|
|
|
On naprawde w to wierzy,a jeszcze cwaniaki z Wyborczej dodają ciagle jakies dodatki w stylu: wyprawka szkolna,testy gimnazjalne itp,a ludzie łykają propagandę... całe szczescie,ze sprzedaż i tak leci w dół cały czas...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT "Symbole 'Solidarności' należą do wszystkich Polaków; to święto narodowe nie należy do poszczególnych grup, ale do wszystkich Polaków" - powiedziała w niedzielę premier Ewa Kopacz w Gdańsku. Dodała, że nie dostała zaproszenia na uroczystości związane z obchodami powstania "Solidarności". No popatrz, nie dostała, nawet nie wiedziałem, bo nie śledze na bieżąco tych serwisów informacyjnych. Ale to bardzo miła wiadomość Gdybysmy nie powstrzymali tej Platformy to wkrótce heteroselsualny Polak katolik byłby tutaj obywatelem trzeciej kategorii. Naród się obudził, a Kopaczowa z koleżankami zdziwiona jak dziecko i nie wie w jakiej partii jest hehe. |
|
|
|
|
CYTAT Czy ja twierdzę że złamał prawo umarzając długi PC ? Ukradł w białych rękawiczkach do tego faktu nie trzeba prokuratorów sędziów itd. bo nic nie wskórają ... dziwi mnie na przykład że PSL spłaca sumiennie swoje długi przecież to też "złodzieje" a mimo tego nie robią tego "w majestacie prawa" co do gazu ... CYTAT (SE) Wojciech Jasiński (64 l.), minister Skarbu Państwa w rządzie PiS, skazał Polaków na najdroższy gaz w Europie! Jak to możliwe? W 2006 roku szef resortu zgodził się podpisać umowę gazową z Rosją bez dokładnej analizy dokumentu! Efekt? Do 2022 roku Polska zapłaci o około 18 miliardów złotych za gaz więcej niż inne państwa europejskie, które kupują ten surowiec z Rosji. źródło Jaki byłem z matematyki ale 2006 + 3 lata o jakich piszesz wychodzi mi do 2009 natomiast renegocjacje Pawlaka to inna bajka Co do odwagi to chyba więcej jej trzeba mieć do robienia rzeczy niepopularnych bo raczej podniesienie wieku emerytalnego (itp) głosów PO nie przysporzy wręcz na odwrót a mogli by iść tropem PiS i jeszcze dziś obniżyć np. do 64 i obiecać że obniżą do 60 Jest i III zmiana sorki że jestem taki upierdliwy ale pozwolę sobie wrócić 3 strony bo nie wiem skąd wziąłeś te 3 lata kontraktu ... jak możesz wrzucić źródło "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Wyglada ze Kopacz sie sprostowala i miala na mysli Bolka. Ale On nalezy do TW!!!!!! nie do ludzi. Zupelnie sie lekarka pogubila:-)
|
|
|
|
|
CYTAT Kamiński: Kaczyński szykuje się do roli naczelnika państwa http://wiadomosci.onet.pl/kraj/kaminski-kaczynski-szykuje-sie-do-roli-naczelnika-panstwa/vs5lzm A nenad co do WYborczej to do tego co oni piszą podchodzę z dystansem.Ale odnośnie tego artykułu jestem skłonny uwierzyć bo znam "chronionych związkowców" ich podejście do tematu i stosunek do innych.Wiem jak potrafią wykorzystywać swoje przywileje dla własnych celów. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Pewnie to co wiesz ma pelny wplyw na rzeczywistosc. Zakladam tak bo rzeczywistosc sie ciebie nie ima
|
|
|
|
|
rogerst - Kamiński to najmniej wiarygodny człowiek polityki i to każdy wie, cytowanie takiego żula jest nie na miejscu. Niedawno lizał rowa małemu teraz liże pani dyrektor i skomle o miejsce na listach. Wybitnie paskudny typ.
|
|
|
|
|
Zumba cieszę się bardzo ,że Ty potrafisz twardo stąpać po ziemi.Oczywiście to co wiem pozwala mi na "trzeźwe" patrzenie na niektóre wydarzenia.I bardzo mi jest przykro ale nie zależy mi na tym ,żeby być w twojej rzeczywistości.Każdy może kreować swoją "rzeczywistość" ale nie każdy może się odnaleźć w realnej.
