|
|
|
Pituch - może "żałosny" nie jest odpowiednim słowem, znajdź sobie lepsze. Pewnie będzie pasować (słowo) do tego co byś czuł gdyby twoja matka parała się najstarszym zawodem świata i ktoś się o tym dowiedział.
A co do tematu to nie wiem czy te z Flamingo można na wynos. Może spróbuj znaleźć panią przez anonse na necie. Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
CYTAT Pituch - może \"żałosny\" nie jest odpowiednim słowem, znajdź sobie lepsze. Pewnie będzie pasować (słowo) do tego co byś czuł gdyby twoja matka parała się najstarszym zawodem świata i ktoś się o tym dowiedział. A co do tematu to nie wiem czy te z Flamingo można na wynos. Może spróbuj znaleźć panią przez anonse na necie. Panienka na wynos heheh niczym skrzydełka w KFC lub Mc |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Cinocenty
"...gdyby twoja matka parała się najstarszym zawodem świata i ktoś się o tym dowiedział...." zebym mial co żreć ??? sadze ze jestesmy bardziej ucywilizowani niz kiedyś i mądry człowiek by tego nie komentował na wynos z flamingo , sie ma , sie da !!! wszystko ma swoja cene !!! |
|
|
|
|
Kurcze rece opadaja jak sie czyta ten temat - zwlaszcza wypowiedzi Pitucha.
Pituch: - po 1: wróć się do podstawówki aby nauczyc sie zasad pisowni (bo w twoich wypocinach nie ma praktycznie znakow interunkcyjnych, wielkich liter itp. - kazda twoja wypowiedz przez to jest chaotyczna - a w kazdym jezyku jest cos takiego jak zdania !) - po 2: - nie zgrywaj świetego - bo sam majac rodzine nie raz urzedujesz we Flamingo. PS. Szkoda ze nie znam twojej zony bo do razu bym jej o tym powiedziala, bo szkoda dziewczyny. Ale miejmy nadzieje ze sie dowie. |
|
|
|
|
Z Flamingo można na "wynos" gdzieś to słyszałem..
:) |
|
|
|
|
Klara_85
no trzeba jakos towarzystwo zabawiac !!! a niektorych tylko to, interesuje, nie huta, alutec czy jakas dyskoteka !!! z wlasnego wyboru raczej tam nie zagladam a co do zony to spoko moge ci nawet numer podac |
|
|
|
|
To jak ci zona pozwala zabawiac sie z dziw... to no comment.
I widac jestescie siebie warci - albo ........... zona tez sie zabawia z innymi goscmi. // 1 .proponuje uważniej dobierać słownictwo 2. pomówienia podchodzą pod & 3. w szczególnych przypadkach portal jest zobowiązany udostępnić Twoje dane i dane połączenia jakie posiada 4. staramy się nikogo nie obrażać.... 5. rozumiem,że orientujesz się świetnie w sytuacji skoro wypisujesz takie teksty publicznie 6. mam nadzieję,że przy zakładaniu konta na tym portalu dokładnie przeczytano regulamin anulk@ |
|
|
|
|
Klara_85
to tylko twe założenia , w sumie kazdy powinien mieć swoje zdanie ..... a co do obrażania, to chyba przesadziłaś z deka |
|
|
|
|
Ok Skarbie ale nie rozumiem tych 2 podpunktów oświeć mnie
2. pomówienia podchodzą pod & 3. w szczególnych przypadkach portal jest zobowiązany udostępnić Twoje dane i dane połączenia jakie posiada :) |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
wyszukaj sobie w google Skarbie jeśli możesz i posiadasz....tyczy się to wszystkich postów a natrafiła się akurat może domniemana okazja.......widzę,że też regulamin nnie był czytany tylko odhaczony....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Anulk@
i jednak go ktos nie przestrzega ! |
|
|
|
|
Jesli chodzi o pomowienia:
