NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 88 89 90 91 92 93 94 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 07:33  
Przecież wszędzie o tym mówili Andrzejek. Nawet Schetyna się wypowiadał. Ja wiem czy, aż taka porażka. Pieprzną żółtodziub coś bez konsultacji to wyszło jak wyszło - pierwsza lekcja dla Dudy. Mam nadzieję, że wyciągnie wnioski.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 07:33  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 07:41  
Pawel da rade. Sytuacja na wybory bedzie taka jak dzisiaj. To wymaga zmiany i Pawel bedac w sejmie zmieni wystarczajaco

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 07:46  
Irkuck w mediach tak. nawet obrońcy Dudy i tłumacze/interpretatorzy słów Poroszenki sie znaleźli. Na naszym forum cisza. Funkcjonariusze nie dostali instrukcji smiech2

Obrazek

Kuźmiuk to faktycznie idiota.

Marcin Dubieniecki po wpłaceniu kaucji wyjdzie na wolność. Będzie zażalenie prokuratury
29 minut temu
Będzie prokuratorskie zażalenie na sądową decyzję w sprawie Marcina Dubienieckiego - dowiedzieli się nieoficjalnie reporterzy RMF FM. Nad ranem sąd w Krakowie zdecydował, że adwokat nie trafi do aresztu, jeśli wpłaci 600 tysięcy złotych kaucji. Obrońcy Dubienieckiego zapowiedzieli, że uczynią to jeszcze dzisiaj. Co dziwne - sąd nie zawahał się skierować do aresztu 4 pozostałych podejrzanych w sprawie - bez możliwości poręczenia majątkowego.

Czytaj więcej na http://www.rmf24(...)n=chrome

Bez komentarza.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 08:37  
Porażka Dudy w politye zagranicznej jest straszliwa, Duda chyba po tym sie juz nie podniesieumiech

"Ostatnie 48 godzin w życiu Andrzeja Dudy to pasmo katastrofalnych błędów, groźnych pomyłek i niepotrzebnych wpadek" - pisze na swoim blogu w serwisie 300polityka.pl Marek Migalski."

"Trzecią rzeczą, którą Migalski nazwał jako "groźna pomyłka", to decyzja, że od tej pory dziennikarze "Newsweeka", "Gazety Wyborczej" i "Gazety Polskiej" nie będą akredytowani przy zagranicznych podróżach głowy państwa."

A tu prosze, mała rzecz a cieszyumiech

Seria katastrofalnych porażek Dudy dopiero sie zaczyna, o czym będą donosić nieustannie odpowiednie elyty oraz mediaumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 08:57  
Grzegorz Schetyna, październik 2014:
"Ten wymiar, tych rozmów normandzkich, jak je nazywamy w ministerstwie spraw zagranicznych, one się wyczerpały, teraz potrzebny jest nowy etap rozmów, czy wsparcia dla rozpoczęcia rozmów, czy kontynuowania rozmów ukraińsko-rosyjskich. Uważam, że powinny się odbywać z polskim udziałem."

Grzegorz Schetyna, 16 marca 2015 r.
"Trzeba szukać bardziej skutecznych sposobów negocjacji między Ukrainą a Rosją niż tzw. format normandzki".
o formacie genewskim obejmującym Stany Zjednoczone, Unię Europejską, Ukrainę i Rosję: "Był skuteczny wcześniej, bo jest włączeniem najważniejszych i Unii Europejskiej i Stanów Zjednoczonych, tak mi mówi intuicja, że to będzie dobre rozwiązanie"

