|
|
|
Rodzice, w przedszkolu na ul. Partyzantów można zapisywać dzieci, po zebraniu grupy istnieje możliwość otworzenia Oddziału. Narazie jest tylko sześcioro chętnych, którzy złożyli karty i okazują zainteresowanie sprawą. Jeśli tylko spełniacie warunki, a Wasze dzieci nie dostały się lub, tak jak moje, są na odległych miejscach na liście oczekujących, to śmiało można skontaktować się z tamtym przedszkolem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja byłbym zaintersowany proszę o podanie namiarów do przedszkola
|
|
|
|
|
telefon jest na stronie internetowej, można też osobiście (a nawet lepiej tak będzie)
|
|
|
|
|
przypominam się tym, którzy być może wrócili z urlopów i jeszcze nie widzieli tego postu ;)
|
|
|
|
|
Polecam wszystkim !!!!jest to Przedszkole nr 6-miła atmosfera, fajne nauczycielki a przede wszystkim (co najważniejsze zadowolone i szcześliwe dzieciaki.....
|
|
|
|
|
wracam do tematu ....był ktoś ?pytał się o ilość wolnych miejsc?
|
|
|
|
|
odzdział najprawdopodobniej nie powstanie bo.... brak chętnych :( miał racje miro mówiąc, że "to dziki kraj", bo w jednym przedszkolu czeka się na miejsce 2 lata a w drugim nie ma chętnych żeby przyjąć...
|
|
|
|
|
znaczy chętnych nie ma do zapisania dzieci
|
|
|
|
|
ja podejrzewam iż rodzice nawet o tym nie wiedzą ze są miejsca w tym przedszkolu.....a jeżeli sie mylę to widocznie ludziom nie zależy na kasie wolą płacić dwa razy tyle w prywatnych placówkach i nie rozumie dlaczego nie chcą posłać dziecka do państwowego Przedszkola tym bardziej ,że Przedszkole nr 6 to fajna placówka wiem to z przykładu na własnym dziecku...chodził,wracał zadowolony i co najwazniejsze jest dobrze przygotowany do rozpoczęcia nauki w szkole!
Przypomnę iż nie tak dawno skończyła sie akcja z prezydentem który chciał sprywatyzować wszystkie przedszkola i wtedy wszyscy byli oburzeni a jak są wolne miejsca w państwowym to nikt nie jest chętny!!!!!( naprawdę czasem nie rozumie ludzi) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki za wiadomość. Podejdę się jutro zapytać.
|
|
|
|
|
Słyszałam, że na Harcerskiej 2 powstaje prywatne przedsze. Czy ktoś coś o nim słyszał?
|
|
|
|
|
tak, na harcerskiej powstala domowa akademia przedszkolaka, zapisują dzieci w wieku 2-5 lat, warunki spoko
|
|