|
|
|
Witam,chcialam sie dowiedziec jakie sa konsekwencje zerwania umowy z operatorem przed koncem jej trwania i jak sie do tego zabrac?Konkretnie chodzi o internet z play,zerwanie po uplywie polowy jej trwania,a zostalo jeszcze 9 mies.Moze jest tu ktos kto byl w podobnej sytuacji i mi cos podpowie z czym sie ta wiaze szczegolnie jaka trzeba poniesc kare..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W umowie powinien byc zawarty punkt o konsekwencjach jej zerwania. Orange zawsze ma taki punkt i u nich jest to kara kilkuset złotych.
//moderowano Zdanie zaczynamy wielką literą i kończymy kropką. sm |
|
|
|
|
miedzy 1200 a 1500zl
|
|
|
|
|
Masz umowę to poczytaj w jaki sposób zerwać umowę i jakie są konsekwencje.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
sory, nie odczytałem ze chodzi o internet, moja wcześniejsza wypowiedz dotyczyła abonamentu telefonicznego.
|
|
|
|
|
CYTAT miedzy 1200 a 1500zl Sporo w mojej umowie co prawda z innym operatorem to jest kwota 350 zł. Do autora: W umowie musi być zawarty taki punkt ale ogolnie raczej sie to nie opłaca te szczury wiedza jak sie zabezpieczyc CYTAT sory, nie odczytałem ze chodzi o internet, moja wcześniejsza wypowiedz dotyczyła abonamentu telefonicznego. Ja tez nie doczytalam ze to chodzi o internet |
|