Andrzej Duda, sierpień 2015:
"Jaki miałby być to format? O tym chcę rozmawiać. Nie wyobrażam sobie, żeby nie brały w nim udziału silne państwa europejskie, ale mogłyby w nim wziąć udział Stany Zjednoczone jako światowe mocarstwo, z którym na pewno Rosja musi się liczyć, i sąsiedzi Ukrainy, czyli ci, którzy bezpośrednio są zainteresowani tym, co tam się dzieje". Pytany, czy odpowiedni byłby format genewski, czyli rozmowy z udziałem UE, USA, Ukrainy i Rosji, odparł, że na pewno byłoby to lepsze rozwiązanie. "Jeszcze jako europoseł w Parlamencie Europejskim pytałem, dlaczego tam nie ma Unii Europejskiej. Lepiej bym się czuł, gdyby przedstawiciel którejś z europejskich instytucji był jako strona przy stole rozmów, a nie tylko Niemcy i Francja"

Grzegorz Schetyna dziś:
"Jeśli chodzi o wypowiedź prezydenta Andrzeja Dudy dotyczącą formatu normandzkiego, to jest ona nieszczęśliwa i niezręczna (...) W tej sytuacji trzeba być bardzo precyzyjnym. Format normandzki i realizacja protokołów mińskich to jest coś bardzo ważnego, kruchego i niezwykle istotnego dla porozumienia oraz pokoju w Europie."

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 10:00  
CYTAT
Kuźmiuk to faktycznie idiota.

Niejeden idiota poczuł by się urażony ... Co do księciunia D. ... żenada IV RP i wszystko jasne ...

CYTAT
"Trzecią rzeczą, którą Migalski nazwał jako "groźna pomyłka", to decyzja, że od tej pory dziennikarze "Newsweeka", "Gazety Wyborczej" i "Gazety Polskiej" nie będą akredytowani przy zagranicznych podróżach głowy państwa."

Białoruś czy jeszcze Białystok ? Jedno jest pewne "dziki wschód"

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 11:52  
juz Banan zapomniales jak podczas konferencji nt. Smolenska po pytaniach od dziennikarzy GP czy W sieci Gras z Tuskiem konczyli konferencje ?

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 15:21  
Nie rozumiem co ma moja pamięć do zachowań rezydenta Du*y? I niby jak ma wybielić Du*e ten "fakt powszechnie znany" ? Cy złodziej który ukradnie 5 zł nie jest złodziejem bo inny ukradł 10 ? A fakt według waszego talmudu ten drugi dostał by więcej dziewic ... i to męczennik

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 15:32  
"menczennik"... Skoncz sie kompromitować...

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 15:43  
Ech miałem co innego napisać a napisałem jak napisałem zarumieniony jedyne co mam na swoje usprawiedliwienie to fakt dopasowania się do poziomu "rozmówcy" ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 17:21  
CYTAT

"Dziennikarze "Newsweeka", "Gazety Wyborczej" i "Gazety Polskiej" nie będą akredytowani przy zagranicznych podróżach głowy państwa."

A tu prosze, mała rzecz a cieszy umiech

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 17:38  
Lemingi nie placza placze czytaja GW NW NIE zeby poznac, przyswoic poranne wytyczne do epatowania wlasnymi "wnioskani" o realu przy kawie.. Akcja sie bedzie rozwijac.

