|
|
|
Moderowano przez: el.Banan ciach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obaj z Andrzejkiem piszemy nie na temat . Ale to moje posty znikają.
|
|
|
|
|
twoje ... bo tylko ty sam sobie odpowiadasz na własne pytanie i zaczyna to być groźne dla twojego zdrowia to po 1
a po 2 jak zauważysz nie usunąłem całego twojego bełkotu ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie na temat to wszysycy p.....e razem z moderatorem, że na hefty zbiera. Idźcie na błonia, dajcie sobie po ryjach. Burdel w tych tematach politycznych większy jak w ruskim burdelu, żenada.
|
|
|
|
|
Moderowano przez: el.Banan ciach
|
|
|
|
|
CYTAT Nie na temat to wszysycy p.....e razem z moderatorem, że na hefty zbiera. Idźcie na błonia, dajcie sobie po ryjach. Burdel w tych tematach politycznych większy jak w ruskim burdelu, żenada. Tu się z tobą zgodzę ... Jak zacznę usuwać wszystkie "ich" wpisy to braknie czopków w aptece ... Ja jestem w tej niekomfortowej sytuacji że muszę wytłumaczyć pewne rzeczy mniej "obytym" forumowiczom i czasami wdaje się w takie "dyskusje" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ja mam propozycję. Wywalaj wszystko co nie na temat bez tłumaczenia co i dlaczego plus dokładaj procenty do płotków pod nickiem, bany za wszelakie wycieczki osobiste ale sam też się tylko ogranicz do dyskusji na temat bo wiesz, że też przeginasz czasem i będzie dobrze.
|
|
|
|
|
CYTAT PiS chce demokratury http://wyborcza.pl/1,75968,18584582,pis-chce-demokratury.html "Prawo prawem" ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
A ty chcesz.. niech pomysle hmm. Chego ty chcesz? Potrafisz?
|
|
|
|
|
http://news.yahoo.com/refugee-crowds-build-macedonia-border-night-spent-open-073620518.html
Sprawa emigrantow walacych drzwiami i oknami do UE bardziej mnie interesuje. Czy Nasz Rzad musi byc przodownikiem czapkownikiem? I te czopki chca jeszcze "udomawiac" islamistow. Grecy dbaja o siebie, za darmo transportuja ich z wysepek na kontynentalna Grecje i na bilet dadza zeby sie szaranczy pozbyc. A nasze mole cmokaja ze oni emigrantow nie wypuszcza Ludzie co sie urwa dzieje z Polakami? Slepota glupota naiwnosc. Rezydenci robia jak Aniela rozkaze. Ale zapracuja na zaplata w postaci biletu na zmywaki. Jeszcze tylko pare miesiecy i bedzie po posldpsl ;-)) |
|
|
|
|
http://news.yahoo.com/refugee-crowds-build-macedonia-border-night-spent-open-073620518.html
Sprawa emigrantow walacych drzwiami i oknami do UE bardziej mnie interesuje. Czy Nasz Rzad musi byc przodownikiem czapkownikiem? I te czopki chca jeszcze "udomawiac" islamistow. Grecy dbaja o siebie, za darmo transportuja ich z wysepek na kontynentalna Grecje i na bilet dadza zeby sie szaranczy pozbyc. A nasze mole cmokaja ze oni emigrantow nie wypuszcza Ludzie co sie urwa dzieje z Polakami? Slepota glupota naiwnosc. Rezydenci robia jak Aniela rozkaze. Ale zapracuja na zaplata w postaci biletu na zmywaki. Jeszcze tylko pare miesiecy i bedzie po posldpsl ;-)) |
|
|
|
|
CYTAT Manewry helikopterowe PiS, czyli co innego obiecać, co innego rządzić
Cały tekst: http://wybor(...)jbyooD8b Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
"Potwierdzam fakt zatrzymania Marcina D. i kilku innych osób"
