|
|
|
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100804/POWIAT03/968173258 WTF??
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Albo im się w głowach poprzewracało, albo mają w planach otwieranie melin:-)))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
to jeszcze moze kondomow, bo to nas zacheca to bzykania sie na prawo i lewo
|
|
|
|
|
hahahaha rozwaliło mnie to. Chyba się klechy nudzą że im takie pomysły do tych pijackich łepetyn wchodzą. Do łopaty k***a to durnot w głowie nie będą mieli!!!!
Chyba że rozpoczną swoją, tańszą produkcję. Normalnie wstydzę się za nasz kościół bo nic dobrego nie wnoszą!! Wstyd!!! Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
A co złego w zakazie sprzedazy alkoholu w nocy i na stacjach beznynowych? Nie wiem jak ze stacjami ale w nocy w Wielkiej Brytanii alkoholu się nie kupi. I nie przez kościół. Czysty rozsądek. To, że pomysł wyszedł od kościoła, to od razu musi być zły?
|
|
|
|
|
Nie nie dlatego jest zły, że wyszedł od kościoła. Zły jest dlatego, że zaraz powstaną meliny i sprzedaż alkoholu nie spadnie tylko będziemy kupować go nielegalnie. Za komuny sprzedaż alkoholu była od 13. Myślisz, że nie dało się kupić buteleczki wcześniej?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT A co złego w zakazie sprzedazy alkoholu w nocy i na stacjach beznynowych? Nie wiem jak ze stacjami ale w nocy w Wielkiej Brytanii alkoholu się nie kupi. I nie przez kościół. Czysty rozsądek. To, że pomysł wyszedł od kościoła, to od razu musi być zły? ciekawe gdzies ty byl w tej WB |
|
|
|
|
CYTAT A co złego w zakazie sprzedazy alkoholu w nocy i na stacjach beznynowych? Nie wiem jak ze stacjami ale w nocy w Wielkiej Brytanii alkoholu się nie kupi. I nie przez kościół. Czysty rozsądek. To, że pomysł wyszedł od kościoła, to od razu musi być zły? A co dobrego ? I czemu ma taki zakaz służyć ? No i komu ma to pomóc i w czym ? I co to za przykład dla nas to UK ? Może lepiej wzorować się na kimś z kontynentu a nie z wysp ? , np. Holandia albo bliżej , Czechy ciekawe co u nich można kupić i do której godziny..... Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Ja tam jestem za tym żeby był zakaz sprzedaży alkoholu księżom, jeżeli tego chcą, to nie ma sprawy
|
|