|
|
|
Czesc,
Zastanawiam się dlaczego w naszej spółdzielni (Spółdzielnia Mieszkaniowa w Stalowej Woli) czynsze ciągle są podnoszone i w dodatku najwyższe w okolicy - np. taki sam metraż ten sam typ budynku ten sam rocznik tyle samo lokatorów - w Rzeszowie! ok 150zł mniej (nie licząc opłat zmiennych jak woda), a np. inne lokale w STW nie z tej spółdzielni mają o wiele, wiele niższe stawki. Dla największej spółdzielni chyba oferty powinny być najkorzystniejsze.. wydawałoby się..? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na dodatek to już druga podwyżka w tym roku
|
|
|
|
|
A ja wróciłem i kastraci nie spamować politycznie.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Czynsze wysokie bo rozbudowana administracja, na jubileusz tez poszło sporo pieniędzy.
|
|
|
|
|
dalczego wielce szanowny moderator "kastrat"jacek85 usuwa posty bez podania przyczyny , nadmieniam ze wyrazalem swoja opinie na temat podwyzek ,chyba nie wiesz jaka funkcje pelni moderator , on powinien moderowac czyli zwracac uwage danej osobie ze zachowuje sie nieodpowiednio lub nie pisze na temat a pozniej po ostrzezeniu jak nie skutkuje usuwac . Naucz sie zasad demokracji a potem dzialaj
|
|
|
|
|
Uczulony jest
|
|
|
|
|
czynsze w sbm to nie podatek kastralny. Proste.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Wychodzi na to, że moje mieszkanie to apartament. Nawet moi znajomi w Krakowie tyle nie bulą .
|
|
|
|
|
Drogi imienniku. Ktoś żałożył temat o czynszach. Po jednej odpowiedzi temat zszedł nasprawy polityki a od tego jest inny dział. usunąłem wypowiedzi nie związane z czynszami. Pozdawiam.
|
|
|
|
mysle ze chca pobic zysk z tego roku milion zlote a swoja droga dziwnie to kalkulowane... ;)
|
|
|
|
|
CYTAT dalczego wielce szanowny moderator \"kastrat\"jacek85 usuwa posty bez podania przyczyny , nadmieniam ze wyrazalem swoja opinie na temat podwyzek ,chyba nie wiesz jaka funkcje pelni moderator , on powinien moderowac czyli zwracac uwage danej osobie ze zachowuje sie nieodpowiednio lub nie pisze na temat a pozniej po ostrzezeniu jak nie skutkuje usuwac . Naucz sie zasad demokracji a potem dzialaj To już nie pierwszy "popis" (ooo znowu politycznie w słowie popis) naszego jakże uczulonego moderatora, ja wiem poczucie władzy dowartościowuje i wzmacnia poczucie własnej wartości i ważności.... a żeby było w temacie powiem że nowy zarząd najłatwiejszą ścieżką chce pokazać że stary był gorszy , tak zarządzać potrafi każdy, gratulacje dla kreatywności zarządu SM. |
|
|
|
|
Najlepszym wyjściem jest zalożenie Wspólnoty Mieszkaniowej i poprzez to pozbycie się darmozjadów którym trzeba fundować wysokie pensje , nagrody , wyjazdy , szkolenia itp ... Jednym słowem wielka Kiszka
|
|