A co do Kamińskiego można powiedzieć ,że wie bo był albo tak mówi bo nie jest.Spróbuj wyciągną sam wnioski. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy ja twierdzę że złamał prawo umarzając długi PC ? Ukradł w białych rękawiczkach do tego faktu nie trzeba prokuratorów sędziów itd. bo nic nie wskórają ... dziwi mnie na przykład że PSL spłaca sumiennie swoje długi przecież to też "złodzieje" a mimo tego nie robią tego "w majestacie prawa" co do gazu ... CYTAT (SE) Wojciech Jasiński (64 l.), minister Skarbu Państwa w rządzie PiS, skazał Polaków na najdroższy gaz w Europie! Jak to możliwe? W 2006 roku szef resortu zgodził się podpisać umowę gazową z Rosją bez dokładnej analizy dokumentu! Efekt? Do 2022 roku Polska zapłaci o około 18 miliardów złotych za gaz więcej niż inne państwa europejskie, które kupują ten surowiec z Rosji. źródło Jaki byłem z matematyki ale 2006 + 3 lata o jakich piszesz wychodzi mi do 2009 natomiast renegocjacje Pawlaka to inna bajka Co do odwagi to chyba więcej jej trzeba mieć do robienia rzeczy niepopularnych bo raczej podniesienie wieku emerytalnego (itp) głosów PO nie przysporzy wręcz na odwrót a mogli by iść tropem PiS i jeszcze dziś obniżyć np. do 64 i obiecać że obniżą do 60 Jest i III zmiana sorki że jestem taki upierdliwy ale pozwolę sobie wrócić 3 strony bo nie wiem skąd wziąłeś te 3 lata kontraktu ... jak możesz wrzucić źródło Wczoraj III , dzisiaj I . Co zrobisz tak się pracuje na czterobrygadówce! Tak jak Ci już pisałem , nie mam zamiaru bronić Jasińskiego . Dla mnie ten człowiek nie posiada kompetencji , żeby obejmować urzędy ministerialne. Umowa gazowa z 2006 to była jedna wielka porażka , jednakowoż renegocjacja kontraktu podpisana przez Pawlaka w 2010 r., to już wielka porażka do kwadratu! Te trzy lata to mój błąd , przyznaję się bez bicia. Kontrakty gazowe z 2006 i 2010 zostały objęte raportem NIK. Izba skontrolowała proces negocjacyjny i warunki umowy obu tych kontraktów. Większa część raportu jest utajniona , bo wnioskował o to wicepremier Piechociński . Dobrze , ze nie Bury był wicepremierem , bo w kontekście ostatnich informacji , taka korespondencja przysporzyłaby wiele problemów. A tak Piechociński przynajmniej wysłał oficjalne pismo z prośbą o nieujawnianie raportu NIK. Powtarzam , czy człowiek , który nie ma nic do ukrycia postępuje w ten sposób? http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,15357708,PSL_utajnia_gazowe_negocjacje_z_Rosja.html A o kulisach masz tu: http://nczas.com/publicystyka/kulisy-umowy-gazowej-miedzy-polska-a-rosja/[url] http://www.geopolityka.org/analizy/421-kulisy-negocjacji-gazowych-z-gazpromem[/url] |
|
|
|
|
Nasz prezydent za nasze pieniądze( budżetu miasta) przeleciał się do Belgi i postanowił tam szukać pracy. Wie, że na tym stołku miejsca długo nie zagrzeje i procedura Impeachment jego osoby i stada baranów z pisu wisi na włosku. Dlatego też postanowił za nasze pieniądze udać się do Belgi i tam zbadać rynek pracy, czy tam nie potrzebują takiego fachowca. Na listy kandydatów do sejmu się nie dostał, wódz Jarosław skarcił go i dostał czerwoną kartkę za wstawiennictwo za panią Janine Sagatowską notabene matkę chrzestną Lucjusza NADBEREŻNEGO.
|
|
|
|
|
Jak to jest ze jedni politycy muszą ważyć słowa bo są za nie karani wygnaniem z kraju i szkoda ze nie zjadani przez sojuszników PiS w Gabonie a Prezydent jak powie coś źle to od razu PiS krzyczy że to nie tak... To należy wsłuchać się... Nie to był przenośnik... Nie... Prezydent tak powiedział ale... Czy takie czasy nasz czekają że kto nie z PiS to na wygnanie?