Michnik zrobi proces Polakom bez "honoru" nastepnie TK uzna decyzje za mowe nienawisci, po czym aktyw lewacko-betonowy wyjdzie na ulice z wnioskiem o referndalne pytanie o uniewaznienie wyborow. Migalski wyskoczyl z odbytu historii i zobaczy z perspektywy bo lepiej widac, jak wyglada jego miejsce w realu. Trole nakarmione, no i discopolo dla lemingow.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 20:34  
el.Banan odpuść proszę umiechumiechumiech
Twoje poglądy są ograniczone, jak poglądy Ojca Rydzykaumiechumiechumiech Nie poniżaj juz wyborców PeLo(wśród których byłem), bo tylko rujnujesz ich wkład..... Wstydzę się za Ciebie i jest mi po prostu żal, że ktoś może nie zauważyć tego syfu, który przez 8 lat ich kadencji powstał w Polsce. W naszym kraju!!! Edo, choć jest prawicowy, ma wiele racji!!! Odpuść chłopie, chyba, że Ci za to płacą!!! Tak źle nie było od 2008 roku, czyli według Ciebie - "gorzej byc nie może!!!" To daj im szansę - niech pokażą, że nie umieją rządzić!!! I pamiętaj!!! - Polityka jest,jak dziwka!!!! - Każdy ma swoją!!! .... Ale Ty już przeginasz w swoich poglądach... Ja Ciebie dobrze rozumiem, teź byłem taki 3 lata temu i wstecz, ale PO już sie wypaliło i nas sprzedało,jak dziwki pod latarnią.... I tego nic już nie zmieni!!! A PiS??? Nie wiem,czy będzie tak, jak piszesz, ale nie byłbym w stanie stawiać sprawy na ostrzu noża!!!! Jarek (podobno umiera) - i tu proszę o ciszę w eterze, więc władzę przejmą młodsi lepsi - a partia, jak partia i tak dba o swoje interesy!!!!
06.09.2015 - zmieńmy ten nasz cudowny kraj na lepszy!!! - abyśmy mogli w końcu wybrać, kto Nas reprezentuje!!! - Nie z założenia partii tej, czy, owej, ale z Naszego, powszechnego wyboru!!!
Pozdrawiam - Grześ

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 23:09  
Grzesiu czy też delto urzekła mnie twoja historia ok
Gdybym miał jakieś układy w TVN/PolSacie może nakręcili by na niej jakiś odcinek super serialu "dlaczego ja" czy coś tam ok

co do tego syfu ... jakoś nie zauważyłem (nie żebym mówił że jest super)... ale nie widziałem też syfu jaki robił Pan Szlęzak nie wiem Jaki ja jestem ślepy neutralny... nawet nie widzę tego dobrobytu który funduje nam każdego dnia nasz nowy prezydent Lucjusz ...
pozdro ok

CYTAT (wiktor)
„rewelacje” tygodnika Lisa postanowili sprawdzić również internauci. Okazuje się, że z ogólnodostępnych planów zajęć Wyższej Szkoły Pedagogiki i Administracji w Poznaniu jednoznacznie wynika, że Andrzej Duda prowadził swoje zajęcia w dniach 15-16.03.2013 oraz 6.12.2014. Jak nietrudno zauważyć, daty te zupełnie nie pokrywają się z informacjami o lotach i noclegach w hotelach, o których pisze „Newsweek”

"Ja się zajmowałem w Poznaniu działalnością poselską. Nie prowadziłem tam zajęć dydaktycznych, nie miałem tam zajęć ze studentami" - zapewnił prezydent.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

W.T.F ? Ktoś łże jak tania dziw...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 23:32  
"Mam oświadczenie posła PiS z Poznania i prawnika naszej partii z Poznania, że Andrzej Duda spotykał się tam ze specjalistami w sprawie reformy kodeksu karnego - zapewniał Sellin. Dodał, że klub parlamentarny powierzył wówczas Dudzie koordynację prac nad zmianami w kodeksach".

Jeśli ktoś łże to Lis w tym przypadku....
A propos łże,to chyba twoje banan ulubione słowo w tym miesiącu, w co drugim poście go używasz...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2015r. 23:33  
Cytat z GW
Duda był wykładowcą na kierunku administracja w zamiejscowym wydziale WSPiA w Nowym Tomyślu, 60 km od Poznania

Zatem nie skłamał mówiąc, że w Poznaniu zajęć nie prowadził ;)

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 27 Sie 2015r. 00:09  
CYTAT
"Mam oświadczenie posła PiS z Poznania i prawnika naszej partii z Poznania, że Andrzej Duda spotykał się tam ze specjalistami w sprawie reformy kodeksu karnego - zapewniał Sellin. Dodał, że klub parlamentarny powierzył wówczas Dudzie koordynację prac nad zmianami w kodeksach".

