|
|
|
Mile mnie zaskoczyła pizzeria Verona ,że zamontowali klime!!!A do tego mają kawę mrożoną bardzo dobrą.Która pizzeria ma jeszcze klimę bo nie mam ochoty na pizze w piekarniku!!!
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A co to jest "pizzernia"?
|
|
|
|
|
CYTAT Mile mnie zaskoczyła pizzernia Verona ,że zamontowali klime!!!A do tego mają kawę mrożoną bardzo dobrą.Która pizzernia ma jeszcze klimę bo nie mam ochoty na pizze w piekarniku!!! oo oczko wyżej w moim rankingu idzie verona I trzeba to pochwalić wtedy reszta knajpek się obudzi i założy klimę - lepiej dla klientów i pracowników, którzy w takich wysokich temperaturach muszą cierpieć. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
5 postów i 5 razy chwalenie verony. dziewczyno wyluzuj
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
w innych lokalach też mają klimatyzację
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
żałosny styl reklamowania,zdecydowana większość lokali w stalowej woli jest posiadaniu klimatyzacji.to że verona dopiero teraz się jej dorobiła to raczej wymóg rynkowy(widocznie malo klientow zaglada do tej "pizzerni")i trzeba sie jakos ratowac..
|
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/reklama/reklama.php
a nie na forum ;p ale fajnie ze kolejny lokal podwyzsza standardy |
|
|
|
|
CYTAT Mile mnie zaskoczyła pizzernia Verona ,że zamontowali klime!!!A do tego mają kawę mrożoną bardzo dobrą.Która pizzernia ma jeszcze klimę bo nie mam ochoty na pizze w piekarniku!!! CYTAT Ja lubię pizze z werony,jest naprawdę smaczna i sos czosnkowy mają super .polecam z salami lub kabanosem szkolna też ok,a sosu pomidorowego nie lubię więc nie wiem jaki jest!!! CYTAT Mi smakowała kawa w WERONIE z lodami i bitą śmietaną i do tego sernik po wiedeńsku !!!Pyszne naprawdę!! no fakt laska wrzuc na luz Wszystkie posty to autora "aska2101"..jeszcze jeden jest ale wymoderowany, i ostatni dotyczy kolesia co wyskoczył z okna |
|
|
|
|
pizzernia
|
|