Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola/Zarzecz Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam!
Gdzie za rozsadne pieniazki mozna zamontowac dobra instalacje gazowa do samochodu PawloSt |
|
|
|
|
PawloSt |
|
|
|
|
Rzeszów lub Łańcut u nas masz dwa zakłady - Słowika któego nie polecam i na Agatówce też nie polecam. o ile nie jest to prosta mieszalnikowa instalacja to szukaj porządnej firmy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Zgadzam się z tym co napisał Jacek85, u nas nie ma dobrych zakładów.
Podobno jest dobry zakład w Tarnobrzegu (znajomy ostatnio zakładał). Podaję namiary: Instal Gaz tel:15 641 58 00, gsm:601 510 553 Jeszcze lepszy jest w Mielcu (Rafał Małek gsm: 601 351 890) ale tam się trzeba umawiać i podobno długo się czeka. |
|
Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola/Zarzecz Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dziekuje
PawloSt |
|
|
|
|
a dlaczego nie polecacie na stalowej np.słowika ....?
miałeś styczność z nimi czy tylko gdzieś dosłyszałeś ....? |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jeju znowu to samo ?
|
|
|
|
|
CYTAT a dlaczego nie polecacie na stalowej np.słowika ....? miałeś styczność z nimi czy tylko gdzieś dosłyszałeś ....? Ja miałem styczność, zakładali mi gaz w vw vento , nie chce się rozpisywać ale osobiście nie polecam. Przy każdej wymianie filtra powietrza problem z płynną pracą silnika na gazie, częsci które były montowane były uszkodzone ( to wina producenta) Miałem nieszczelne przewody, przy właczaniu nawiewu , we wnątrz smierdział gaz. Pojechałem powiedziałem jaki jest problem a właściciel mówił ze autko ma swoje lata i pewne elementy są już nieszczelne - zgadł , tyle ze były to przewody od gazu. Samochód był mi potrzebny codziennie i problemowoe były częste wizyty w warsztacie aby znowu coś ustawić. |
|
|
|
|
CYTAT Ja miałem styczność, zakładali mi gaz w vw vento , nie chce się rozpisywać ale osobiście nie polecam. Przy każdej wymianie filtra powietrza problem z płynną pracą silnika na gazie, częsci które były montowane były uszkodzone ( to wina producenta) Miałem nieszczelne przewody, przy właczaniu nawiewu , we wnątrz smierdział gaz. Pojechałem powiedziałem jaki jest problem a właściciel mówił ze autko ma swoje lata i pewne elementy są już nieszczelne - zgadł , tyle ze były to przewody od gazu. Samochód był mi potrzebny codziennie i problemowoe były częste wizyty w warsztacie aby znowu coś ustawić. Problemy z praca silnika po wymianie filtra powietrza to wina Slowika? Nie wazne kto by Ci zamontowal ta instalacje, ktora masz to i tak by ci obroty szalaly. Nie mowie tego, zeby bronic Slowika, bo bylem tam pare razy i nie zawsze bylem zadowolony. Tak przy okazji to z pod IE nie mozna sie zalogowac - HTTP 404 |
|
|
|
|
[/cytat]
Problemy z praca silnika po wymianie filtra powietrza to wina Slowika? Nie wazne kto by Ci zamontowal ta instalacje, ktora masz to i tak by ci obroty szalaly. Nie mowie tego, zeby bronic Slowika, bo bylem tam pare razy i nie zawsze bylem zadowolony. [/cytat] To nie wina Słowika bo on tylko wziął pieniądze Spedziłem sporo czasu aby to wszystko dograć i tak nie jest jak powinno, zapomniałem dodać ze stelaz pod butle zamontowany był na dwóch śrobach, które w krótkim czasie byłu poluzowane. Samemu musiałem wiercić dodatkowe otwory i wkładać pozostałe śruby. |
|
|
|
|
mi montował słowik i wszystko działa bez zarzutu.
|
|
|
|
|
mialem stycznosc w 2 autach i i u slowika i na agatowce nie radzili sobie z regulają. tylko na polserwisie jako tako szło ale zamkneli
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|