kolei idzie o nie usuwanie innych wpisów to twoje prymitywne postrzeganie rzeczywistości powinno wychwycić pewien fakt :szok: Nie jestem jedynym modem na tym forum i jeśli było by coś nie tak zapewne inny mod lub członek zarządu zareagował by i zrobił co trzeba ok więc leć po te "wiaderka"

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:38  
CYTAT
Andrzej Duda działa jak karny żołnierz prezesa Kaczyńskiego, dla którego najważniejszym zadaniem jest teraz zwycięstwo jego partii, tak by zyskać większość konstytucyjną i rządzić Polską niepodzielnie.

Cały tekst: http://wybor(...)jX0nvgR1

http://wyborcza.pl/1,75968,18609158,referendum-jak-koncert-zyczen.html#MTstream

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 10:41  
CYTAT (Edo2)
Twoja opinia mnie nie interesuje. Jak dla mnie jesteś całkowicie niewiarygodny.uśmiech

Jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym?smiech2

Kolejny pokaz hipokryzji? Po co zadajesz kolejne pytania?

CYTAT (el.Banan)

Po co z tym trollem piszesz zlej go ciepłym moczem na co zasługuje i po krzyku ... zarumieniony Może kiedyś ludzkość coś wymyśli jak wytępić takie osobniki by nie trollowały

Jak widzisz trollek sam się kompromituje przy każdym poście.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 11:20  
Chłopaki piszecie w stylu:

- To gówno śmierdzi!!! - Elbanan
- Wcale nie!!! - Edo2
- Wcale nie!!! - Edo2
- Wcale nie!!! - Edo2
- Wcale nie!!! - Edo2

Nie macie szans na dyskusję... Okopaliście się po dwóch stronach barykady i tkwicie tak, jak w jakimś amoku....

A skończy się takumiechumiechumiech
- Co za dyskusja, jakie emocje!!!
- Ilu was było??? - zapyta ktoś z boku.
- No...... Tylko my dwajumiechumiechumiech

He, he, he....

Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 13:38  
CYTAT

I jeszcze jedno zdanie do trolla "Edo2" jeśli zaś chodzi o rzekome jednostronne usuwanie waszych wpisów to "twojemu koledze" polecałem czopki tobie dawką odpowiednią były by "wiaderka" tylko nie jestem pewien czy sprzedają w takich dawkach ...

Jeśli z kolei idzie o nie usuwanie innych wpisów to twoje prymitywne postrzeganie rzeczywistości powinno wychwycić pewien fakt :szok: Nie jestem jedynym modem na tym forum i jeśli było by coś nie tak zapewne inny mod lub członek zarządu zareagował by i zrobił co trzeba ok więc leć po te "wiaderka"

Co za bełkot! Stworzyć taki nieład to chyba jest jakaś forma sztuki.smiech2 Może Ty jesteś jakimś happenerem , jakimś artystą ? Tacy ludzie często tworzyli w autentycznym niezrozumieniu otoczenia.
Twoja gadka o innych osobach moderujących to forum była wytłumaczeniem zaistniałej sytuacji , gdyby nie inny fakt. Ano taki , że Twój potencjalny przyjaciel pisze do woli i nie zawsze zgodnie z regulaminem i jakoś nie spotyka się z represjami ze strony innych modów. Jeżeli jest jakiś regulamin to niech będzie równy dla wszystkich, a nie traktowany wybiórczo w potrzebie chwili.
Od czasów dzieciństwa nie używałem czopków , ale po ogłoszeniu wyników wyborów prezydenckich , z całą pewnością znalazłoby się kilka osób wymagających takiej kuracji. Jeżeli mają problem teraz , to co będzie po 25 października? Co do tych trolli to już Ci pisałem. Poszukaj ich przeglądając albumy rodzinne.uśmiech
uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 13:50  
CYTAT

Kolejny pokaz hipokryzji? Po co zadajesz kolejne pytania?

