|
|
|
witam, Mam pytanie czy używaliscie tego balsamu na robaki u swoich dzieci? Z jakim rezultatem? Czy on naprawde pomaga? Słyszałam ze mozna go kupic u kapucynów w rozwadowie?
Będę wdzięczna za kazdą odp |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja własnie dzis bylam kupic ale nie dla siebie, ponoc ludzie to chwala...
|
|
|
|
|
Stosowałam ten balsam parę lat temu. Mojemu dziecku wychodziły po nim robaki, jest faktycznie dobry. Niestety znowu ma pasożyty, dobrze, że poruszyłaś ten temat to sobie o nim przypomniałam i znowu kupić.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja własnie dzis bylam kupic ale nie dla siebie, ponoc ludzie to chwala... to tak jak z kaszanka :] "nie dla mnie tylko dla psa ale zeby nie byla taka slona jak wczoraj" :] |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja własnie dzis bylam kupic ale nie dla siebie, ponoc ludzie to chwala... to tak jak z kaszanka :] "nie dla mnie tylko dla psa ale zeby nie byla taka slona jak wczoraj" :] taaa..tak sie akurat zlozylo, ze w ten dzien co kupilam ktos zalozyl taki temat, wiec odpowiedzialam, jednak ludzie to debile ;] |
|
|
|
|
piesc mnie jeszcze :]
|
|
|
|
|
Uzywam od wielu lat na rózne dolegliwosci żołądkowe
jest skuteczny , a przede wszystkim nieszkodliwy. Jest to mieszanka ziół na spirytusie , także z małymi dziecmi trzeba uwazać z dawkami. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
na robale najlepszy kwas z kapuchy
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Na robale ... wizyta u lekarza, a dzieci pilnować niech nie jedzą piachu z osranych przez psy, koty i ich dewoty piaskownic!!!! Pojawia się przed oczami kadr z filmu "Dzień Świra" z Markiem Kondratem, niestety już blisko nam do tego obrazu. Idą paniusie i srają psami pod oknem sąsiedniego bloku czy w piaskownicę, a głowę mają tak wysoko uniesioną że nie widzą "przyziemności"
|
|
|
|
|
A kto to był Kapucyński?
I po ile ten balsam sprzedawał? |
|
|
|
|
Tak bardzo pomaga moje dziecko mialo robaki i dawalam u na luzeczke cukru 5 kropli przez trzy miesiace
|
|
|
|
|
CYTAT Tak bardzo pomaga moje dziecko mialo robaki i dawalam u na luzeczke cukru 5 kropli przez trzy miesiace Dawkowanie Balsamu Kapucyńskiego wyglada tak: Zarówno dorośli jak i dzieci: 1 kropla na kg masy ciala 3 razy dziennie. Krople podajemy na cukrze, rano na czczo i co najmniej pół godziny nie nalezy jeść i pić. Pozostałe dwie dawki też ok. godzinę przed i godzinę po posiłku/piciu, żeby nie rozcieńczyć. Podajemy przez 3 tygodnie, potem tydzień przerwy i znow podajemy 3 tygodnie. A do autorki: to jest Balsam kapucyńki nie Kapucyńskiego ;) http://www.balsamkapucynski.pl/ |
|
|
|
|
Witam
Ale czy ten balsam na pewno można podawać dziecoim? Bo z tego co czytałam na etykietce to pisze dawkowanie tylko dla dorosłych. No i nie ma nic o robakach tam jako wskazanie? Pozdrawiam |
|
|
|
|
Spokojnie, można go podawać dzieciom, na pewno nie zaszkodzi.
Take Up The Sword Of Justice |
|