|
|
|
Jak zawsze po większym deszczu ten sam problem od lat . Dzisiaj z rana jechałem autem i cholera mnie bierze jak widze ten mały paraliż -koło zjazdu na główną pocztę jezioro ,na Okulickiego pod górą rozwadowską to samo , o Sezamie i Przemysłowej nie pisze bo podobno policja zamknęła tam drogę . Czy następnym razem podczas obfitego deszczu trzeba ogłaszać stan wyjątkowy w stalówce jeśli chodzi o ruch pojazdów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolego wszystko dzięki zatkanym rurom kanalizacji burzowej, ta woda po prostu niema się gdzie podziać i stoi na drodze proste i logiczne.
Gdyby miasto zainwestowało w czyszczenie rur problem by znikł. :) |
|
|
|
|
a ja słyszałem z kolei że problemem są rury o 2,5 raza za małej średnicy!!! Miały być 2,5 metrowe a są metrowe tylko min koło halmaru
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 13 Lip 2010r. Skąd: Wrocław/Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a ja nie wiem dlaczego tak jest ale cholera mnie bierze jak jade po tej wodzie...
|
|
|
|
|
na skrzyżowaniu chopina i okulickiego strazacy znalezli kilka tablic stały oparte o latarnie także jesli ktos zgubił proponuje sie przejsc i popatrzec
|
|
|
|
|
widac ,ze w warszawie nie byles dawno, tam to jest tragedia . Ale i tak nic nie przebije rozpadajacych sie ulic( zbudowanych niecaly miesiec temu) w dzielnicy - wlochy, niech zyje stolyca i polska mysl techniczna
|
|
|
|
|
Nie narzekajcie. Macie darmowe mycie podwozia.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Żeby deszczówka nie stała, trzeba wydać 72 miliony
Turborondo przy ul. Bojanowskiej kosztowało 9 milionów złotych. Co z tego, skoro po każdej ulewie od strony Zajazdu „Sezam” nie da się na nie wjechać. Naprawa tego stanu kosztować może nawet... 72 miliony złotych. Takie są koszty modernizacji części kanalizacji burzowej w Stalowej Woli. Bez tego po każdym większym deszczu strażacy muszą wypompowywać wodę przy „Sezamie”. Podobnie jak na ul. Niezłomnych i na skrzyżowaniu ulic KEN i Wojska Polskiego. Ciąg dalszy tutaj: http://tnij.org/art_o_kanalizacji |
|
|
|
|
Podbijamy. Ten watek opadł, a na jego miejsce powstał drugi....
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
wklej z tamtego posty do tego tematu i git bedzie jeden
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Ot i dwie przemiłe panie czemu nie jestem zdziwiony...
Pozdr DrSör |
|
|
|
|
CYTAT Ot i dwie przemiłe panie czemu nie jestem zdziwiony... Pozdr DrSör no... czemu? CYTAT wklej z tamtego posty do tego tematu i git bedzie jeden tylko, ze tamte popsty nie maja nic wspolnego z tematem deszczu |
|
|
|
|
CYTAT Ot i dwie przemiłe panie czemu nie jestem zdziwiony... Pozdr DrSör CYTAT no... czemu? Jak znikają moje wypowiedzi to wiem iż szanowna pani trzyma rękę na pulsie... Choć ostatnio ujawnił się i inny dowcipniś moderator rozumie się ze nie żywię do jego skromnej osoby urazy ale to... Co do sprawności stalowowolskich kanalizacji burzowych wystarczy ruszyć szacowne cztery litery z domu i wszystko staje się jasne... Pozdr DrSör |
|
|
|
|
Ej, ej.... nie mam nic wspolnego ani z tamtym moderowaniem na czerwono ani z zamknieciem atmtego etmatu a juz tym bardziej z usuwaniem Twoich wypowiedzi...
dodam wiecej JA NIGDY NIE USUWAM WYPOWIEDZI Z FORUM po prostu mnie to nie kreci... ale przyznam ze tamten watek byl bez sensu...po 1 byl zdublowany a po 2 te posty sama nie wiem czego dotyczyly bo ich nawet dokladnie nie czytalam ale z tematem to mało mialy wsolnego |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
co się martwicie...pisanie na czerwono ....mojego posta też wcięło...pisało sm w pierwszym ale luzik
deszcz ma padać dalej pogoda W przedszkolu zarządzałam paczką dziewczyn i chłopaków i zawsze zabierałyśmy najfajniejsze lalki i samochodziki z pudełek z zabawkami, jak to napisać? Doświadczenie w zarządzaniu grupą pracowników w sektorze windykacji, i malwersacji zabawkowych modeli pojazdów mechanicznych czterokołowych.atulipa i deszcz mży i kałuże na balkonie mam " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT ale przyznam ze tamten watek byl bez sensu...po 1 byl zdublowany a po 2 te posty sama nie wiem czego dotyczyly bo ich nawet dokladnie nie czytalam ale z tematem to mało mialy wsolnego Widzi pani osobie która założyła tamten wątek sam zwróciłem uwagę... Wystarczyło dobrze poczytać wypowiedzi i wiedziała by pani o co chodzi...Myślę że powiedziane zostało wszystko i nie warto dalej... Miłej nocki życzę dla przemiłych pań Pozdr DrSör |
|
|
|
|
Ja również
|
|
|
|
|
Wioske Jezowe zalalo
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |