|
|
|
- wyraźnie widać, że wakacje w pełni skoro na poczytnych portalalach społecznościowych pojawiają się takie tematy;
- a tak wogóle to jak pogodzić psa z kotem? @@@ |
|
|
|
|
@@@ |
|
|
|
|
Dać psu zjeść kota i będzie spokój.
|
|
|
|
|
a propozycja mniej drastyczna?
@@@ |
|
|
|
|
uśpić psa i kota i kupić szczeniaka i kociątko.. i wtedy jak się razem będa wychowywały będzie si.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba tylko jak są małe razem dawac jesc i sie naucza ze sa przyjaciolmi inaczej pzostaja same drastyczne metody
|
|
|
|
|
uhh to jest moim zdaniem niemal nie możliwe JA proponowała bym zeby nie chowac tych dwóch zwierzątek raazem tylkko np. pieskowi do towarzystwa kupic chomiczka ( moj pies kocha sie bawic z chomiczkami , mam je w domu )a kotkowi np. fredkę to też mam sprawdzone
|
|
|
|
|
mam owczarka który nie toleruje żadnych zwierząt a teraz żyje z kotem. zostawiałem ich razem na podwórku, kot kilkanaście razy krył się na drzewie ale teraz się lubią kot sobie z psem poradzi.
|
|
|
|
|
Miałam psa który był w domu 13 lat i zazdrosny o ludzi, a co dopiero koty, które na zewnatrz ganiał, ale jak przywiozłam kota nie ingerowałam poganiał go, poszczekał, i po paru tygodniach samo wyszło
|
|
|
|
|
dawniej przysłowie "jak pies z kotem" coś mówiło. teraz wszystko się zmieniło - tolerancja jest o wiele większa - i wśród ludzi i wśród zwierząt. tygrys opiekuje się młodą gnu, skin rozmawia z gejem itd, sam widziałem jak kot wyjada z miski psu a ten patrzy i czeka.. aż ten się łaskawie oddali.
a tak zupełnie serio to pies i kot to dwa przeciwieństwa - pies to bezpośrednia, szczera miłość i oddanie a kot to przebiegłość, wyrachowanie i egoizm. tu działa natura i jak się nie wzajemnie nie zaakceptują od razu to ciężko będzie to zmienić. |
|
|
|
|
i co słychać psiaki
fajniusia jestem! @@@ |
|
|
|
|
CYTAT pieskowi do towarzystwa kupic chomiczka a kotkowi np. fredkę A co to jest "fredka"? Zdrobnienie od Alfredy? Tylko dlaczego z małej litery? |
|
|
|
|
a jak pogodzić kota z żółwiem? ...
@@@ |
|
|
|
|
CYTAT - (misia2009)- a tak wogóle to jak pogodzić psa z kotem? *********************** Ależ to proste . Identycznie jak odpowiedź na pytanie : "jak pogodzic d...ę z batem. Odpowiadam przykładami z historii najnowszej: - wybrać dawnego dozorcę niewolników na prezydenta ( jakby kto nie wiedział o kogo chodzi to Olek) - wybrać współpracownika i agenta SB na prezydenta (tu chyba jasne) - wybrać Wojtka Jaruzelskiego na doradcę d/s bezpieczeństwa kraju , lub równolegle na prezydenta ( Z Wojskowej Rady Ocalenia Narodowego - WRON) - Wybrać na premiera i prezydenta ludzi, którzy chcą nas puścić z torbami, - wybrać na ministra sprawiedliwości mafiosa - wybrać na ministra Obrony narodowej - psychiatrę - wybrać na szefa firmy ochroniarskiej - złodzieja - do pilnowania kurnika wyznaczyc lisa - pederastę na dyrektora przedszkola - szaleńca na kapitana Boeinga ( i tu skończę - choc mógłbym tak jeszcze z parę stron...) |
|
|
|
|
@ Mozets
wybieram psychiatrę :-* @@@ |
|