Jeśli ktoś łże to Lis w tym przypadku....
A propos łże,to chyba twoje banan ulubione słowo w tym miesiącu, w co drugim poście go używasz...

Już wszędzie widzisz te lisy smiech2 ? zamieściłem "alibi" Wiktora i wypowiedz Dudy ... w tej opowieści nie ma Pana Lisa ...

Co do słowa łżesz ... jakoś napisanie "mija się z prawdą" lub inne bzdety nie mają takiego przekazu a jak jeszcze dodasz jak tania dziw.a to już spowiednik zaciera ręce i będzie sroga pokuta potluczony
co do alibi Selina danego Dudzie to może i tak było nie wiem może poza wykładaniem jeszcze coś tam działał ... tylko że on twierdzi że nic nie wykładał no chyba że towar w Tesco A z kolei Wiktor twierdzi że nie tylko towar no i ktoś tu łże jak bura suka chyba ze twój rezydent zrobił manewr o którym pisze irkuck

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Sie 2015r. 03:50  
moze jest duze i glebokie..

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Sie 2015r. 07:20  
Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Sie 2015r. 09:24  
Cezary " Trotyl" Gmyz wyjaśnia na czym polega afery Dudy! uśmiech Od czwartej minuty już wszystko wiadomo.

https://www.youtube.com/watch?v=BgpRUarNVcI

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Sie 2015r. 17:27  
Czy ten upośledzony umysłowo babochłop wreszcie przestanie się kompromitować?!
Jej pierdzenia słownego nie sposób słuchać i czytać, zamurować to w piwnicy i przez dziurkę ziemniakami karmić.

http://dziki(...),1875752

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Sie 2015r. 19:21  
Albo lepiej w tej piwnicy ją z Hofmanem zamknąć! Chwalił się niegdyś chłopina jakim dysponuje okazałym zaganiaczem , może na taką starą niedorżniętą megierę byłby jak znalazł!uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Sie 2015r. 19:39  
Milo ze przypomnieliście cudowne umiejętności negocjacyjne Pawlaka. Tam gdzie diabeł nie może to wysyła PSL ok

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Sie 2015r. 20:01  
CYTAT
Obrazek

Taka sama prawda jak i to , że Franz miał strzelać do papieża!uśmiech
Skoro to Jasiński jest całym winowajcą umowy gazowej Z Rosją to dlaczego PSL blokuje ujawnienie raportu NIK w tej sprawie?

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,15357708,PSL_utajnia_gazowe_negocjacje_z_Rosja.html

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Sie 2015r. 21:28  
http://www.zielonysztandar.com.pl/2012/06/gazowe-klamstwa-pis/

Czy to możliwe, aby minister w niepodległym kraju zgodził się na podpisanie niezwykle istotnego dokumentu nie czytając go? Za rządów PiS takie rzeczy się zdarzały. Okazuje się, że za wysoką cenę gazu jaką obecnie płacimy Rosji winę ponosi niefrasobliwość Wojciecha Jasińskiego, ministra skarbu w rządzie PiS. W 2006 roku zgodził się na podpisanie aneksu do wieloletniego kontraktu gazowego bez wcześniejszego przeczytania go. W wyniku tego Polska musi płacić Rosjanom za gaz o 10 proc. więcej, nie tylko za przyszłe dostawy, ale również za gaz, który już otrzymaliśmy. Dlatego Polskiego Górnictwa Naftowego i Gazownictwa po podpisaniu kontraktu musiało dopłacić Rosji 600 mln złotych za gaz z 2005 roku. Prawo i Sprawiedliwość nie przyznaje się do niekompetencji swojego ministra i całą winę próbuję przerzucić na obecnego ministra gospodarki Waldemara Pawlaka.......

Prywatna wiadomość 

«« « ... 88 89 90 91 92 93 94 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »