|
|
|
Witam dnia 18.07.2010r przy zajeździe Sezam była dość duża kałuża, kilka osób zgubiło w niej tablice rejestracyjne.
Tablic znalazłem ok. 8-10 (nie liczyłem). Dziś 19.07.2010r. po godzinie 12:00 zostawię je na komisariacie w Stalowej Woli. PIKLOP |
|
|
|
|
PIKLOP |
|
|
|
|
Doradzono mi abym znalezione tablice oddał do Starostwa 2 piętro Wydział Komunikacji i tam są do odebrania.
Symbole tablic rejestracyjnych: RST X19... RST 62L... RST CL3... RST 52A... RST 44W... RTA 0234... RNI 56J... RNI 65G... TGJ 678... RZ 6584... RZ 7597... PIKLOP |
|
|
|
|
Jak to sie stalo, ze kilka osov w kaluzy zgubilo tablice? jakis dolek tam byl czy co, ze tablice jedna po drgiej ludziom odpadaly?
|
|
|
|
|
Rozmawiałem z obsługą w restauracji Sezam i to już nie pierwszy raz taka sytuacja przy ulewnych deszczach w tamtym miejscu.
Widziałem jak auta mimo DUŻEJ wody jechały z rozpędem, no bo fajny rozbryzg i tak to się dzieje że łamie nawet plastiki które trzymają rejestrację. Były tez tam dwie osłony na silnik Jak oddawałem do Starostwa tablice okazało się, że już 3 osoby zgłosiły się po nowe tablice. PIKLOP |
|
|
|
|
CYTAT Witam dnia 18.07.2010r przy zajeździe Sezam była dość duża kałuża, kilka osób zgubiło w niej tablice rejestracyjne. Tablic znalazłem ok. 8-10 (nie liczyłem). Dziś 19.07.2010r. po godzinie 12:00 zostawię je na komisariacie w Stalowej Woli. Piklop, muszę przyznać że należą Ci się wyrazy uznania za postawę!. Mało kto by się tak zachował i to się ceni. Co prawda ja nie zgubiłem tablicy, ale Twoje zachowanie zasługuje na uznanie (rym niezamierzony) Tak trzymaj, a jeśli jesteś jeszcze przed 25 rokiem życia tym większe uznanie |
|
|
|
|
"NocnyM"
Niezależnie czy miałbym 10lat czy 80 tak samo bym postąpił. Apropo nie kumam co jeden z drugim mają do rejestracji RNI. Chłopcy i dziewczęta nie odstawiajcie dziadostwa bo to nie jest śmieszne. Zróbcie coś konkretnego z waszym wolnym czasem, zamiast pisać RNI RNI ...... PIKLOP |
|
|
|
|
CYTAT \"NocnyM\" Niezależnie czy miałbym 10lat czy 80 tak samo bym postąpił. Apropo nie kumam co jeden z drugim mają do rejestracji RNI. Chłopcy i dziewczęta nie odstawiajcie dziadostwa bo to nie jest śmieszne. Zróbcie coś konkretnego z waszym wolnym czasem, zamiast pisać RNI RNI ...... Yyy?.. każdy wie jacy są z RNI i TSA. :) |
|
|
|
|
Dziękuję piklop!! Dzięki Tobie odebrałam już dzisiaj swoje tablice pozdrawiam!
|
|
|
|
|
Koło osiedla widok też ludzie nie zważali na wielką wodę i odrazu suneli przez tę brudną ' kałużę' . Nie obyło się również bez zgubiony rejestracji . Dzieci skakały po wodzie , ciaplały się oraz szukały rejestracji . Oczywiście możemy im być wdzięczni
|
|
|
|
|
Niestety mojej z poprzedniej ulewy nikt nie znalazł RST23JE trudno, trzeba wydać 93 zł. na nowe
|
|
|
|
|
miłaś miki pecha;) swoja drogo piklop to porządny czlowiek mało komu chciałoby sie tyle lazic zeby oddać komu tablice
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT \\\"NocnyM\\\" Niezależnie czy miałbym 10lat czy 80 tak samo bym postąpił. Apropo nie kumam co jeden z drugim mają do rejestracji RNI. Chłopcy i dziewczęta nie odstawiajcie dziadostwa bo to nie jest śmieszne. Zróbcie coś konkretnego z waszym wolnym czasem, zamiast pisać RNI RNI ...... Yyy?.. każdy wie jacy są z RNI i TSA. I każdy wie jacy są RST a tak serio to nie ma nic wspólnego bo większość RST panoszy sie a i tak są z RNI albo RTA albo i dalej ;) |
|
|
|
|
CYTAT miłaś miki pecha;) swoja drogo piklop to porządny czlowiek mało komu chciałoby sie tyle lazic zeby oddać komu tablice No ja też jedną znalazłam kiedy szukałam swojej, oddałam do wydziału komunikacji, mam nadzieje ze dotarła do właściciela |
|
|
|
|
Po ostatniej ulewie jedna rejestracja leży w Rozwadowie.
|
|
|
|
|
W Rozwadowie? a coś dokładniej?? Nie lepiej wziąć i podrzucić na komendę.
|
|
|
|
|
CYTAT W Rozwadowie? a coś dokładniej?? Nie lepiej wziąć i podrzucić na komendę. A konkretniej RST LN.. Tablica rejestracyjna do odbioru na komisariacie w Stalowej Woli. |
|
|
|
|
Wiem że strażacy znaleźli kilka tablic, tak że tam warto popytać.
|
|
|
|
|
Ja wtedy też swoją zgubiłam RST LM.. ale niestety do tej pory się nie znalazła.Jak by ktoś przypadkiem jeszcze jakąś znalazł to proszę o wiadomość
|
|
|
|
|
CYTAT Ja wtedy też swoją zgubiłam RST LM.. ale niestety do tej pory się nie znalazła.Jak by ktoś przypadkiem jeszcze jakąś znalazł to proszę o wiadomość Jeżeli zgubiłaś tablice RST LM.. to ja taką dziś zaniosłam na komisariat. Przespaceruj się tam, może to twoja. |
|
|
|
|
Na komendzie mieli po ostatniej ulewie tyle tablic ile jest kart w talii warto u nich spytać.
|
|
|
|
|
Panowie Policji mogliby sprawdzić w systemie do kogo należą tablice w ramach patroli podjechać pod konkretne adresy i oddać je właścicielom. Ale trzeba chcieć. A jak takim zachowaniem zadbaliby o swój wizerunek.
|
|
|
|
|
CYTAT Panowie Policji mogliby sprawdzić w systemie do kogo należą tablice w ramach patroli podjechać pod konkretne adresy i oddać je właścicielom. Ale trzeba chcieć. A jak takim zachowaniem zadbaliby o swój wizerunek. Taa i jeszcze czego wożenie tablic za moje pieniądze!!!! Zgubiłeś tablice to sobie sam jedź na komendę odebrać,a nie szukasz kuriera za friko. |
|
|
|
|
A jeżdżenie po mieście bez celu patrolując ulice? I tak jeżdżą i trak jeżdżą.
|
|
|
|
|
Oni mają patrolować ulice a nie roznosić tablice rejestracyjne.
|
|
|
|
|
Floras- za Twoje niech patrolują.......http://www.tvn24.pl/pomorze,42/poszli-na-spacer-do-lasu-spotkali-policjantow-spiacych-w-radiowozie,451291.html
A za Moje niech zrobią dobry uczynek!!! |
|