|
|
|
Witam Was, jestem bezrobotna ;] Mogę iść po raz kolejny na staż. Tylko proszę doradźcie mi gdzie? Nie chce odbębnić stażu tylko zostać dalej w pracy jak się sprawdzę i zobaczą, że jestem dobra w tym co robię.Ni szukam pracy po to, aby zajść w ciążę i siedzieć w domu, tylko potrzebuję normalnej pracy aby móc wziąć kredyt na własne mieszkanie i go spłacać. Wiecie coś na ten temat? Praca biurowa, obsługa klienta, byle nie przedstawiciel handlowy :(
MY.......................................... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale jakim cudem mozesz isc po raz kolejny na staz?? przeciez staz odrabia sie raz max 12 msc bodajze i tyle... jakies zmiany nastapily??
|
|
|
|
|
po sredniej, po licencjacie, po mgr da sie 3 razy na roznych kierunkach. Jednak max to 26 lat
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
a no to chyba ze tak
|
|
|
|
|
A no można ;] Ja jestem długotrwale bezrobotna bo minął już rok od zakończenia mojego pierwszego stażu i nie skończyłam 26 lat, więc zastanawiam się gdzie można pójść aby chociaż były jakie kol wiek szanse pozostania w pracy.
|
|
|
|
jak nei masz grubych pleców to nie ma szans. każdy chce wziasc stazyste na rok a potem stwierdzić że szans nie ma..
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT po sredniej, po licencjacie, po mgr da sie 3 razy na roznych kierunkach. Jednak max to 26 lat Jeśli chodzi o staż to z tego, co mi wiadomo ubiegać się może osoba do 25 roku życia...lub po 50-tce Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
CYTAT Witam Was, jestem bezrobotna ;] Mogę iść po raz kolejny na staż. Tylko proszę doradźcie mi gdzie? Nie chce odbębnić stażu tylko zostać dalej w pracy jak się sprawdzę i zobaczą, że jestem dobra w tym co robię.( Sprawdzona metoda to napisać CV i pukać do każdych drzwi które Cię interesują, musisz być pewna ze dasz sobie rade. Nie licz za bardzo ze ktoś napisze Ci ze tam i tu są przyjęcia bo na to miejsce jest masa chętnych, musisz sama wziąść sprawe w swoje rączki i działać. Powodzenia! |
|
|
|
|
Teoretycznie staż można odbyć 3 razy ale jak się odbyło go po licencjacie (czyli w swoim wyuczonym zawodzie) i magistra kontynuowało się na tym samym kierunku to drugi raz już na nie przysługuje bo na tym stanowisku już jesteśmy wyuczeni że ho ho A na inny cię nie wyślą boś już magister danej specjalności, a staż to przyuczenie do zawodu a nie przekwalifikowanie więc trzeba go odbywać w swoim zawodzie. Mam nadzieje że ktoś się domyśli o co mi tu chodziło bo trochę pokręcone mi to wyszło
|
|
|
|
|
Polecam staż w Zakładzie Ubezpieczeeń Społecznych w Stalowej Woli. Tam hjak stazystka sie sprawdzi a sa wolne mniejsca i złozy podanie ma duze szanse i nie trzeba miec pleców. Pozdrawiam.
|
|