Czy są jakieś specjalne szkolenia w tej partii. Jeśli tak to gdzie mogę się zapisać do PiS bo co prawda nie widzę się w niej ale kocham Polskę i nie chce uciekać z kraju. Pracuje sobie za 1380 zł na trzy zmiany światem piątek i mi jest zajebiscie. |
|
|
|
|
Konsternacja po słowach Andrzeja Dudy. Prezydent "doniósł" na swój kraj?
Podczas obchodów 35-lecie podpisania Porozumień Sierpniowych prezydent Andrzej Duda relacjonował swoją rozmowę z prezydentem Niemiec Joachimem Gauckiem. Relacja ta wywołała spore kontrowersje. Wedle słów Andrzeja Dudy, Joachim Gauck miał usłyszeć od prezydenta m.in., że Polska "nie jest państwem sprawiedliwym". Andrzej Duda ujawnił w niedzielę podczas przemówienia w Szczecinie, że prezydent Niemiec powiedział mu, że "Polska pięknie się rozwija". Duda miał odpowiedzieć Gauckowi, że "trudno tego nie zauważyć, że każdy, kto był w Polsce w latach 80. i 90. i kto odwiedza ją teraz, widzi, że się wiele zmieniło, że Polska stała się nowocześniejsza". "Jest tylko jeden w tym wszystkim problem. I mówię: 'panie prezydencie, sądzę, że ludzie dlatego mnie wybrali, bo głośno powiedziałem i nazwałem sprawy po imieniu: niestety Polska nie jest dziś krajem, o którym można by powiedzieć, że jest państwem sprawiedliwym, sprawiedliwym dla swoich obywateli, że jest państwem, w którym obywatele traktowani są równo'" - mówił prezydent. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome PiSowskie sranie we własne gniazdo ich sport narodowy ? I tak się żalić do tych od kondominium ? Niemcy już powinni wprowadzić swoje wojska ... Na początek pod Wałbrzych żeby zabrać ten złom co zostawili "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
juz zapomniales jak Michnik i reszta dziennikarzyn za rzadow Pis narzekali do zachodnich mediow na atmosfere w Polsce ? Duda powiedzial,ze nie ma sprawiedliwosci w tym kraju i to jest przeciez prawda ! Kiszczak wolny,a jego ofiary klepia biede... Przekretasy z PO nie siedzą,to jest kraj sprawiedliwosci ? Zabojcy Olewnika i Papały nie odnalezieni..
|
|
|
|
Nie ma już co tam prać panie Jarosławie ... melduje wykonanie zadania
Duda widocznie chciał z Polski zrobić kondominium ukraińsko - niemieckie ale trochę mu nie wyszło Poroszenko go olał I nawet nie pomogło pochodzenie prezesa ("zawsze dziewicy") to pojechał do Niemczech ... a może ci wyślą wojsko ... ps.Już zapomniałeś jak za rządów PiS podsłuchiwało się dziennikarzy (i nie tylko) więc jak mam się dziwić że ktoś narzekał na reżim IV RP jak to z demokracją miało tyle wspólnego co ty z baletem z resztą porównanie "prezydenta" do kogokolwiek to już całkowita porażka sezonu "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Kobiety są bardziej pamiętliwe od was "chłopcy" ...
