Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Po 8 Co to za moderator co nic zrobic nie moze, nawet nie wie kto usunal danego posta hahahaah
no i włąsnie to mnie wkurwia i znowu klne jakis przygłup jak nie zna panujacych ogolnie zasad jescze sie wypowiada !!! nikt kurwa przyglupie nie siedzi 24H i nie czyta smiesznych wypocin !!!!! a jesli chodzi o \Stalowe miasto to jest paru moderatorow |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//moderowano
bez przesady ... fajni moderatorzy ... np. geno ... i-x |
|
|
|
|
StopCenzurze
Posty: 1 hahaha świerzaki zamknąć ryje !!! to moj post i moja odpowiedź !!!!! nie robcie z siebie pajaców wiekszych niz jesteście !!!! obsrani krzykacze !!!! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
StopCenzurze - zaloz sobie jeszcze 20 nowych kont i pisz pierdoly pod roznymi nickami dalej....czego nie piszesz pod wczesniejszym nickiem z ktorego mnie obrazasz? ja sie nie dam na to nabrac....... wez jeszcze skorzystaj z pozostalych kont i rob 10 w 1 jesli musisz bo nudno u ciebie....a kiedys byli fajni moderatorzy fakt - byli.......niektorych wywaliliscie sami a potem.......czujesz sie rozgoryczony albo ci zal? chcesz kogos zjechac? zadzwon sobie do tepsy
"Następnym razem jak będziesz mieć zły dzień pomyśl w ten sposób. Mógłbyś mieć syjamskiego brata który mógłby być gejem, ty nie jesteś, jednak macie wspólny odbyt..." policze na palcach jednej reki tych co sie wypowiedzieli...... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
//moderowano
bez przesady ... i-x |
|
|
|
|
Dodany: 4 Sie 2010r. 08:37
alien Nie było mnie tu dłuższy czas, ale widze ze nic sie nie zmienilo. Gratuluje takich moderatorow ;) ... Elizabet ... zrezygnuj wytna Cie jak nie anulka to inni. Już miałam zrezygnować, ale jak to ja, zaczęłam myśleć nad tym co tu się wyczynia i doszłam do wniosku, że skoro to forum działa jako regionalne multimedium i posługuje się nazwą miasta, to są osoby odpowiedzialne za prawidłowe jego funkcjonowanie. Oprócz etyki zarządzających, na którą się skarżę, jest jeszcze kwestia przepisów prawa, które są tu nagminne łamane. Ja kocham moje miasto i nie mogę pozwolić na to aby nazwa Stalowa Wola była wykorzystywana w tak dziwnym biznesie. Dlatego zgrałam te wszystkie posty, na które nie zareagowali administratorzy, a które godzą w dobre imię ludzi, miasta oraz obyczajność i prawo / najciekawsze są tu wypowiedzi samych zarządzających forum/.Wiem już gdzie należy się z tym udać i jak sprawę załatwić. Nie każdy działać jako multimadium. I to regionalne!!!! |
|
|
|
|
StopCenzura to niestety jak widac z nim masz porachunki a mnie od zawsze nie lubiales i dobrze o tym wiemy oboje.....teraz chcesz dolac oliwy do ognia......skoro cie zblokowano odgornie widac sobie zasluzyles....a w tu pisz dowoli tylko prosba - podawaj w poscie z jakiego nicku juz sie wypowiedziales tu albo poprostu sie przedstaw bedzie prosciej i wszyscy skojarza kim jestes
Elizabet - masz do tego pelne prawo wrecz powinnas.....aaa i jakbys mogla zapodac linka z wrzuty ktorego obiecalas bede wdzieczna " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Już miałam zrezygnować, ale jak to ja, zaczęłam myśleć nad tym co tu się wyczynia i doszłam do wniosku, że skoro to forum działa jako regionalne multimedium i posługuje się nazwą miasta, to są osoby odpowiedzialne za prawidłowe jego funkcjonowanie. Oprócz etyki zarządzających, na którą się skarżę, jest jeszcze kwestia przepisów prawa, które są tu nagminne łamane. Ja kocham moje miasto i nie mogę pozwolić na to aby nazwa Stalowa Wola była wykorzystywana w tak dziwnym biznesie. Dlatego zgrałam te wszystkie posty, na które nie zareagowali administratorzy, a które godzą w dobre imię ludzi, miasta oraz obyczajność i prawo / najciekawsze są tu wypowiedzi samych zarządzających forum/.Wiem już gdzie należy się z tym udać i jak sprawę załatwić. Nie każdy działać jako multimadium. I to regionalne!!!! po co wypisujesz takie bzdury przeciez nikt nie wierzy ze gdzies z tym pojdziesz ^^ |
