|
|
|
A mnie dziwi jedno. Jak taki zawistny, złośliwy i kłamliwy człowiek jak Jarosław mógł zdobyć taką ilość głosów?
Facet zupełnie nie ma honoru. Dla zdobycia głosów był by gotów pakt z diabłem zawrzeć. PiS ma ludzi za idiotów (ciemny lud wszystko kupi), na szczęście nie wszyscy dali się nabrać. Wychwalał komunistę Gierka, ale zapomniał lub myślał że lud tępy już nie pamięta że to za Gierka powstał KOR, w którym Jarosław się udzielał. To za czasów Gierka zamordowano Pyjasa. Co Jarosław chciał nam przekazać, że Gierek był dobry a KOR zły,a Pyjasowi się należało? Przecież gdyby wygrał Jarosław to by nam piekło na ziemi urządził. Wg. mnie ten i jemu podobni psychopaci z PiSu nie powinni nigdy dojść do władzy. Nic nie potrafią zrobić, ale za to zbyt dużo potrafią zepsuć. W imię dobra Polski. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejek, a czym jest polityka? jak nie czasowymi pakcikami? liberałów pakt z socjalnym pslem jest tym samym, pobąkiwanie nowego sojuszu z napierdalskim (czystym socjalistą) jest tym samym, sojusze z samoobroną i giertychem (Jarka) były tym samym co zapraszanie girtycha do peło (niedawno)
obrażanie się na takie coś jest... naiwnością? Twoje gadanie "zawistny, złośliwy i kłamliwy człowiek" to nic innego jak tylko wprogramowane słowa kapusia niesiołowskiego - myślę, że ich socjotechnika poczyniła w twojej głowie spore spustoszenia. A teraz pierwsi wydymani czyli studenciaki i ich ulgi (kiedyś brać studencka była jednak mądrzejsza - PRL olewała) ...bronkowiec obiecał - Chcę przekazać informację, chcę powiedzieć głośno w imieniu tych, którzy dziś rządzą w Polsce, że studenci, także ci, którzy często z Sosnowca, z Zagłębia, ze Śląska jadą na uczelnie w różnych miastach Polski, będą korzystali z 50-procentowej zniżki. Wynik wyborów dla gospodarki nie ma znaczenia. Wiec wyborczy studentów, 29 czerwca Rostowski pytany w "Kropce nad i" zapewnił, że ulga transportowa dla studentów będzie wprowadzona, ale dopiero za półtora roku, a nie od nowego roku akademickiego. Na sugestię MO, że gdyby była studentem, to by oczekiwała, że ulga będzie od nowego roku akademickiego, a nie dopiero za półtora roku Rostowski beztrosko rzecze: - No, pani może by tak oczekiwała. Myślę, że takiej obietnicy nie było - odparł minister... ps1. ci bardziej wierzący sekcie będą ich tłumaczyć, że teraz się nie da, byle odsunąć problem - a potem może coś się zdarzy i nikt nie będzie pamiętał. ps2. nowa ksywa tw stokroty - botoksowa pudernica I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
Kolejne oszustwo popaprańców. PO nie zamierza już ograniczać uprawnień prezydenta.
http://wiado(...)asa.html DZIEŃ BEZ AFERY PO TO DZIEŃ STRACONY http://markd.pl/afery-po/ |
|
|
|
|
A mnie dziwi jedno. Jak taki zawistny, złośliwy i kłamliwy człowiek jak Jarosław mógł zdobyć taką ilość głosów?
a mnie Andrzejku nie dziwi, jak taki kłamliwy i bez honoru gośc jak Ty osądza innych robiąc to samo :-] To za czasów Gierka zamordowano Pyjasa ale to mistrz Michnik powiedział, iż w archiwach SB nic nie ma? Pamiętasz grubą kreskę, to sympatycy PO nie chcieli i nie chcą rozliczenia tych co zamordowali. Acha, i nie zapomnij, iż Twój mistrz Michnik powiedział, iż Kiszczak to człowiek honoru. Pisz dalej Andrzejku głupoty. |
|
Dołączył: 12 Lut 2008r. Skąd: xxxxxxxxxxxxxxxxx Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Prawdziwy wyznawca PIS http://www.youtu(...)uq3UnvsY
|
|
|
|
|
- mohera z PełO (aniołek lubelski) nic nie przebije
http://www.youtube.com/watch?v=-j3yYVTSNiU&feature=related prawdziwy wyznawca PO - bo zgoda buduje... I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
Do elekta Bronka
A zatem tobie Bronku winszować mi przyszło; Poprzeczkę oczekiwań ustawiam ci nisko. Rezultat twej kadencji będzie dla mnie klawy, Gdy to co spieprzysz z Donkiem uda się naprawić. PKW |
|
|
|
|
Histeria rozmaitych propagandzistów ostrzegających przed „Polską proboszczów” zaczyna udzielać się zwykłym Polakom. I przybiera śmieszno-straszne oblicze.
Tak stało się w Bielsku-Białej, gdzie w parafii pallotyńskiej ksiądz rozpoczął kazanie od stwierdzenia, że powie kogo wybiera. Natychmiast świątynię opuściła grupa oburzonych wiernych, którzy pobiegli na policję i do PKW, zgłaszając do nich, że złamano ciszę wyborczą. Ci, którzy zostali usłyszeli, że ksiądz wybiera… Jezusa! I mocne uzasadnienie tego jedynie słusznego egzystencjalnego wyboru. To wszystko byłoby nawet dość śmieszne, gdyby nie to, że donosy już zadziałały i ksiądz został przesłuchany, musiał się gęsto tłumaczyć, a w wyjaśnieniach pomogło mu tylko to, że ktoś nagrał kazanie i mógł je przedstawić. Dzięki temu uznano, że wybór Jezusa nie przeszkadza w wyborze Bronisława i ksiądz nie zostanie ukarany. http://terli(...)histeria PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|