Donos na "faszystowskie" rządy Prawa i Sprawiedliwości (bo dla libertynów lewasiow, Sprawiedliwość i ład Społeczny to czysty faszyzm bo ma SS w nazwie ) przez wrzeszczącego w PE naszego Drogiego Bronisława gdy nie chciał ujawnić lojalki ze jest psem na smyczy Służb i tam, własnie tam, wśród dzieci kwiatów w UE szukał obrony swojej "swojskości ideowej", nie wzburzył miękkiego podbrzusza moralnego el.comendante? Prezydent Polski bardzo "salonowo" testował głównego inwestora Polski ze powinien oczekiwacz wielkich zmian. I te zmiany będą związane ze zrównaniem preferencyjnego skubania polaczków przez Wielki i Zasłużony Naród Goethego. Test wypadł pozytywnie, reakcja alergiczna na zmniejszone wpływy od Ciucholandu była zgodna z prognoza zatem będzie bardzo zwalczana przez zaprzyjaźnionych rezydentów Wielkiego Narodu Niemieckiego. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Banan nie rozsmieszaj mnie z tym podsluchiwaniem dziennikarzy,bo w ostatnich latach sluzby prosily o rekordowa liczbe billingow rozmow Polakow,wiec ktore Panstwo jest naprawde policyjne ?
|
|
|
|
Czy kłamie ? wali mnie co robi PO a szmaciarze z PiS podsłuchiwali wolną prasę uważasz że łże ? Tak ich Jarosław ogłupił że nawet szpiegowali swoich wicepremierów ... A o fakcie powszechnie znanym przez was pisz w temacie o PO
dwa wyjazdy Du*y i dwie wtopy zabrać dziadowi paszport i dowód "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
och ci prymusi postępu i make love not war
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Jak Ty chcesz Banan Dudzie paszport zabierać to Komorowskiego trzeba było przez 5 lat trzymać w poniemieckim schronie i jakiegoś kumatego sobowtóra podstawić. Wystarczyło oglądnąć jak Duda się odnajduje na czerwonym dywanie. Wyglądał jak prezydent, a nie jak człapiący gajowy ze śpikiem na wąsach.
Co do tego co powiedział Duda... no cóż gazety wybiórcze, tefałeny, lisy czy olejniki nawet ze śpiocha w jego oku zrobią sensację. |
|
|
|
|
CYTAT (nenad) juz zapomniales jak Michnik i reszta dziennikarzyn za rzadow Pis narzekali do zachodnich mediow na atmosfere w Polsce ? Duda powiedzial,ze nie ma sprawiedliwosci w tym kraju i to jest przeciez prawda ! Kiszczak wolny,a jego ofiary klepia biede... Przekretasy z PO nie siedzą,to jest kraj sprawiedliwosci ? Zabojcy Olewnika i Papały nie odnalezieni.. Ty sie dobrze czujesz? Stawiasz na równi słowa Prezydenta i jakiegoś dziennikarzyny? To chyba precedens, że Prezydent narzeka na swój kraj do Prezydenta obcego kraju. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Swoją drogą dodam, że zapomnieli co niektórzy jak pięknie przed całym światem zrobili na....ke na Lecha Kaczyńskiego po tym jak w Niemczech napisali o nim per ziemniak. Jak im wtórowali, pisma wystosowywali pełowiarze wraz z papą Bartoszewskim.