|
|
|
|
Elizabet
o moralniak Stalowa Wola i wogole , kocham swe miasto no ciekawe |
|
|
|
|
CYTAT Ja kocham moje miasto i nie mogę pozwolić na to aby nazwa Stalowa Wola była wykorzystywana w tak dziwnym biznesie. Dlatego zgrałam te wszystkie posty, na które nie zareagowali administratorzy, a które godzą w dobre imię ludzi, miasta oraz obyczajność i prawo / najciekawsze są tu wypowiedzi samych zarządzających forum/.Wiem już gdzie należy się z tym udać i jak sprawę załatwić. Nie każdy działać jako multimadium. I to regionalne!!!! A to dobre było, może przeniesiemy to do tematu "Uśmiechnij się" ? Czasem fajnie popatrzeć jak ktoś mało kupy nie zrobi. |
|
|
|
|
ale urwal ^^
invx zdejmij bana elizabet, chcialaby jeszcze cos dopisac :] dalej te swinskie zwyczaje zabierania glosu masz ]:-> |
|
|
|
|
CYTAT A to dobre było, może przeniesiemy to do tematu \"Uśmiechnij się\" ? Czasem fajnie popatrzeć jak ktoś mało kupy nie zrobi. Szanowny echelon-ie mógłbyś stulić japę(pysk). Mam niezły ubaw czytając tą pisarską bełkotaninę i czekam ba ciekawi mnie jakimi inwektywami jeszcze się obrzucą najwięksi pyskacze tego forum. Pozdr DrSör |
|
|
|
|
no bez jaj a ja teraz za co skasowany ?:]
za uklad planet nad stalowa wola czy biorytm ? |
|
|
|
|
I ja ?
CYTAT Szanowny echelon-ie mógłbyś stulić japę(pysk). Turlaj beret Pozdr echelon |
|
|
|
|
hahaha
|
|
|
|
|
dokladnie - chciala mi odpisac na post i nie moze dostala odgornie bana a oskarza mnie,ze ja zablokowalam ehhhh rece opadaja
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
chca nas zgniesc w zarodku :]
|
|
|
|
|
cos na rozluznienie tytul widac mowi sam za siebie
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Elizabet - dobrze gadasz ! Stawiam Ci wirtualne piwo;-) Ja też jestem patriotą. Kocham swoje miasto oraz swoją Ojczyznę. Mamy XXI wiek! Ludzie opamętajcie się! Komuna skończyła się w 1989 roku! 23 lata temu! A tutaj co? Usuwanie komentarzy nieprzychylnych, blokowanie kont, usuwanie kont, zamydlanie ludziom oczów, blokowanie linków z konkurencji.... itp. Anulka- Nie myl mnie z Genem, bo Genem to ja nie jestem. Ta strona zeszła na psy jak to miasto .... PS. Ciekawe kiedy zniknie ten post .... Anulka ty masz taki tryb zarzadu jak telewiozor bez pilota;-) i tvn'u PS. Założyłem nowe konto bo oczywiscie cenzura jest i invx zablokowal, ciekawe kiedy to zablokuje i usunie tego posta. Tak walczycie z prawda? Tylko prawda Was wyzwoli!!!
//moderowano - anulka |
|
|
|
|
oczywiscie ze ten post zostanie usuniety
sam o to zadbam a przynajmniej po czesci a co do konta z czaterii hahaha dobrze ze mi przypomniales/as to jest podstawa lamania regulaminu a co do usuwania, moderoewania jakos zyje, mimo mojego czasami ordynarnego zachowania ale czasami nerwy puszczaja na te wypociny wole sie wyzyc tak niz na czyjejs wlasnosci co najwyzej usuna posta |
|
|
|
|
CYTAT Turlaj beret Pozdr echelon Taka forumowa indywidualność i taka oburzająca niegrzeczność. Być może to skaza genetyczna lub efekt nieprawidłowego wychowania. Pozdr DrSör |
|
|
|
|
CYTAT Komuna skończyła się w 1989 roku! 23 lata temu! Rozwija się nam dyskusja CYTAT Taka forumowa indywidualność i taka oburzająca niegrzeczność. Być może to skaza genetyczna lub efekt nieprawidłowego wychowania. Pozdr DrSör Lub turlaj beret Pozdr echelon |
|
|
|
|
Echelon kupe lat;-) co tam slychac na zaprzyjaznionej wiosce;)?
|
|
|
|
|
To znaczy której? Stalowej czy chcesz relacji z okolic ? To nie Geno pisze pod Cenzurasm, to chyba ZoMo.
|
|
|
|
|
A to ładne boisko nam budują, coś niby orlik. Jak tam kiedy wpadniesz to pogramy :].
|
|