|
|
|
Chciałem się pożegnać, widzę, że zablokowano wiele tematów w dziale politycznym, a ten dział był od polityki, jeżeli tu na forum stosuje się cenzurę, jeżeli tak to w ogóle usuńcie temat Polityka. Są inne fora, gdzie nie stosuje się cenzury również inne portale stalowowolskie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikt nic nie zablokował powstały 3 neutralne tematy
-PO -PiS -wybory nie moze być tak, że połowa forum to wałkowanie w kolko tego samego...i to nie jest zadna cenzura a wrecz inicjatywa innych uzytkowników. Wszystkie watki dotyczace wyborow zostały po prostu polaczone w jeden... |
|
|
|
|
usunę wszystkie moje wypowiedzi jako protest i odchodzę. Nigdzie tak nie ma, proszę odwiedzić inne fora ogólnopolskie i sledzić je, ja śledze. Tylko tu teraz zastosowało się taką cenzurę
|
|
|
|
|
CYTAT Czy moderatorzy nie mogą połączyć wszystkich tematów o polityce w jeden? Jest jeden wielki burdel jeśli chodzi o to forum. -wypowiedź użytkonika "semi"Wiec jak pogodzic aby wszyscy byli zadowoleni? Polaczenie wszystkich tematow w jeden jest jedynym roziwązaniem aby każdy był zadowolony...nie ma mowy tez o zadnej cenzurze zaden temat nie zniknąl bezpowrotnie. znadują się w dziale "off-topic" a kontynuować je mozna w jednym z 3 neutralnych czyli PO, PiS i wybory... tyle w temacie http://stalo(...)ty&id=30 a tu jeszcze link do WSZYSTKICH tematów zaden z SM nie zniknął |
|
|
|
|
Prawda jest taka, że to dzięki nam forumowiczą istniejecie, bo tu podkręcają wam liczniki wejść, ja tego już nie będę robić. Będę podkręcać liczniki innych stron o stalowej Woli
|
|
|
|
|
acer ty jednak uważasz tutaj czytających za durniów, siałeś namolną propagandę przez cały ten czas i teraz przed wyborami odchodzisz po wykonaniu zadanej tobie roboty, zacierasz za sobą ślady. Na twoim miejscu także bym wykasował wszystkie posty bo chwalić się nie ma czym, wręcz przeciwnie - żenada. Kasuj. I wracaj tam skąd pochodzisz bo na pewno nie ze stalowej. Nie do widzenia.
Panna Pina gdzie te tematy bo nie mogę znaleźć. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Co innego tworzyć n-tą liczbę postów a co innego tworzyć kolejne niepotrzebne tematy na forum. Weź się trochę zastanów czy mają sens takie wątki: " spot wyborczy nr 1", "spot wyborczy nr 2", "afera nr 1", afera nr 2". Czy nie lepiej zamiast 10 zrobić 2 np. "spoty", "afery" i wszystko w jednym zawrzeć? Na jakie forum byś nie poszedł to pierwsze na co ci zwrócą uwagę to na tworzenie bezsensownych nowych wątków skoro istnieją już takie lub bardzo podobne. I nigdzie tego tolerować nie będą i dobrze. Zapoznaj się trochę z netykietą bo w przeciwnym razie nie wróżę ci kariery na żadnym forum. No ale lepiej strzelić focha niż przemyśleć pewne sprawy..
|
|
|
|
|
CYTAT acer ty jednak uważasz tutaj czytających za durniów, siałeś namolną propagandę przez cały ten czas i teraz przed wyborami odchodzisz po wykonaniu zadanej tobie roboty, zacierasz za sobą ślady. Na twoim miejscu także bym wykasował wszystkie posty bo chwalić się nie ma czym, wręcz przeciwnie - żenada. Kasuj. I wracaj tam skąd pochodzisz bo na pewno nie ze stalowej. Nie do widzenia. Panna Pina gdzie te tematy bo nie mogę znaleźć. Widze, że nie potrafisz patrzeć na swoje posty jaką propagandę robisz. Nie będę z tobą rozmawiać i poniżać się do twojego poziomu. cześć |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardzo dobra decyzja !!! Szkoda ze swoją głupotą zaraziłeś tu całkiem pokaźne grono "krzykaczy" i przydupasów p.o z "tym rezerwowym prezydentem " na czele.
Idz sobie pograć w piłkę i już tu nie wracaj ! Ja ze swej str. zapewniam cię że uczynię cię sławnym na całym tym portalu twój login "acier" będzie symbolem i przykładem . Dowidzeniaaaaaaaaaa bay bay !!!! |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Chciałem się pożegnać, widzę, że zablokowano wiele tematów w dziale politycznym, a ten dział był od polityki, jeżeli tu na forum stosuje się cenzurę, jeżeli tak to w ogóle usuńcie temat Polityka. Są inne fora, gdzie nie stosuje się cenzury również inne portale stalowowolskie. Pozdrawiam szerokiej drogi na PO lskich autostradach Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
acer
"szerokiej drogi na PO lskich autostradach " papa p.s. z mojej strony c h ó j ci w d u p e |
|
|
|
|
a tak na marginesie to pozdro dla wszystkich którzy niekochają miłością platoniczna sepleniącego cudaka tuska i ćwierć hrabiego komorowskiego
|
|
|
|
|
CYTAT Chciałem się pożegnać... Amen i krzyż na drogę. CYTAT usunę wszystkie moje wypowiedzi jako protest i odchodzę. Nigdzie tak nie ma, proszę odwiedzić inne fora ogólnopolskie i sledzić je, ja śledze. Tylko tu teraz zastosowało się taką cenzurę Zabieram zabawki idę do innej piaskownicy ? Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
szerokiej drogi!!
|
|
|
|
|
Ahoj acer jakby to napisal nasz turysta
|