|
|
|
Witam. Czy jest ktos chetny do wspolnego wynajecia mieszkania w Krakowie na studia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem czy ktoś jest, ale mam mieszkanie do wynajecia w krk, dla studentów. W nowym budownictwie, blisko uczelnie,centrum.. w razie pytan zapraszam na priv
|
|
|
|
|
A w jakim stanie ta chałupka i oczywiscie jaka cena?
|
|
Dołączył: 22 Lis 2007r. Skąd: z tyldowni wielkiej Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
panie, co się napinasz - czytać nie umiesz?! po szczegóły zaprasza na priv. zarząd na takim samym poziomie jak i cały portal
~~~~~~~~~~ |
|
|
|
|
Kolego Ty sie napinasz i dodatkowo nie wnosisz nic do tematu jeżeli autor posta nie zechce odp na moje pytanie publicznie odpisze mi na pw i po kłopocie. A może znajdzie sie ktos kto równiez jest zainteresowany cenami mieszkan w krakowie??
|
|
|
|
|
Mieszkanie jest nowe. Blok wybudowany 4 lata temu. 2 pokoje, łazienka, kuchnia, duży balkon. Umeblowane( w pokojach łóżka, biurka, "normalne" meble nie jakies stare czy cos. chcąc komus mieszkanie wynajac trzeba tez w miare ładnie umeblowac) Jest internet.Mieszkanie jest dla 4 osób. Odstepne od osoby 470 zł w tym oczywiscie wliczone opłaty za mieszkanie
Jest też drugie mieszkanie w którym jest jeden wolny pokoj dla jednej osoby. W tym samym bloku i takie same opłaty. Do tramwaju, mksu jakies 50 metrów, do centrum tramwajem 10 min. Jakieś inne pytania prosiłabym na priv nie chcę się ogłaszać, zeby potem jakis problemów nie było |
|
|
|
|
Wyslalem wiadomosc na prv ale nie odpisujesz. Moglbys wyslac zdjecia tego mieszkania ?
|
|
|
|
|
Wysłałam wiadomość na meila
|
|
|
|
|
Dzielnica ? ulica? potem można rozmawiać..
|
|
|
|
|
Dzielnica Prądnik Biały, osiedle Krowodrza Górka..
|
|