NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zakupy »
Dostawa w ciuchladnach. Kiedy?,
ff
Wysłany: 31 Lip 2010r. 11:24  
Moglibyscie napisać w ktorym ciucholandzie w jakie dni jest dostawa towaru chodzi mi ze np poniedziałek szmateks na poniatowskiego, wtorek. na ken itdumiech oczywiscie te dwie daty dostawy wymyslilemcool girl

Bede serdecznie wczieczny za pomoc, szczegolnie licze na forumowiczki bo wiem ze będa obeznane w temacieair kiss

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 31 Lip 2010r. 11:24  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2010r. 22:10  
W poniedziałek o godz 15 dorzucają nowy towar w Atelier na przeciwko hali targowej

Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Lip 2010r. 22:16  
ale ja nuie pytam kiedy sa tzw dorzutki tylko o konkretne dni calkowitej wymiany towaru wtedy kiedy przed drzwiami od 8 rano stoja ludzie w kolejce jak po mięso za komunygood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sie 2010r. 01:01  
w poniedziałki i czwartki jets całkowita wymiana towaru na poniatowskiego tam gdzie europejska, nad pocztą. a ludzie tam stoją od 6 rano niekiedy smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sie 2010r. 14:43  
we wtorki jest wymiana na nowy na wojska polskiego kolo fraca

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sie 2010r. 15:19  
w srode na wojska polskiego,zapewne jestes gabeciarzem i wybierasz sie po towar na handelek,zabierz ze soba kask i sztuczna sczeke bo z tego co widzialam to bija sie przed wejsciem\;dchyba o te buty z grzybica co leza tam w koszachsciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sie 2010r. 17:06  
do lisica: akurat wymiana jest we wtorek starego towaru na nowy, a w srode sie doklada, a co do wybierania ciuchow na handel to sie z tym mylisz, bo ja tego nie robie, moze to ty tak robisz ze przychodzi na zakupy i sprzedajesz drozej gdzie indziej i drozej, lepiej to ty zabierz ze soba kask i sztuczna szczeke w srode zebys przypadkiem ode mnie nie dostala

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sie 2010r. 21:26  
o tym gabieciarzu to chyba ona pisała do mnie odpowiadam: gabeciarzem nie jestemgood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sie 2010r. 08:35  
mogles chociaz wymyslic cos innegosmiech2na szmateks nie chodze ale jak chcesz to moge chetnie sie spotkac tylko po to bys pokazal swoje umiejetnosci!chce dostac w szczeke !!!!!!!!!!a pozatym po co pytasz gabeciazu o dostawe skoro ja pisze ze jest w srode a ty i tak jestes madrzejszy od telewizora i mowisz ze jest we wtorek,skoro masz takie super informacje to nie pytaj bierz krzeselko i idz juz dziasiaj zajmij sobie kolejke naraaaaasciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sie 2010r. 17:54  
niezła jesteś lisica, akurat w środe na wojska polskiego nie ma wymiany towaru na nowy tylko we wtorek, a w srody, czwartki, piatki i soboty jest tylko dowieszany hahaha zgasa masz niezlegomlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sie 2010r. 09:56  
o zaj... info widzisz widac gabeciazu ze zadnej dostawy nie opuszczasz hahhahhahsmiech2 a zgasa nie mam bo tu nie ma sie czym szczycic a jak ty masz to na czolo sobe zapodaj kartke kiedy sa dostawy hhahhah

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sie 2010r. 11:28  
Siwa i tu się mylisz. Koło fraca we wtorek jest całkowita wyprzedaż wszystko jest po 1 zł a dopiero w środe jest całkowita wymiana towaru.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Wrz 2010r. 21:02  
anqunia akurat to ty się w tym momencie mylisz, akurat we wtorek jest całkowita wymiana towaru, a nie w środę, ciekawe kiedy by zdarzyli w środę założyć, bo przed otwarciem w środę tego nie robią.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Wrz 2010r. 11:54  
BIJCIE SIĘ....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Wrz 2010r. 12:06  
We fracu to w środe jest "nowy towar", ale słyszałam że lepiej samej nie iść, bo z "handlarami" nie ma szans czegoś wybrać. Działają w grupach, zdzierają z wieszaków wszystko i dopiero przeglądają smiech2 a jak masz szczęście to trafi Ci się jakiś ochłap.

Dorii
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Wrz 2010r. 12:10  
dajcie spokój...o jakieś szmaty bić sie...
Powariowaliście

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zakupy »