CBA zatrzymało pięć osób, w tym znanego adwokata z Trójmiasta. Zatrzymania mają związek ze śledztwem dotyczącym wyłudzenia środków z PFRON; chodzi o ponad 13 mln zł - poinformowała Prokuratura Apelacyjna w Krakowie, która prowadzi postępowanie. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome CYTAT (pod artykułem) "UŁASKAWIENIE W TRYBIE NADZWYCZAJNYM" 2009 rok W poniedziałek szef Kancelarii Prezydenta Jacek Michałowski zlecił audyt "procedur i trybu przygotowywania projektu decyzji" przez urzędników prezydenta Lecha Kaczyńskiego w sprawie ułaskawienia przedsiębiorcy Adama S. W ubiegłym tygodniu media poinformowały, że Adam S., z którym - według nich - mąż Marty Kaczyńskiej założył spółkę, został w "trybie nadzwyczajnym" w czerwcu 2009 r. ułaskawiony przez Lecha Kaczyńskiego. Rzecznik Prokuratury Generalnej Mateusz Martyniuk potwierdził w poniedziałek, że pod pismami z Kancelarii Prezydenta do prokuratora generalnego w sprawie S. podpisali się ówcześni prezydenccy ministrowie: Andrzej Duda i Piotr Kownacki. Kiedyś mieli Kaczyńskiego od ułaskawień dziś mają Du*e ... Ciekawe ile z tego łyknęła księżniczka Kaczyńska chyba na śledzia jej odpalił ? a może na dorsza za 6 zł ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT "Polska Kaczyńskiego. Szydło została wystawiona, by zdjąć z PiS odium partii patriarchalnej" http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,145400,18617363,polska-kaczynskiego-szydlo-zostala-wystawiona-by-zdjac-z.html#MTstream Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Wow, ale sensacja. Jakiś chłopek roztropek pisze artykuł z wywodami drugiego chłopka roztropka. Znawcy tam na poziomie nenadów czy rogerówst
Jak napierniczać na kogoś to sensownie, a nie na zasadzie wkleję wypowiedź np Lisa bo będzie bardzo obiektywna Były tutaj wklejane już w miarę rozsądne artykuły ale daj spokój z takim szajsem. |
|
|
|
|
irkuck jak masz zamiar komentować to komentuj artykuł. Nie interesuje mnie czy uważasz mnie za znawce czy nie i jak nie umiesz wyciągać wniosków to się nie wypowiadaj .Bo z ciebie znawca jak z koziej .......
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Skomentowałem artykuł. Jeden chłopek roztropek pisze artykuł na bazie wypowiedzi drufiego roztropka. Równie dobrze mógł napisać, że przypuszcza się, że jak wygra PIS to bowiązkowo będziesz musiał zawiesić portret Kaczora w mieszkaniu.
Wniosek jest prosty. Łykasz medialną papkę, którą podsyłają Ci marne dziennikarzyny Podpieraj się faktami, a nie felietonam opisującymi co by było gdyby... Ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że nie lubię obu tych czołowych partii, przez co mogę jakoś zdrowszym okiem spojrzeć na to wszystko. Ty za to jak widać obiektywny być nie potrafisz i to każdy od dawien dawna wie |
|
|
|
|
Gdzie napisałem ,że wierze we wszystko co tam napisano.Wklejam bo nie będę wyrywkowo zdań z artykułu wycinał.Nie wierze ,że będę musiał wieszać kaczororydzyków na ścianie ale jest niepodważalnym faktem ,że PiS to partia wodzowska ze skłonnościami do paternalizmu.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
To, że wodzowska to w sumie możnaby się zgodzić tak jak i te cechy wykazywało PO za Tuska ale do tego nie trzeba artykułu bo to od lat wiadomo. Pytanie jeszcze na ile Kaczor wyciągnąl wnioski z porażek i na ile jest w stanie pohamować swoje ambicje. Czas pokaże i to już niedłguo bo to raczej PIS wygra i będzie można z czasem brać się za rozliczanie.
