|
|
|
Kiedyś jak się było "małym" to koledzy mowili ze nr do flamingo to 999999999 po naszemu mowiac dziewiec dziewiątek ;d
:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT O widzisz Wet,zaczniesz wklejać zdjęcie, to ci ochota na zdziry przejdzie... Jesteś zalogowany klikasz w prawym górnym rogu na swój login, tam masz \"mój profil\", ustawienia, dodaj zdjęcie i już Nie ma za co a ja bardziej sprecyzuje Tam po lewej gdzie masz swoj login najpierw wchodzisz w "moje konto" nastepnie w "moj profil" potem w "ustawienia" i tam masz taki dodawacz zdjęc CYTAT a może być Mysia Miki??? Myszka Miki to był on a ja jestem Mysią Minnie;) Minnie była dziewczyną Mikki'ego |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Do flamingo? Wolal bym uderzyc na ryby albo zjesc suhi (suszi)
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Co ty gadasz?? siadanie na panienke jest o wiele lepsze niz ryby
|
|
|
|
Powiedzcie koledzy ile dajecie kasy, co miesiąc swoim żonkom i ile razy dostaniecie do woli.
Powiem Wam macie najdroższy sex. |
|
|
|
|
Moj tam mnie i tak kocha
|
|
|
|
|
CYTAT Co ty gadasz?? siadanie na panienke jest o wiele lepsze niz ryby Zależy czy ryba bierze,czy daje |
|
|
|
|
Ryba najprędzej to bierze "z połykiem" hahaha
Tylko co to za ryba co bierze na grzyba? :) |
|
|
|
|
CYTAT Ryba najprędzej to bierze \"z połykiem\" hahaha Tylko co to za ryba co bierze na grzyba? Hahahaha płacze |
|
|
|
|
No ale widocznie w Stalowej są takie rybki co biorą na grzyba skoro kolega wyżej tak pisał, bynajmniej mi nic o takich nie wiadomo.. Chyba aż pójdę z grzybem nad San
Miłego łykania rybki :) |
|
|
|
|
Wieczny dylemat , czy kobite lepiej mieć na kartę (doładowanie) czy płacić abonament Na kartę można zmieniać brak zobowiązań jak kolega napisał rzucić 200 i zmieniać model można codziennie ;) na abonament masz stałą opłatę stały model (czasami piszczy do słuchawki ) zobowiązanie podpisane na lata (bezterminowe) a i jak bywa w życiu z operatorem, nie dość ze płacić abonament trzeba to i czasami rogi postawi
Z życia wiadomo że karta wychodzi taniej i zmiany w taryfach są szybsze i mniej bolesne ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No właśnie, w zyciu trzeba spróbować miłości z blondynką, brunetką, szatynką a nawet i rudą albo murzynką, Azjatką itd.
Żyje sie raz i nie można pchać palca TYLKO DO JEDNEJ DZIURY :) |
|
|
|
|
Pomimo tego że każdy z nas fajnie pisze sam podpisuje abonament ;) ahh człowiek mądrzeje po latach
|
|
|
|
|
CYTAT No ale widocznie w Stalowej są takie rybki co biorą na grzyba skoro kolega wyżej tak pisał, bynajmniej mi nic o takich nie wiadomo.. Chyba aż pójdę z grzybem nad San Miłego łykania rybki Tylko żeby nie trafić na takie :http://www.kciuk.pl/Zebiaste-rybenki-a20294 |
|
|
|
|
CYTAT No właśnie, w zyciu trzeba spróbować miłości z blondynką, brunetką, szatynką a nawet i rudą albo murzynką, Azjatką itd. Żyje sie raz i nie można pchać palca TYLKO DO JEDNEJ DZIURY A co Ty taki wulgarny? |
|
|
|
|
CYTAT a nawet i rudą hehe nawet z ciekawe dlaczego tych rudych tak mało a szkoda
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No właśnie, w zyciu trzeba spróbować miłości z blondynką, brunetką, szatynką a nawet i rudą albo murzynką, Azjatką itd. Żyje sie raz i nie można pchać palca TYLKO DO JEDNEJ DZIURY A co Ty taki wulgarny? Ja wulgarny?? niee :) |
|
|
|
|
Oj mysiu po co rozmawiasz z takimi smarkami? Toż to widać, że oni kobiety znają tylko z jpg. Zresztą jak poziom wypowiedzi będzie tak leciał w dół powinno się ten wątek wymoderować.
|
|
|
|
|
Z tym jpg to koleżanka przesadziła
|
|
|
|
tylko póżniej panowie zróbcie sobie badanko po zabawie z pania z flamingo.....
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
panie z flamingo wiecej odwiedzja ginekologa niz, nie jedna brudna cizia (dupodajka) z baru czy dyskoteki, o ile odwiedza i wie co to jest ginekolog,
wiec bez insynuacji o jakis badaniach bo to zalosne !!! karolina kiedy ty sie badalas ostatnio tylko szczerze bo po odpowiedzi wczoraj to nie uwierze !!! |
|
|
|
|
CYTAT panie z flamingo wiecej odwiedzja ginekologa niz, nie jedna brudna cizia (dupodajka) z baru czy dyskoteki, o ile odwiedza i wie co to jest ginekolog, wiec bez insynuacji o jakis badaniach bo to zalosne !!! żłośni jestesciw wy szyscy, ktorzy sadzicie, ze jak zaplacicie za sex to bedzie pieknie a tu co psikus.. laska da czego chcecie wychodzisz i jestes dalej takim samym nieudacznikiem jak wczesniej tylko dodatkowo ponizonym przez byle zdzire |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
pikan..tna zaplac za sex raz potwm sie wypowiadaj
nienawidze obsranych hipokrytow gowno wiedza i zabieraja glos żal mi was ps gosc ktory zarabia 50tys miesiecznie jest nieudacznikiem jezdzi samochodem za 200tys, lata biznes klasa k...a mac zona tak , za kase, tak potem rozwod i polowa majatku, pikan..tna odcknij sie |
|
|
|
|
CYTAT ps gosc ktory zarabia 50tys miesiecznie jest nieudacznikiem jezdzi samochodem za 200tys, lata biznes klasa k...a mac zona tak , za kase, tak potem rozwod i polowa majatku, pikan..tna odcknij sie oczywiscie ze taki gośc jest nieudczanikiem jezeli tylko chodzi na dziwki ale widać własnie co prezentujesz to ze masz 50 tys na msc od razu czyni Cie bogiem swiata? ehh nie tedy droga kolego |
|