|
|
|
Wiesław Siembida-kolejna wpadka?
Czy człowiek który popełnia tyle błędów będąc na stanowisku starosty stalowowolskiego nadaje się na funkcję prezydenta miasta? Wiesław Siembida, który sprzedał budynek dawnego starostwa stalowowolskiego telewizji miejskiej DIANA, popełnił wielki błąd i zaliczył wpadkę, po raz kolejny? Podobno, budynek nie należy do starostwa! Tylko do PSS Społem. Czy wyobrażacie sobie prezydenta miasta, który sprzedaje nie swoją własność? Ten wspaniały kandydat na prezydenta miasta Stalowa Wola z Prawa i Sprawiedliwości - Wiesław Siembida Czy wspaniały interes dla zaprzyjaźnionej telewizji jest wielkim niewypałem? Czy napisze o tym gazetka KURIER Extra, gdzie w zarządzie są ludzie z PiS, którzy pracują dla posła i europosła z PiS? Pytań jest wiele, bo kandydat kiepski. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pytaj, tylko po kolei.
I tak Ci zaraz ten post usuną. |
|
|
|
|
hahaha no to sie usmiałam sprzedac nieswoja wlasnosc? budynek nigdy nie nalezał do PSS co Ty pierdolisz sprzedac nieswoja wlasnosc?? glowa Cie boli czy co?
PS. za tym czy budynek zostanie sprzedany glosowali radni wiec helooooooooł chyba nie tylko wiesiek za to odpowiada |
|
|
|
|
jeśli sprzedał nie swoje i wziął kasę to dopiero jest interes!!! trzeba mieć wyobraźnię!
@@@ |
|
|
|
|
kto rządzi powiatem ? Wiesław Siembida (PiS)
|
|