|
|
|
|
|
Ja bardziej skłaniam się do tego ,że oni uważają iż posiadają prawo do decydowania w swetrach publicznych za wszystkich.To co robią sobie wewnątrz
partii to ich sprawa.Jak mniemam ,że wiesz iż w paternalizmie ci na górze uważają ciebie za idiotę nie potrafiącego decydować za siebie.A ku temu PiS się kieruje. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Jak na razie za idiotów mają nas wszystkie rządy po '89. PO też w sumie uważa, że wie lepiej. Wyrzucała do śmieci podpisy związane z różnymi inicjatywami obywatelskimi, a były to ilości podpisów 7 cyfrowe. Problem zatem dotyczy wszystkich partii, które u władzy były.
|
|
|
|
|
Marcin D. może usłyszeć zarzut kierowania grupą przestępczą
Do 10 lat więzienia może grozić adwokatowi z Trójmiasta Marcinowi D. Zięć tragicznie zmarłego prezydenta Lecha Kaczyńskiego może usłyszeć zarzut kierowania grupą przestępczą, która wyłudziła 13 milionów złotych z Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych. Wczoraj CBA zatrzymało w tej sprawie 5 osób. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Ciekawe ile z tej kasy poszło dla "stryja" Co do waszej dyskusji to Komorowskiemu odwaliło i ogłosił referendum żeby zyskać kilka % teraz widzę że z byle gó*wnem będą robić referenda ... Jak myślicie gdyby Pan X wymyślił np. pytanie czy w POLSCE minimalna płaca powinna wynosić 6 tyś zł (netto) jak długo zajęło by mu zebrać 2 miliony podpisów i cz taki Du*a ogłaszał by tak szybko referendum a Jarek wdrażał to w życie ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT To, że wodzowska to w sumie możnaby się zgodzić tak jak i te cechy wykazywało PO za Tuska ale do tego nie trzeba artykułu bo to od lat wiadomo. Pytanie jeszcze na ile Kaczor wyciągnąl wnioski z porażek i na ile jest w stanie pohamować swoje ambicje. Czas pokaże i to już niedłguo bo to raczej PIS wygra i będzie można z czasem brać się za rozliczanie. Chyba nie jesteś na bieżąco. Czasy Tuska w PO jeszcze się nie skończyły. W dniu zaprzysiężenia Andrzeja Dudy na Prezydenta RP , były premier przebywał w willi rządowej na terenie stolicy. Na ceremonii zaprzysiężenia nie zjawił się , bo urzędnicy z Kancelarii Sejmu wysłali mu zaproszenie jako byłemu premierowi , a nie szefowi Rady Europejskiej. No i się chłopina obraził. Co nie przeszkodziło mu w nadzorowaniu układania list wyborczych PO. Pomysł wystawienia Schetyny jako jedynki w Kielcach ( a koleś od zawsze związany jest z województwem dolnośląskim, to jedna z tych właśnie autorytarnych decyzji Tuska. Chce wpuścić Schetynę na minę i osłabić jego wpływy ( słaby wynik w wyborach utrudni mu walkę o przywództwo w PO ) i zdusić w zarodku ambicje Schetyny kierowania tą formacją. W każdym razie każda partia w naszym kraju jest wodzowska . Ale gwoli ścisłości trzeba przyznać , że to właśnie PO jest pod tym względem najbardziej centralnie sterowana. Kaczyński ma grupę zaufanych osób i to oni ustalają listy wyborcze. W PO te decyzje podejmuje jedna osoba. I to jest fakt niepodważalny! Wystąpienie pani premier jak to ona teraz przejmuje stery ( po uzyskaniu votum zaufania) było bajką dla dzieci. Tusk ją wyznaczył na swojego następce , tylko dlatego , że Ewa Kopacz jest osobą bezwolną i całkowicie mu podporządkowaną. Gdyby Schetyna przejął władzę w PO sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej. Dopóki Ewa Kopacz jest przewodnicząca PO , to jej prawdziwym szefem jest Donald Tusk. |
|
|
|
|
