|
|
|
Czy ktos z forumowiczów kupił tam auto ?? BO ja tak i dzisiaj dostałem list od dilera KIA w Rzeszowie w którym mowa o tym iż ten salon a Agatówce bezprawnie świadczy usługi i sprzedaje samochody posługując sie logiem KiA. Czy ktos jest może w temacie ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może tutaj popytaj.
http://mojaceed.pl/forum/index.php |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a to że adres ma to normalne jest jak servisujesz auto w servisie autoryzowanym to ma ono swoją kartoteke tak jest zawsze. Mam zamiar podzwonic i popytac ale to dopiero jutro bo odebrałe list dzisiaj po pracy zabaczymy czy trzeba sie bedzie wybrac na komende czy obejdzie sie ;)
|
|
|
|
|
Mam kię obecnie i się sporo nasłuchałem w rzeszowie na przeglądzie.
Oni nie są salonem dealerskim tylko wolni strzelcy sprzedają też seata i coś z indii chyba. Ich pieczątka nie jest ważna dla gwarancji blacharskiej auta takie jest stanowisko Kia polska. Więc albo m ielec co odradzam albo Rzeszów który polecam. A adres mają bo w komputerze widnieje. Dla mnie to paranoja bo nie mówią przy zakupie o tym że nie są salonem dealerskim. Dowiedziałem się gdy chciałem kupować auto i pytałem o gwarancje na lpg a tu wyszło że z gwarancją róznie... "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ten indyjski samochód jak to kolega wyżej napisał to "Tata" ;) byłem tam i oglądałem.
:) |
|
|
|
|
No dokładnie Tata ale i jej przedstawicielstwo mają i tyle
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
wytłumacz mi jak to mają adres w komputerze jeśli nie są autoryzowanym punktem KIA POLSKA ?
Jak na policje? A ktoś Ci mówił, że to oficjalny diler ? Nie |
|
|
|
|
Najbliższy salon KIA jest w Mielcu a dokładnie w chorzelowie przed mielcem jadac od tarnobrzegu, agatowki nie polecam, to nie jest autoryzowany salon
|
|
|
|
|
Jeżeli dobrze się orientuję o który salon chodzi to bardzo nie polecam, wcześniej był tam salon Citroena ale kręcili coś i po Citroenie - ja bym się nie zdecydował tam samochodu kupić.
|
|
|
|
|
co ty gadasz,to TEN SAM WŁAŚCICIEL, NAZYWA SIĘ KRZYSZTOF KRZEMIŃSKI I TAK JAK ROBIŁ WAŁY W CITROENIE I PRZEWALAL LUDZI NA AUTACH I KREDYCIE TAK SAMO ROBI NA SALONIE KIA I TATA MOTORS POTWIERDZAJĄ TO PRAWOMOCNE WYROKI SĄDOWE. Osobiście niekupił bym od niego nawet gwoździa, UWAZAJCIE NA TEN SALON I TEGO pANA (SPECIALNIE PISZE Z MAŁEJ LITERY)
|
|
|
|
|
PogonLwow nie będe Ci tłumaczył całej sytuacji ale ta firma dopiero od tamtego roku nie widnieje na stronie internetowej KiA MOtor Polska. I po 2 to serwis podbija pieczęć KIA wiec raczej uważał sie za takowego przedstawiciela.
|
|
|
|
|
coś w tym jest bo przedtem byli serwisem i byli z danymi na www kii.
C do własciciela widocznie złe informacje miałem mi mówiono że tamten siedzi a ten to kto inny. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
bylo 2 wlascicieli jeden uciekl i sluch po nim zaginol a ten to jest ten drugi
|
|
|
|
|
CYTAT bylo 2 wlascicieli jeden uciekl i sluch po nim zaginol a ten to jest ten drugi Prawda Dorii |
|
|
|
|
witam wszystkich internautów czytam właśnie opinie na temat tego salonu i chcę powiedzieć na temat tych ludzi co tam sprzedają te indyjskie buble są to samochody które nie nadają się do jazdy awaryjne w 100 procentach a ci właściciele jeszcze gorsi omijajcie ten salon dużym łukiem są to oszuści i nie polecam żadnych samochodów a zwłaszcza marki TATA wiem o tym ponieważ jestem posiadaczem takiego auta. Życzliwy!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Jeśli nie macie przynajmniej 2 kumpli odzianych w skórę o posturze pudziana i poruszających się czarną beemką 7 to ten "salon" jest nie dla was.
