|
|
|
Nie było mnie tu jakiś czas. Pozdrawiam wszystkich i mam pytanie.
Jechałem od Niska do Stalowej, a na Ozecie smród jak diabli. Wiecie może co to takiego? Uciekać stąd, czy można to przeżyć? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zgniłe jaja ;>
przeżyjesz |
|
|
|
|
Potwierdzam. Mieszkam ponad 3 km od Ozetu po gorszej stronie torów, a po północy też dolatuje smród. Przedwczoraj wszystkie okna były otwarte - mogłem się porzygać. Kiedy miasto wreszcie skontroluje fabryki z zaskoczenia i zainstaluje obiecany monitoring zanieczyszczeń? Oprócz tego czasami ktoś coś podpali.
Przejeżdżającym okolicami Solidarności, Grabskiego i Kwiatkowskiego proponuję bardziej szczegółową lokalizację źródeł wydostawania się zanieczyszczeń w godzinach 22:00 - 2:00 |
|
|
|
|
na hucioe na lewo wypalają alufelgi z atsu. Każdy o tym wie nikt kontroli nie zrobił i tyle w temacie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT na hucioe na lewo wypalają alufelgi z atsu. Każdy o tym wie nikt kontroli nie zrobił i tyle w temacie Ot, to dokładnie. |
|
|
|
|
Usunąłem posty nie na temat.
a felgi jadą prosto z Atsu na hutę do wypalania z lakieru skąd to wiem? Pracowałem 50 m dalej i ten smród był zawsze z tego samego miejsca. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
pracowalem in side i wali mulem jak cholera... syf... i zadnej kontroli z nienacka...
|
|