|
|
|
Był ktoś? Widział? Jak wrażenia? Warto się tam wybrać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wlasnie jak tam w nowej knajpce nie wierze ze nikt nie byl , po ile browar? jak atmosfera ?
|
|
~~beer | |
|
|
CYTAT wlasnie jak tam w nowej knajpce nie wierze ze nikt nie byl , po ile browar? jak atmosfera ? ponoc 5,50 |
|
|
|
|
|
czy to nie lekka przesada rozumie ze trzeba zarobic ale az tyle
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
zarobic jak zarobic ale najpierw trzeba odrobic koszt wystroju wnetrza
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
5,50 to jeszcze nie tak dużo ;)
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
Co Ty Jelon! Za 5,50 to masz porządnego mózgotrzepa
|
|
|
|
|
ohoho jaki znawca chyba pracujesz na stoisku monopolowym aczkolwiek sadze po wypowiedzi "porzadnego mozgotrzepa"- to ty Edzio degustator jestes
|
~~mik | |
|
|
i bardzo dobrze, że nie za tanio. nie będą się moczymordy i prostaki schodzić.
|
|
|
|
|
|
Eee tam, nie wierzę że po 5,50 bo przecież w Burgerze za ścianą jest po 2,99 a w "happyhours" nawet 2,40 zł
|
|
|
|
|
jejku nie wiedzialam ze po tamtej stronie torow piwo takie tanie z mojej strony 4 - 4,5 srednio
|
~~kulka | |
|
|
wareczka - 5 zeta
piecdziesiatka - 5 zeta (z tego co pamietam) pierogi - 12 zeta lokal pierwsza klasa |
|
|
|
|
|
5,50 za piwo to nie jest wcale tak dużo ale Edzio ma rację "mózgotrzepy" w podobnej cenie a lepsza zabawa ale jak na karczmę która ma w perspektywie trafić do poważniejszych i zamożniejszych klientów to i tak dali niską cenę mogliby zarzucić 6 PLN
|
|
~~mik | |
|
|
i w burgerze niech sobie bedzie, niech sie tam zulernia schodzi, a od karczmy won, bo szkoda by bylo tak fajnego lokalu.
|
|
|
|
|
|
No to ciekawe jak latem ogródki oddzielą - w jednym Warka po 3 a obok po 6zł
|
|
|
|
|
macie moze racje co do ceny piwa , ze nie bedzie tam zjazdu meneli, jestem za tym, a jeszcze pytanie do kogos kto tam byl czy mozna tam palic?czy sa odzielne miejsca dla palaczy?
|
|
~~gość | |
|
|
na szęście nie można w lokalu palić, a ten kto musi truje się na zewnątrz Lokal super: wystrój, muzyka, jedzenie... Polecam!
|
|
|
~~\'\' | |
|
|
CYTAT na szęście nie można w lokalu palić, a ten kto musi truje się na zewnątrz Lokal super: wystrój, muzyka, jedzenie... Polecam! A co tam mozna zjesc ciekawego |
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Narzekacie na ceny. Wystroj jest taki ze nie trzeba do Zakopanego jechac.. klimat tez swoj ma
www.karcmapozboju.pl Porownajcie ceny z tymi w co w Stalowej... u nas jak za darmo Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~zzz | |
|
|
CYTAT czy to nie lekka przesada rozumie ze trzeba zarobic ale az tyle Daj spokoj, za piwo w przyzwoitym lokalu to jest bardzo dobra cena. Nie kazda knajpa t ma byc zulernia. Jak chcesz sie uchlac tanio to idziesz na wino/piwa pod sklepem, jak chcesz sie spotkac ze znajomymi raz na tydzien to idziesz do karczmy wypijasz ze dwa-trzy piwka i git. |
|
|
|
|
|
z tych relacji jestem mile zaskoczony , na pewno gdy zawitam do stalowki to go odwiedze dzieki za info
|
|
~~bolek | |
|
|
ciekawi mnie czy w karczmie też będą puszczać cały czas ;disco-polo;majteczki w kropeczki itd. .............
|
|
|
~~gość | |
|
|
jeśli chodzi o muzykę w sobote grała super orkiestra góralska Jontki a w przerwie puszczali muzykę góralską, mam nadzieję że zawsze będzie muzyka pasująca do wystroju a nie lecąca z radia...
Jedzenie jest dobre i w przystępnej cenie, menu nawiązuje do góralsko- staropolskiego jadła |
|
|
|
|
|
Oby więcej takich lokali.
wieś się bawi \' : ) |
|
~~ewka | |
|
|
Byłam tam w sobotę. Lokal przytulny i z przyjemna atmosferą. Polecam.
|
|
|