- we flamingo jest monitoring - wiec w pewnych sytuacjach moznaby sprawdzic czy ktos tam byl czy nie. CYTAT To jak ci zona pozwala zabawiac sie z dziw... to no comment. I widac jestescie siebie warci - albo ........... zona tez sie zabawia z innymi goscmi. A w tym fragmencie gdzie jest jakies pomowienie ?! |
|
|
|
|
= pomówienie może być tutaj:
CYTAT - po 2: - nie zgrywaj świetego - bo sam majac rodzine nie raz urzedujesz we Flamingo. nie będę przecież pod każdym postem wyszczególniać....napisałam ogólnie do Twoich dwóch postów i dla wiadomości innych w przyszłości.....a swoją drogą dziwne,że dwa posty i odrazu takie teksty jak dla mnie...... CYTAT Anulk@ i jednak go ktos nie przestrzega ! - masz kogoś konkretnego na myśli ? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
anulk@
tak KALARA !!! "Jesli chodzi o pomowienia: - we flamingo jest monitoring - wiec w pewnych sytuacjach moznaby sprawdzic czy ktos tam byl czy nie." boom ktos sie orientuje lepiej niz ja !!!! a zarzut skurwysyństwa mam !!! i co na to moja żona !!! Klara !!!! ? |
|
|
|
|
No i jak z tego wynika może właśnie Klara doczytała regulamin i przestała się wypowiadać w obawie o dalsze konsekwencje jakie mogą za sobą pociągnąć jej wypowiedzi
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Nie wiem jaki jest numer,ale jest czynne codziennie od 15,
Byłem.korzystałem,powiem tak: 1 same Ukrainki czy to ruski 2 nie mówią za bardzo po polsku 3 jest ich z 8 jedna po 40 reszta po 30 4 dwie z nich możliwe 5 30 min koszt 130 zł 6 wchodzisz myjesz sie robi ci loda a potem działasz ona leży jak kłoda spróbowałem nic specjalnego,ale każdy ma inne gusta,wole iśc na planete hehe |
|
|
|
|
Mycie też jest w tych 30 minutach?
:) |
|
|
|
|
CYTAT No i jak z tego wynika może właśnie Klara doczytała regulamin i przestała się wypowiadać w obawie o dalsze konsekwencje jakie mogą za sobą pociągnąć jej wypowiedzi Wcale nie z tego powodu - tylko po prostu powiedzialam co chcialam o Pituchu i tyle. |
|
|
|
|
Klara
to po co mnie obrazasz i ma zone, podpierajac sie regulaminem Hipokryzja ! |
|
|
|
|
Jeśli facet jest atrakcyjny - i nie mówię tu o wyglądzie - ma klasę i COŚ sobą reprezentuje, to seks ma na wyciągnięcie ręki. I to nie z prostytutkami zarażonymi bóg wie jakim syfem, tylko z atrakcyjnymi kobietami przez duże "K". Za darmo - bo takie kobiety mają swoje pieniądze i stać ich na bezinteresowne związki
Ci beznadziejni są skazani albo na płatny seks - bo za darmo żadna fajna ich nie zechce, albo na związek z puszczalską panną, która robi loda każdemu za drinka - bo to jest max, na co ich stać. Seks z atrakcyjną, a do tego mądrą i kochającą kobieta jest luksusem, który nie każdy może mieć. Dlatego istnieją burdele |
|
|
|
|
Lavenders - sama prawda
Szkoda, że facetom nie chce sie czasami dobrze poszukac fajnej kobiety. I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Lavenders
tzw nieudacznicy bo musza placic za sex a placa bo sa nieudacznikami koło sie znowu zamyka atrakcyjny facet no kazdy z nas ma swe gusta |
|
|
|
|
Pituch a może disco jakies pociagniesz to ruchanie sie nakreci za frajer ;)
|
|
|
|
|
wyrosłem
a i małolaty dzisiaj nie te |
|
|
|
|
...widzę że w temacie wiec informuje ;)
W ta sobotę tj. 07/08/2010 w City Club'ie bedzie striptiz pod wdzięczną nazwą "Wieczór Kawalerski" na który oczywiście zapraszamy |
|