|
|
|
Czytałem bo zerkam czasem na profil Stónożnego ;) Brzmi ciekawie, zobaczymy co tam Zbychu nawywijał tylko dobrze żeby coś potwierdzonego opublikował, a nie znowu jakieś przypuszczenia czy info z niby pewnego źródła. Wracajaląc do Jarusia to byn się nie zdziwił ale w sumie trochę na to leję z kim on tam baraszkuje ;)
Ciekawy jesg wcześniejszy news jakoby Petru oferował 80tysi jedynkom Stonogi, żeby po rejestracji list zrezygnowały. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ty sie dobrze czujesz? Stawiasz na równi słowa Prezydenta i jakiegoś dziennikarzyny? To chyba precedens, że Prezydent narzeka na swój kraj do Prezydenta obcego kraju. Właśnie dlatego Andrzej Duda wygrał wybory , bo zauważył ten drobny fakt , ze nie wszystko w tym kraju jest super. Komorowski do końca bajdurzył o złotym okresie i wspaniałych perspektywach dla młodych ludzi. Podział zrobił się prosty , kto uważa , że jest zajebiście głosował na Komorowskiego. Kto uznał , że nie jest tak różowo , zagłosował na Dudę. To samo Duda powiedział Gauckowi. Polska rozwija się , ale wiele rzeczy powoduje , że Polacy nie czują się dobrze w swoim kraju. Gauck i wielu polityków na Zachodzie uwierzyło w propagandę sukcesu Tuska i żyje w świecie iluzji. Tym bardziej pokazuje to , jak media zniekształcały prawdziwy obraz sytuacji, skoro nawet na Zachodzie cała masa biednych durniów uwierzyła w "zieloną wyspę". Duda ściągnął swojemu niemieckiemu odpowiednikowi bielmo z oczu , dodawanie do tego dodatkowych tematów, jest chyba zbędne. A swoją drogą jestem pewien , że w prywatnych rozmowach głów Państw padają takie rzeczy , że niejeden mógłby się zdziwić. Myślę , że z tym precedensem jesteś w bardzo dużym ( jak zwykle zresztą) błędzie. Doszukujesz się drugiego dna i kontekstu , którego po prostu nie ma! I jeszcze jakby było mało , zaczynasz grzebać w czyichś majtkach. A to już śmierdzi bardzo brzydko! |
|
|
|
|
A dla Was to tak serio nie ma różnicy gdy Kaczyński był premierem / głównym prokuratorem i szefem wszystkich szefów (nawet prezydent mu salutował i meldował wykonanie zadania) a teraz gdy prokuratura jest niezależna ?
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobrze że nie negujesz że kaczyński był imperatorem ... co do igraszek Jarka ... a fuj a ktoś tu źle pisał o Biedroniu ... Jarek a FUJ
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Patrząc na definicję tego słowa to nie był, ale zakładając przenośnię lub inaczej, odniesienie tego słowa do czasów dzisiejszych to tak, można tak to ująć. To mściwy i zgorzkniały poza tym facet. Może i mają wpływ na to doświadczenia życiowe ale mało mnie to interesuje. Jego miejsce to fotel w mieszkaniu i ciepła herbatka na stole.
|
|
|
|
|
Polityka to nie konkurs piękności ani przewód kanonizacyjny.
Gdy młode wilczki żądne władzy i skłonne dla niej pójść na wszelkie układy - Kurski Ziobro itp wyszli z PISu Jarek trwal opluwany przez pseudopolskie media i skupiał ludzi, którzy może naiwnie i staroświecko kochali Polske i wszystko to co polskie. Wszyscy wiedzieli, że trzeba go zniszczyć, bo ludzie bez wodza pójdą w rozsypkę, nie udało im się.. Szydło sprawia wrażenie trochę sztywnej, trochę bez polotu, może i bez charyzmy, ale jak mam wybierać między nia a jakimś cwaniakiem ze złotym zegarkiem na ręku wybieram ją. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
hmm jeszcze raz
|
|
|
|
Co z najważniejszą obietnicą Andrzeja Dudy?
Po wygranych wyborach Andrzej Duda zadeklarował, że w sierpniu złoży projekt ustawy zakładający obniżenie wieku emerytalnego. Jednak projekt nie dotarł jeszcze do Sejmu. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome w końcu z PiSu powie prawdę jak się pomyli ... zapewne nie dodał którego roku ? Swoją drogą nie powinni już zmienić nazwy partii ? Może na np. Pedały i Skazańcy będzie nadal PiS a w końcu nazwa będzie miała coś wspólnego z rzeczywistością "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Musiałby być upośledzony umysłowo, żeby ten projekt składać teraz. Sztuka dla sztuki, tylko po to, żeby PO go uwaliło.
Nie będę się bawił w rzecznika, ale dla mnie jest logiczne, że poczeka do czasu wyborów i ew. zmiany w rządzie. P.S. Dobra, doczytałem se do końca. Czyli jednak teraz chce... jak dla mnie głupota, ale to znowu pokaże, że albo jest głupi albo przebiegły i spodziewa się uwalenia projektu i umycia rączek - chciałem, oni nie chcieli... |
|
|
|
|
Andrzejek milczy ,ale ja go dzielnie zastąpie. Na swoim profilu na Facebooku , Zbigniew Stonoga, informuje ,że dysponuje dowodem homoseksualizmu Jarosława Kaczyńskiego. Ma to być , ni mniej ni więcej, tylko zdjęcie prezesa i dwóch innych kolesi trzymających się za kuśki.
