|
|
|
Witam mam pytanie do użytkowników forum wybiera sie moze ktos ze stalowki lub z okolicy na ten festiwal?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dlaczego mi to robisz?! : o nie mogę jechać.. a tak mi zależało żeby w tym roku pojechać na Ostróde. tyle wspaniałej muzyki no i oczywiście premiera nowej płyty Vavy. : o
|
|
|
|
|
Obliczyłeś może ile floty na to trzeba?
* Cena karnetu do końca lipca: 130 PLN * Później i na miejscu imprezy: 140 PLN * Bilet jednodniowy w cenie 60 PLN do nabycia wyłącznie na miejscu imprezy bilet 140 pociąg 140 wychodzi ze pójdzie 500PLN zastanawiam się, dużo mamony... +chyba opłata za pole namiotowe 40 zł Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Jezeli bym jechal to tylko na dwa dni np piatek i sobote bo nie mam wolnego od pracy , mozna by pojechac wtedy samochodem?
|
|
|
|
|
czyli nikt ze stalówki nie wybiera sie na ostrode????????
|
|
|
|
|
ktorego to jest i jaki koszt by wyszedl całkowity moze sie orientujesz?
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
12-15 sierpnia na 90%
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Ostróda odbywa sie od 12 do 15 sierpnia. http://www.ostro(...)lang,pl/ podaje link wiec kazdy moze sobie poczytac. Jest ktos chetny????? jezeli chodzi o pieniadze to ja wybieral bym sie na dwa dni wic to wychodzi 120 zl z wejscie na festiwal 10 zl za pole namiotowe do tego benzyna lub pociag i jedzenie, jezeli bylo by kilka osob to mogli bysmy pojechac autem wtedy koszty by sie rozbily 300 zl trzeba miec minimum.
|
|