Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
czy ktoś z was natknął się na takie coś przypadkiem?? za komuny byli nawet kolekcjonerzy
![]() wiadomo w Stalowej pewnie takiego czegoś nie znajdziemy ale czy np w Sandomierzu, Krakowie lub gdziekolwiek indziej. jak ktoś coś wie lub widział gdzieś podobne cuda proszę o kontakt ![]() opis: CYTAT górna część długopisu wykonana była z przeźroczystej rurki zalanej jakimś płynem. Wewnątrz rurki działy się przedziwne rzeczy. A to nurkował kaczor Donald, padał srebrny śnieg lub przepływał jakiś statek. Czasami spotykało się egzemplarze dla źródło net dorosłych. ![]() Errare humanum est. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Errare humanum est. |
|
|
![]() |
|
CYTAT czy ktoś z was natknął się na takie coś przypadkiem?? za komuny byli nawet kolekcjonerzy ![]() wiadomo w Stalowej pewnie takiego czegoś nie znajdziemy ale czy np w Sandomierzu, Krakowie lub gdziekolwiek indziej. jak ktoś coś wie lub widział gdzieś podobne cuda proszę o kontakt ![]() opis: CYTAT górna część długopisu wykonana była z przeźroczystej rurki zalanej jakimś płynem. Wewnątrz rurki działy się przedziwne rzeczy. A to nurkował kaczor Donald, padał srebrny śnieg lub przepływał jakiś statek. Czasami spotykało się egzemplarze dla źródło net dorosłych. ![]() Natknął się na taki długopis ? pamiętam te długopisy , chyba koncówka lat 80 tych, kojarze egzeplarz ze statkiem i z kobietą w egzotycznym stroju. |
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jagi pogieło Cię?
W stalowej Woli nie? Ja sam pamiętam takie długopisy. Pływała w nim Myszka Miki i Kaczor Donald (oczywiście w dwóch oddzielnych) ![]() ![]() NON SERVIAM |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Pływała w nim Myszka Miki i Kaczor Donald (oczywiście w dwóch oddzielnych) szkoda ,że w oddzielnych....... bo taki długopis mógłby być lepszy od tego z kobitką ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
CYTAT czy ktoś z was natknął się na takie coś przypadkiem?? za komuny byli nawet kolekcjonerzy ![]() Za komuny faktycznie bylo tego duzo. Pamietam, ze w pewnym momencie rowniez do kupienia w STW. Od bardzo dawna nie widzialem takiego cuda na zywo, ale najwyrazniej podobne zabawki sa ciagle produkowane i sprzedawane: http://dlugopis.com.pl/novorapid.html http://www.youtu(...)tpn4lPq8 http://www.pasaz(...)925.html |
|
|
![]() |
|
ludzie !!
![]() nie chodzi mi o opinie i czy ktoś pamięta, potrzebuję co najwyżej sztuk kilka ![]() myślałem że może ktoś z was natknął się na takie cosik w jakimś mieście zabytkowym typu "sandomingo" gdzie w długopis jest wklejona panorama miasta i jak się potrząśnie jest np efekt padającego śniegu jak w tych półkulach "paryskich" ![]() cokolwiek może być nawet "maryjny" z Częstochowy pojadę i kupię muszę mieć tylko 100% namiar ![]() Errare humanum est. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ludzie !! ![]() nie chodzi mi o opinie i czy ktoś pamięta, potrzebuję co najwyżej sztuk kilka ![]() myślałem że może ktoś z was natknął się na takie cosik No to ziomus, naucz sie jasno wyrazac mysli, jakbys napisal "Kto wie gdzie takie cus kupic" to nie bylo by wspominek starych zgredow ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT jak ktoś coś wie lub widział gdzieś podobne cuda proszę o kontakt może niezbyt jasno ale dla myślącego nic trudnego ![]() ![]() za url-e dzięki, ale ja potrzebuję coś oryginalnego ze sklepu z pamiątkami czy coś w tym stylu ![]() Errare humanum est. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jagi a jesteś w Stalowej?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|