Jak chcesz stanąć oko w oko z hipokrytą to po prostu przeglądnij się w lustrze. Skoro uważasz się za takiego przyzwoitego człowieka , dlaczego kluczysz i unikasz jednoznacznej odpowiedzi na proste pytanie? Co Ci szkodzi potwierdzić albo zaprzeczyć? Boisz się do tego przyznać ? A jeżeli jesteś pomówiony , to napisz to w jednym zdaniu. uśmiech
Mimo , że tak długo uciekasz od odpowiedzi po raz kolejny zadam to pytanie:Czy to prawda , że w życiu prywatnym jesteś kumplem Banana?uśmiech
I nie wyzywaj ludzi od hipokrytów , tylko udziel responsu i rozwiej wątpliwości.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 13:53  
Napisz, w których wpisach łamałem regulamin? Może wtedy zasłużysz na odpowiedź.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 13:56  
Ja pierwszy zadałem pytanie. Odpowiedz na moje i może wtedy usłyszysz odpowiedź na swoje.uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 13:56  
znalezione w sieci uśmiech

Obrazek

Czyli chcesz napisać że Andrzejek jest taką "świętą krową" i nawet zarząd go nie moderuje (zapewne się go boi) nie wspomnę o modach ? to już chyba przegiąłeś potluczony Antek Maciora byłby z ciebie dumny !! Do komisji go !!

CYTAT (delta)
Nie macie szans na dyskusję...

A kto z kimś takim chce dyskutować ? Sorki Delta ale teraz to fantazja Cię poniosła

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 13:58  
Aż tak bardzo nie zależy mi na twojej odpowiedzi.smiech2

PS. Edward czy Edmund?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 14:17  
CYTAT
znalezione w sieci uśmiech

Obrazek

Czyli chcesz napisać że Andrzejek jest taką "świętą krową" i nawet zarząd go nie moderuje (zapewne się go boi) nie wspomnę o modach ? to już chyba przegiąłeś potluczony Antek Maciora byłby z ciebie dumny !! Do komisji go !!

Bananie jak Ci pisałem , żebyś przeglądnął stare albumy rodzinne celem odszukania trolla , nie miałem na myśli zamieszczania tego na forum.uśmiech To , że wujcio czy dziadzio się odnalazł to jedno. Ale upubliczniać takie rzeczy to już lekka przesada!smiech2
Nie napisałem nigdzie tego co ty insynuujesz . Napisałem tylko , że dziwnym losu zrządzeniem , Twój przyjaciel ( nieoficjalny) może sobie pozwolić na więcej. To jaką dokładasz do tego swoją interpretację , to już kwestia Twojej wyobraźni.No i może czegoś więcej!uśmiech Nie wciągaj mnie w takie gierki.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 14:21  
CYTAT
Aż tak bardzo nie zależy mi na twojej odpowiedzi.smiech2

PS. Edward czy Edmund?

A może Zenon albo Benon? uśmiech

Czyli dalej kombinujesz i unikasz odpowiedzi na proste pytanie. Jednakowoż nie byłbym sobą gdybym i tak nie zapytał:
Jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym?
I taki człowiek , który boi się udzielić odpowiedzi na jedno proste pytanie , wyzywa innych od hipokrytów? Co za gość!smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 14:23  
Hipokrytą jesteś. Pokazałeś to wiele razy. To fakt a z tymi się nie dyskutuje.

Brak odpowiedzi to nie lęk, a zwyczajna niechęć.

PS. Ogarniasz?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 14:33  
Czyli jesteś jak mniemam kolegą Banana , tylko wstydzisz się do tego przyznać? A może wyciągam zbyt daleko idące wnioski , a Ty jesteś niewinny ?uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 15:18  
Poznałem kiedyś takiego filozofa z PiS Edmunda i pasujesz do niego idealnie. Dowiedziałem się ostatnio, że jest kruchego zdrowia. To pewne sprawy by wyjaśniało.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2015r. 15:31  
Z moim zdrowiem wszystko ok , ale dzięki za troskę. uśmiech

Czy jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym?uśmiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 85 86 87 88 89 90 91 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »