|
|
|
Pewnie dzialal razem z bratem Kurskiego. Btw. slyszeliscie, ze jeszcze nic nie znalezli u Sikorskiego? Tak dobrze zakamuflowali zabojstwo, ze dowodow jeszcze nie znalezli.
|
|
|
|
|
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
Cały temat mozna podciągnąć pod wielce ważną dla świata informację, która trzy tygodnie temu obiegła świat. Hitler miał jedno jądro!!!
|
|
|
|
|
|
Ale tak napisali w teczkach, czy jest to pewne i zostalo opublikowane w ksiazce autorstwa IPN z pominieciem istotnych faktow? Mozliwe, ze nie dowiemy sie bez ekskomuniki, eksplozji albo ekshumacji.
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ziorro ale o tym to ja już słyszałem na początku lat \'90, kiedy, przynajmniej u nas, nie było jeszcze googli itp. Michnik pochował teczki osób, które mogły mu się przydać na później. Czy działał sam? Szczerze w to wątpię. Na początku lat dziewięćdziesiątych słyszałem również o zawartości czarnej teczki Stana Tymińskiego oraz o liście agentów sporządzonej przez Antka Macierewicza – a czy ktokolwiek przy zdrowych zmysłach wierzy że to prawda Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~m87 | |
|
|
Tyminski byl sponsorowany przez pentagon i o tym wie kazdy kto sie interesuje troche wydarzeniami na swiecie
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
No popatrz! Ten pentagon to jednak jest
A ja tyle lat byłem przekonany że przez Talibów zamieszkałych w Arabii Saudyjskiej Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|