|
|
|
|
|
CYTAT witam wszystkich internautów czytam właśnie opinie na temat tego salonu i chcę powiedzieć na temat tych ludzi co tam sprzedają te indyjskie buble są to samochody które nie nadają się do jazdy awaryjne w 100 procentach a ci właściciele jeszcze gorsi omijajcie ten salon dużym łukiem są to oszuści i nie polecam żadnych samochodów a zwłaszcza marki TATA wiem o tym ponieważ jestem posiadaczem takiego auta. Życzliwy!!!!!!!!! trzeba bylo sie zastanowic zanim kupiles auto tansze o 1/3 od konkurencji a nie teraz masz pretesje do calego swiata... ,przecież to jest jasne jak slonce za marne pieniadze nie kupisz dobrego samochodu zreszta na pierwszy rzut oka widac ze to pierwszej albo i drugiej jakosci nie jest |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT witam wszystkich internautów czytam właśnie opinie na temat tego salonu i chcę powiedzieć na temat tych ludzi co tam sprzedają te indyjskie buble są to samochody które nie nadają się do jazdy awaryjne w 100 procentach a ci właściciele jeszcze gorsi omijajcie ten salon dużym łukiem są to oszuści i nie polecam żadnych samochodów a zwłaszcza marki TATA wiem o tym ponieważ jestem posiadaczem takiego auta. Życzliwy!!!!!!!!! trzeba bylo sie zastanowic zanim kupiles auto tansze o 1/3 od konkurencji a nie teraz masz pretesje do calego swiata... ,przecież to jest jasne jak slonce za marne pieniadze nie kupisz dobrego samochodu zreszta na pierwszy rzut oka widac ze to pierwszej albo i drugiej jakosci nie jest Przecież gość do nikogo nie ma pretensji !!! On po prostu przestrzega. |
|
|
|
|
oni pierw się muszą nauczyć rowery robić a dopiero za samochody się brać nie ma się czego czepić to sprzedaje tandete i wciska ludzi wały
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT witam wszystkich internautów czytam właśnie opinie na temat tego salonu i chcę powiedzieć na temat tych ludzi co tam sprzedają te indyjskie buble są to samochody które nie nadają się do jazdy awaryjne w 100 procentach a ci właściciele jeszcze gorsi omijajcie ten salon dużym łukiem są to oszuści i nie polecam żadnych samochodów a zwłaszcza marki TATA wiem o tym ponieważ jestem posiadaczem takiego auta. Życzliwy!!!!!!!!! trzeba bylo sie zastanowic zanim kupiles auto tansze o 1/3 od konkurencji a nie teraz masz pretesje do calego swiata... ,przecież to jest jasne jak slonce za marne pieniadze nie kupisz dobrego samochodu zreszta na pierwszy rzut oka widac ze to pierwszej albo i drugiej jakosci nie jest Przecież gość do nikogo nie ma pretensji !!! On po prostu przestrzega. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT witam wszystkich internautów czytam właśnie opinie na temat tego salonu i chcę powiedzieć na temat tych ludzi co tam sprzedają te indyjskie buble są to samochody które nie nadają się do jazdy awaryjne w 100 procentach a ci właściciele jeszcze gorsi omijajcie ten salon dużym łukiem są to oszuści i nie polecam żadnych samochodów a zwłaszcza marki TATA wiem o tym ponieważ jestem posiadaczem takiego auta. Życzliwy!!!!!!!!! trzeba bylo sie zastanowic zanim kupiles auto tansze o 1/3 od konkurencji a nie teraz masz pretesje do calego swiata... ,przecież to jest jasne jak slonce za marne pieniadze nie kupisz dobrego samochodu zreszta na pierwszy rzut oka widac ze to pierwszej albo i drugiej jakosci nie jest |
|