|
|
|
Potrzebuje numer do Flamingo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
997
:) |
|
|
|
|
a o jakim lokalu w ogole mowa? no jak na razie szukasz wiatru w polu
|
|
|
|
|
Flamingo??
|
|
|
|
|
Tak potrzebuje numer do flamingo
|
|
|
|
|
ogolnie rzecz ujmujac faceci chadzajacy do burdeli lub korzystajacy z uslug pan lekkich pbyczajow sa zalosni... moze w koncu jakis pan odpowie na nurtujace mnie od dawna pytanie:
Jaka macie satysfakcje z sexu z dziwka? przeciez to zalosne na sama mysl ze ta laska robi to z wami tylko i wylacznie dla kasy, a gdzie jakiekolwiek uczucie? Chyba nigdy nie zrozumiem jak mozna sie pieprzyc z kimś bez najmniejszej więzi... no ale coz blizniemu trzeba pomoc moze znajdziesz tutaj cos na temat ulug pan z flamingo: http://stalo(...)87&str=1 |
|
|
|
|
nie piepsz kolezanko o uczuciach ... :] zawsze bylem dla kobiet zbyt dobry zbyt kulturalny szarmancki olewaly mnie w kazden sposob jak tylko mogly mam juz dosyc krytyki wrocilem niedawno temu z angli i mi sie chce ciupciac xD tyle mam do powiedzenia
|
|
|
|
|
Dlatego specjalnie dla Ciebie wugrzebalam stary watek o flamingo userzy zapisali tu z 6 czy 7 stron moze najdziesz jakis namiar: " po prostu chce sie ciupciac"..... i co Ci to da? na 5 minut ok? a pozniej?
odsyłam: http://stalo(...)87&str=1 |
|
|
|
|
Powiem tak ... Obdażyć Was kobiety uczuciem zaufaniem opieka to ch... warte :] bo i tak zdradzi albo oleje dla "fajnieszego" hahah
|
|
|
|
|
W tych czasach cwaniactwo i spryt to podstawy etyki, ten chory świat zapomniał o kilku ważnych wartościach w poznawaniu nowych znajomości nie chce juz tego roztrzasac bo dla niektorych ludzi religia to gówno. Dla mnie w sumie juz tez ZERO moralnosci juz w tej chwili
|
|
|
|
|
Bo trafiłes własnie na taka kurwe ktore siedza we flamingo... a co Ty na to, ze ta laska robiła to przed Toba z tyloma facetami, że sie w glowie nie miesci? o tak bez problemu zalatwisz sprawe rzucisz jej 200 zeta i wyjdziesz? Moze jestem za młoda i wierze jeszczze w milosc?:(
|
|
|
|
|
przykre, ale chyba cie poniekad rozumiem...
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
własnie ... jestes mloda i zobaczysz ze milosc nie istnieje. Sami wymysliliscie to plugastwo to teraz tym zyjcie. Jebanie po klatkach schodowych w dyskotekach CHORY ŚWIAT KUR..wa :] no aale to jest przeciez faajne no własnie ... fajnie jest poruchac dziwke i potem zucic jej 200 zł i od siebie jeszcze ze 100 zł zajebista satysfakcja. Jest na ziemi juz tylko jedna moc ... Nie milosc bo jej nie ma, nie wiara bo jak jest to nietrwała ... JEST TYLKO PIENIĄDZ xD
|
|
|
|
|
wiesz chcialam Ci pomoc i nawet przelecialam ten watek co Ci wklejalam i nr nikt nie podał w nim mimo ze kilku zapaleńców pytało o niego wielokrotnie:(
|
|
|
|
|
Dziękuje za fatyge. A tak wogule to ...Zapraszam na sex sponsorowany wszystkie chętnie Panie w wieku 18-30. Zapłace od 300 zł w góre. x))
|
|
|
|
|
kolego na roksa pl masz pania ze stalowki :]
|
|
|
|
|
noo dziękuweczka
|
|
|
|
|
AJć...desperat!!! Ale przez telefon to chyba sobie nie ulżysz, a do 15-stej przecież nie przyjmują
Jedź, wyżyj się (jak musisz/ i po sprawie, a ty Miki po co ludzi nawracasz? Chyba jest dorosły, jak chce sobie bez zobowiazań cyknąć, to lepsze to niż na parkingu z Tir-ówką, co się butelką podmywa, nawet w te upały. Siet...chyba mi niedobrze |
|
|
|
|
heheh
|
|
|
|
|
CYTAT AJć...desperat!!! Ale przez telefon to chyba sobie nie ulżysz, a do 15-stej przecież nie przyjmują Jedź, wyżyj się (jak musisz/ i po sprawie, a ty Miki po co ludzi nawracasz? Chyba jest dorosły, jak chce sobie bez zobowiazań cyknąć, to lepsze to niż na parkingu z Tir-ówką, co się butelką podmywa, nawet w te upały. Siet...chyba mi niedobrze nie jestem miki, a mysia no moze i cos w tym jest z tymi tirowkami dobry przykład no a ludzi umoralniam to nie jest nawracanie tylko dobre slowo:( |
|
|
|
|
Ło ło ło co za temat sie tu kręci.
Kolego doskonale Cię rozumie ze ci sie chce.. to jest po prostu siła wyższa hehe. A ta mysza sie nie zna :) |
|
|
|
|
Jestem mysią!!;( i sory, ale chciałam pomóc koledze szukalam na forum u wujka google ale nr do flamingo za cholere nie da sie znaleźc zdecydowanie powinni zamowic jakis bannerek na sm, może jakis konkursik by sie zorganizowało zamiast pizzy w tele do wygania godzinka z rudą, striptiz czarnej lub jakis anal
|
|
|
|
|
a może być Mysia Miki???
O właśnie, konkursik i kilku desperado na pewno by sie trafiło... temat przewodni konkursu: jak bardzo jesteś spragniony tego lata wyślij SMS na nr:XXX z odpowiedzią na pytanie: Jesteś Sprite, czy pragnienie Nagroda: ruda, zadbana, niekoniecznie ynteligentna i cnotliwa, z małym parchem, dupawka na godzinkę |
|
|
|
|
hehe wszystko to bardzo zabawne co mówicie ale mam pytanie ... jak dodać obrazek taki co masz Ty "nonsens" czy Miki mouse ;p
|
|
|
|
|
O widzisz Wet,zaczniesz wklejać zdjęcie, to ci ochota na zdziry przejdzie...
Jesteś zalogowany klikasz w prawym górnym rogu na swój login, tam masz "mój profil", ustawienia, dodaj zdjęcie i już Nie ma za co |
|