CYTAT Marcin D. może usłyszeć zarzut kierowania grupą przestępczą Do 10 lat więzienia może grozić adwokatowi z Trójmiasta Marcinowi D. Zięć tragicznie zmarłego prezydenta Lecha Kaczyńskiego może usłyszeć zarzut kierowania grupą przestępczą, która wyłudziła 13 milionów złotych z Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych. Wczoraj CBA zatrzymało w tej sprawie 5 osób. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Ciekawe ile z tej kasy poszło dla "stryja" Co do waszej dyskusji to Komorowskiemu odwaliło i ogłosił referendum żeby zyskać kilka % teraz widzę że z byle gó*wnem będą robić referenda ... Jak myślicie gdyby Pan X wymyślił np. pytanie czy w POLSCE minimalna płaca powinna wynosić 6 tyś zł (netto) jak długo zajęło by mu zebrać 2 miliony podpisów i cz taki Du*a ogłaszał by tak szybko referendum a Jarek wdrażał to w życie ... Popatrz jaką mentalność prezentujesz , panie moderatorze! W temacie Platforma Obywatelska nenad wrzuca newsa o błyskawicznym nadaniu obywatelstwa dla zięcia pani premier. Ty i Twój przyjaciel obśmiewacie to i bagatelizujecie ( chyba słusznie - bo ta informacja w kontekście wszystkich przekrętów partii rządzącej to dziecinna igraszka) . Ale w tym temacie wrzucasz info o tymczasowym aresztowaniu męża ( rozwód w toku) córki Lecha Kaczyńskiego. I rzucasz sugestię o "dziale" dla stryja. Czyli jak Pudelek podaje , że zięć Kopacz w ciągu dwóch dni stał się Polakiem to nie ma sprawy. Ale jak ten sam Pudelek wrzuca newsa , że mąż ( sprawa rozwodowa jest na wokandzie) Marty Kaczyńskiej narobił przekrętów , już zakwalifikowałeś to jako rzecz ważną. I zamieszczasz tego gorącego pudelkowego hiciora na forum. To się nazywa mentalność Kalego! Obłuda w najczystszej postaci! |
|
|
|
|
Ja wiem że wg. wszego talmudu to męczennik ... i za 13 milionów to już nie będzie stadko dziewic ale pójdzie może nawet w tysiącach ... Wiem też że jak "wasz" (prawdopodobnie) ukradnie 13 baniek to afera porównywalna z "zegarkiem Nowaka" ... no tak już macie
CYTAT I rzucasz sugestię o "dziale" dla stryja. Jak wiesz niejaki Duda i Kaczyński maczali paluchy w uwolnieniu kumpla Pana D. Jakoś nie wierzę że to zbieg okoliczności ... oczywiście nie będę się bawił w twojego "kolegę" i nie będę rzucał oskarżeń ale podesłał bym go do amerykanów na tydzień niech ma chłopaczyna coś z życia Teraz o zięciu Kopaczowej ... w zasadzie to mi to zwisa nie mój problem ... a przy niżu demograficznym i migracji na zachód to chyba + dla PO ? więc jeśli to dla ciebie problem no cóż dziwi mnie że nie podają tego żadne szanujące się media (2 dni ) ... nie wiem od kiedy zięć Kopacz jest zięciem i czemu nagle tak niby miało by mu zależeć na tym żeby zostać dumnym Polakiem ... ale jak już pisałem to nie mój problem ...chcesz babraj się w tym w końcu to "wy" jesteście od "afer" PO mały edycik ... "Do Rzeczy": Zięć Ewy Kopacz błyskawicznie został Polakiem Prezydent Bronisław Komorowski pozytywnie rozpatrzył wniosek zięcia premier Ewy Kopacz o przyznanie obywatelstwa w ekspresowym tempie – donosi tygodnik. ... Andriey Petranyuk, mąż Katarzyny Kopacz, jest Kanadyjczykiem. Ma jednak polskie pochodzenie po babci, która była polską lekarką. Rodzina Petranyuka mieszkała na Ukrainie. Stamtąd Andriey trafił do Kanady ... "Wszystko na pewno było zgodne z procedurą. Mój mąż już dawno składał papiery. Cieszymy, że wszystko udało się jeszcze podczas kadencji pana prezydenta Bronisława Komorowskiego" Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Jakoś tego o babci w zależnej nie przeczytałem ... chyba zapomnieli takie "rzetelne dziennikarstwo" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|