Ze względu na przewidywane sankcje ze strony Facebooka , Stonoga zdjęcia nie zamieszcza. Boi się zablokowania konta. |
|
|
|
|
Czy Twoja ciekawość odnośnie orientacji Kaczyńskiego została zaspokojona, panie moderatorze? Czy pozostał niedosyt i oczekiwanie na więcej?
|
|
|
|
|
Bynio pousuwał grzecznie wszystko nt Kaczora i nawet o Dudku coś pochlebnego wspomniał. No cóź jak to zwykle bywa na trzeźwo rozum wraca. Nie żeby nie miał racji w tym co nt Jarosława pisał ale tego to się raczej nie dowiemy, a mnie to w sumie nie interesuje co kto sobie w doooopsko pcha.
|
|
|
|
|
[cytat] w końcu z PiSu powie prawdę jak się pomyli ... zapewne nie dodał którego roku ?
Swoją drogą nie powinni już zmienić nazwy partii ? Może na np. Pedały i Skazańcy będzie nadal PiS a w końcu nazwa będzie miała coś wspólnego z rzeczywistością ~~~~~~~~~~~~~~Próbowałam przeczytać tekst od końca, myślałam kto wie, ale doznania estetyczne pozostały niezmienne~~~~~~~~~~~~~~ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Czy Twoja ciekawość odnośnie orientacji Kaczyńskiego została zaspokojona, panie moderatorze? Czy pozostał niedosyt i oczekiwanie na więcej? Myślisz że interesuje mnie czy ciągnął czy go zjechali i ile razy to miało miejsce ? Przez lata słyszałem wyzwiska skierowane z "prawej" strony na wszystko co inne i myślisz że od tak odpuszczę poużywanie sobie na "prawicowym" geju ? FUJ Jarosławie ? ... Sorry ale wasza wyrocznia Stonoga zapewne ma i inne nagrania bo jakoś mi się nie chce wierzyć że w tych "stołówkach" jadali tylko od środka w lewo a to że zaczął jechać po "prawicy" to raj dla uszu ... i wiesz że darłoby mnie po skarpetach gdyby to był ktoś inny ale tfu temu kurduplowi i jego wyznawcom jakoś nie mam zamiaru odpuścić ... i niech ktoś napisze że jestem złośliwy teraz już wiem skąd mu się wzięło to całowanie facetów po rękach CYTAT Musiałby być upośledzony umysłowo, żeby ten projekt składać teraz. Sztuka dla sztuki, tylko po to, żeby PO go uwaliło. To po ch*j obiecywał nie wiedział kiedy są wybory ? Jak nie wiedział to sorry ale widocznie "upośledzony" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Funkcjonariusze jarali się Stonogą, a tu Stonoga tak brzydko pojechał.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Stonoga boi się o siebie,więc mu obiecali,że jak odbierze procenty Pis w sondażach to go nie zamkną...
Rozkręcił aferę podsłuchową,a teraz jak mu grozi PO to ciśnie po Pis... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Wiec to powod zeby kazdy Korwinista glosowal na Jarka. Tylko chwileczke, bo glosujemy na Szydlo. Co ma jedno do drugiego? Dwa to SLD/RuchPalanta sa bez wyborcow bo gieje popedza za nowa dziewica oblumienica.
Bronek jak Putin giejow nie cierpia. ......el.comendante cos knuje na szkode Najjasniejszej, zdrajca pomaga kaczystom ;" |
|
|
|
|
CYTAT (nenad) Stonoga boi się o siebie,więc mu obiecali,że jak odbierze procenty Pis w sondażach to go nie zamkną... Rozkręcił aferę podsłuchową,a teraz jak mu grozi PO to ciśnie po Pis... Oczywiście to wiedza ogólnie wiadoma "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Stonoga boi się o siebie,więc mu obiecali,że jak odbierze procenty Pis w sondażach to go nie zamkną... Rozkręcił aferę podsłuchową,a teraz jak mu grozi PO to ciśnie po Pis... Stonoga nie rozkręcił afery tylko wrzucił obszerne skany tego o czym Polska od roku wiedziała. Stonoga robi komuś robotę ale komu to już nie moja głowa bo mnie to nie obchodzi. Jak na razie większość rzeczy odbywa się na zasadzie: "coś mam z pewnego źródła ale nie podam bo nie mogę albo podam jutro, pojutrze, nigdy". Ważne żeby smród pozostał jak po rzygowinach Newsweeka. |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
6022 i dalej nic.....
|
|
|
|
CYTAT Jak Kukiz ściskał się z Dudą ( do lipca 2015) to był cacy! Ale ich drogi się rozeszły i od tej pory stał się zakałą Narodu. Podwójna moralność i dulszczyzna jakże typowa dla swojego gatunku! A najlepsze , że gdyby dalej stał przy Kukizie , to wciąż byłby cacy! |
|
|
|
|
Okazuje się, że Duda stał tam gdzie stało ZOMO
A historie tego ... znasz? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|