Nie istotne jest, że media Niemieckie dobrze oceniły Dudę i jego wizytę. Dobrze, że gajowy miał media za sobą bo skończyłby z 10% poparciem kół łowieckich jakby chciały te media pokazywać i opisywać każde publicz e występy gajowego. Jak ktoś ma trochę mózgu to sobie przeliczy ile tego mogło być skoro w tak krótkim czasie kampani było tego od fuja. |
|
|
|
|
CYTAT Czy kłamie ? wali mnie co robi PO a szmaciarze z PiS podsłuchiwali wolną prasę uważasz że łże ? Tak ich Jarosław ogłupił że nawet szpiegowali swoich wicepremierów ... A o fakcie powszechnie znanym przez was pisz w temacie o PO dwa wyjazdy Du*y i dwie wtopy zabrać dziadowi paszport i dowód Podsłuchiwanie dziennikarzy to miecz obosieczny , pomyśl zanim zechcesz go użyć. Na każdy podsłuch wyraża zgodę niezawisły sąd. Nie ma możliwości ,żeby jakakolwiek służba robiła to "na lewo". Za rządów PO doszło do kuriozalnej sytuacji , że wiceszef ABW (Jacek Mąka) użył podsłuchów wobec dziennikarzy Rymanowskiego i Gmyza w cywilnej sprawie wytoczonej " Rzeczypospolitej". Nawet w IV RP nie dochodziło do takich rzeczy! Działania operacyjne w rządzie Jarosława Kaczyńskiego były prowadzone przeciw jednemu wicepremierowi, Andrzejowi Lepperowi. Chodziło o aferę gruntową , gdzie wskutek przecieku o szykującej się akcji CBA najsłynniejszy polski Mulat zamknął się w gabinecie i siłą rzeczy nie mógł przyjąć łapówki. Konferencję prokuratury widziałeś? Ja widziałem i nie uwierzyłem w wersję pana Kaczmarka , że przyjechał do hotelu Marriott na drinka. Tym bardziej ,że mógł sobie strzelić w hotelowej restauracji , a nie w prywatnym apartamencie pana Ryszarda Krauzego. O innych podsłuchiwanych wicepremierach nie słyszałem , może wrzuć coś na temat jakich to innych szpiegowano? Pierwsze słyszę , musisz być zajebiście poinformowany! Co do Dudy muszę rzeczywiście przyznać , że wizyta zwłaszcza w Niemczech nie była jakaś spektakularna. Nie wszedł na podest , nie tłumaczył co to bigos i nie wołał szoguna! Komorowski rzeczywiście przyzwyczaił nas do wielu tragikomicznych sytuacji , które można było długo potem komentować i obśmiewać. Tutaj tego zabrakło , ten Duda jak dla mnie jest za elegancki i za bardzo wygadany. Prezentuje się bardziej jak aktor czy model , a nie tak jak swojski wujek Bronisław z psotnym uśmieszkiem i skłonnością do olewania jakiegoś durnego protokołu dyplomatycznego! Ktoś kiedyś pisał , że Bronek wywalił do brytyjskiej królowej : żółwik! Ale pewnie to tylko plotka! W każdym razie nawet porównanie żon obu panów wypada korzystniej na rzecz byłego prezydenta. Bez dwóch zdań porównując obu Prezydent Komorowski wypada dużo lepiej. Jaka szkoda , ze to nie on wygrał wybory. No cóż kampania nienawiści i pisowskie trolle wykonały swoją robotę i wspaniały człowiek zakończył swoją , jakże owocną misję! |
|
|
|
|
irkuck Nie porównuj słów dziennikarzy z tym co mówi Prezydent.
Jeszcze inaczej. Duda nie urwał sie z choinki ani nie urodził się wczoraj w Rosji. Pracował dla Lecha Kaczyńskiego, a w polityce jest od lat. Ta niesprawiedliwość to również zasługa jego i jego środowiska. Pamiętne obniżenie podatków przez PiS spowodowało zwiększenie dochodów najbogatszych. Ja będąc w pierwszej skali podatkowej zyskałem niewiele, wręcz niezauważalnie. To jak to nazwać sprawiedliwym działaniem? Jaki wkład w wielką sprawiedliwość w Polsce miał ON sam i reprezentowane przez niego środowisko? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ja myślę, że o tym co zrobił on sam najlepiej będzie można porozmawiać za 5 lat i albo dać mandat zaufania na kolejne 5 lat albo strzelić kopa w zadek i wymienić na lepszy model.
|
|
|
|
|
Może masz rację.
Stonoga w akcji. Dzieje się. Zbigniew Stonoga sugeruje homoseksualizm Jarosława Kaczyńskiego Zbigniew Stonoga chce się zemścić za brak ułaskawienia przez Andrzeja Dudę (dziś powinien zgłosić się do zakładu karnego na warszawskiej Białołęce). Kontrowersyjny biznesmen na Facebooku zapowiada, że opublikuje materiały, które mają świadczyć o rzekomym homoseksualizmie Jarosława Kaczyńskiego. http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Jaroslaw-Kaczynski-gejem-mowi-Zbigniew-Stonoga-00010285 "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|