Dołączył: 1 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam dnia 18.07.2010r przy zajeździe Sezam była dość duża kałuża, kilka osób zgubiło w niej tablice rejestracyjne.
Tablic znalazłem ok. 8-10 (nie liczyłem). Dziś 19.07.2010r. po godzinie 12:00 zostawię je na komisariacie w Stalowej Woli. PIKLOP |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
PIKLOP |
|
|
![]() |
|
Doradzono mi abym znalezione tablice oddał do Starostwa 2 piętro Wydział Komunikacji i tam są do odebrania.
Symbole tablic rejestracyjnych: RST X19... RST 62L... RST CL3... RST 52A... RST 44W... RTA 0234... RNI 56J... RNI 65G... TGJ 678... RZ 6584... RZ 7597... PIKLOP |
|
|
![]() |
|
Jak to sie stalo, ze kilka osov w kaluzy zgubilo tablice? jakis dolek tam byl czy co, ze tablice jedna po drgiej ludziom odpadaly?
|
|
|
![]() |
|
Rozmawiałem z obsługą w restauracji Sezam i to już nie pierwszy raz taka sytuacja przy ulewnych deszczach w tamtym miejscu.
Widziałem jak auta mimo DUŻEJ wody jechały z rozpędem, no bo fajny rozbryzg ![]() Były tez tam dwie osłony na silnik ![]() Jak oddawałem do Starostwa tablice okazało się, że już 3 osoby zgłosiły się po nowe tablice. PIKLOP |
|
Dołączył: 24 Lip 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Witam dnia 18.07.2010r przy zajeździe Sezam była dość duża kałuża, kilka osób zgubiło w niej tablice rejestracyjne. Tablic znalazłem ok. 8-10 (nie liczyłem). Dziś 19.07.2010r. po godzinie 12:00 zostawię je na komisariacie w Stalowej Woli. Piklop, muszę przyznać że należą Ci się wyrazy uznania za postawę!. Mało kto by się tak zachował i to się ceni. Co prawda ja nie zgubiłem tablicy, ale Twoje zachowanie zasługuje na uznanie (rym niezamierzony) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
"NocnyM"
![]() Niezależnie czy miałbym 10lat czy 80 tak samo bym postąpił. Apropo nie kumam co jeden z drugim mają do rejestracji RNI. Chłopcy i dziewczęta nie odstawiajcie dziadostwa bo to nie jest śmieszne. Zróbcie coś konkretnego z waszym wolnym czasem, zamiast pisać RNI RNI ...... ![]() PIKLOP |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT \"NocnyM\" ![]() Niezależnie czy miałbym 10lat czy 80 tak samo bym postąpił. Apropo nie kumam co jeden z drugim mają do rejestracji RNI. Chłopcy i dziewczęta nie odstawiajcie dziadostwa bo to nie jest śmieszne. Zróbcie coś konkretnego z waszym wolnym czasem, zamiast pisać RNI RNI ...... ![]() Yyy?.. każdy wie jacy są z RNI i TSA. :) |
|
Dołączył: 30 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dziękuję piklop!! Dzięki Tobie odebrałam już dzisiaj swoje tablice
![]() |
|
|
![]() |
|
Koło osiedla widok też ludzie nie zważali na wielką wodę i odrazu suneli przez tę brudną ' kałużę' . Nie obyło się również bez zgubiony rejestracji . Dzieci skakały po wodzie , ciaplały się oraz szukały rejestracji . Oczywiście możemy im być wdzięczni
![]() ![]() |
|
Dołączył: 30 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Niestety mojej z poprzedniej ulewy nikt nie znalazł RST23JE
![]() |
|
|
![]() |
|
miłaś miki pecha;) swoja drogo piklop to porządny czlowiek mało komu chciałoby sie tyle lazic zeby oddać komu tablice
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT \\\"NocnyM\\\" ![]() Niezależnie czy miałbym 10lat czy 80 tak samo bym postąpił. Apropo nie kumam co jeden z drugim mają do rejestracji RNI. Chłopcy i dziewczęta nie odstawiajcie dziadostwa bo to nie jest śmieszne. Zróbcie coś konkretnego z waszym wolnym czasem, zamiast pisać RNI RNI ...... ![]() Yyy?.. każdy wie jacy są z RNI i TSA. I każdy wie jacy są RST ![]() |
|
Dołączył: 30 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT miłaś miki pecha;) swoja drogo piklop to porządny czlowiek mało komu chciałoby sie tyle lazic zeby oddać komu tablice ![]() No ja też jedną znalazłam kiedy szukałam swojej, oddałam do wydziału komunikacji, mam nadzieje ze dotarła do właściciela ![]() |
|
|
![]() |
|
Po ostatniej ulewie jedna rejestracja leży w Rozwadowie.
|
|
|
![]() |
|
W Rozwadowie? a coś dokładniej?? Nie lepiej wziąć i podrzucić na komendę.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT W Rozwadowie? a coś dokładniej?? Nie lepiej wziąć i podrzucić na komendę. A konkretniej RST LN.. Tablica rejestracyjna do odbioru na komisariacie w Stalowej Woli. |
|
Dołączył: 15 Lip 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wiem że strażacy znaleźli kilka tablic, tak że tam warto popytać.
|
|
|
![]() |
|
Ja wtedy też swoją zgubiłam RST LM.. ale niestety do tej pory się nie znalazła.Jak by ktoś przypadkiem jeszcze jakąś znalazł to proszę o wiadomość
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja wtedy też swoją zgubiłam RST LM.. ale niestety do tej pory się nie znalazła.Jak by ktoś przypadkiem jeszcze jakąś znalazł to proszę o wiadomość Jeżeli zgubiłaś tablice RST LM.. to ja taką dziś zaniosłam na komisariat. Przespaceruj się tam, może to twoja. |
|
|
![]() |
|
Na komendzie mieli po ostatniej ulewie tyle tablic ile jest kart w talii
![]() |
|
|
![]() |
|
Panowie Policji mogliby sprawdzić w systemie do kogo należą tablice w ramach patroli podjechać pod konkretne adresy i oddać je właścicielom. Ale trzeba chcieć. A jak takim zachowaniem zadbaliby o swój wizerunek.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Panowie Policji mogliby sprawdzić w systemie do kogo należą tablice w ramach patroli podjechać pod konkretne adresy i oddać je właścicielom. Ale trzeba chcieć. A jak takim zachowaniem zadbaliby o swój wizerunek. Taa i jeszcze czego wożenie tablic za moje pieniądze!!!! Zgubiłeś tablice to sobie sam jedź na komendę odebrać,a nie szukasz kuriera za friko. |
|
|
![]() |
|
A jeżdżenie po mieście bez celu patrolując ulice? I tak jeżdżą i trak jeżdżą.
|
|
|
![]() |
|
Oni mają patrolować ulice a nie roznosić tablice rejestracyjne.
|
|
|
![]() |
|
Floras- za Twoje niech patrolują.......http://www.tvn24.pl/pomorze,42/poszli-na-spacer-do-lasu-spotkali-policjantow-spiacych-w-radiowozie,451291.html
A za Moje niech zrobią dobry uczynek!!! |
|