NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »
nie studiuj w OLYMPUSie !,
ff
Wysłany: 26 Sie 2010r. 12:51  
Tragedia, takie szkoły powinni zamykac czym prędzej, choc w 2009 roku MNiSW zakazało prowadzi zajęcia na jednym z kierunków. Ta szkoła to żart.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Sie 2010r. 12:51  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2010r. 13:18  
zgadzam się!!! Jakimś cudem ukończyłam tam licencjat z rachunkowości umiech szczerze mówiąc wymagania mają ogromne zarówno wykładowcy jak i Panie w dziekanacie. Strata czasu i pieniędzy...bo o nie tylko dbają.
W zimie trzeba było siedzieć w kurtkach na zajęciach, nie wspominając o materiałach dydaktycznych - porażka...

P.S. A wogóle nie miał to być juz koniec OLYMPUSA w tym roku???

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Sie 2010r. 14:04  
w tamtym roku zamierzalam tam isc na angielski.. z ulotki bardzo podobobal mi sie opis kierunku ładnie pieknie..złozylam papiery i czekam... wrzesien juz byl i czekam czekam az bedzie jakis znak na temat rozpoczecia roku w pazdzierniku i nic... bylam 2 razy w sekretariacie i to co slyszalam to ze narazie nic nie wiadomo i ze slabe pkt inni mieli... pod koniec wrzesnia moze 28-29tego zadzwonili do mnie, poszlam tam i co slysze?? " prosze sobie papiery wybrac kierunku nie bedzie bo za malo osob cos tam cos tam".... no kurna w ciagu 1dnego dnia musialam szkole znalezc nowa i tak ją po semestrze zmienilam bo nie odpowiadała mi;/ tak więc...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Wrz 2010r. 20:22  
CYTAT
zgadzam się!!! Jakimś cudem ukończyłam tam licencjat z rachunkowości umiech szczerze mówiąc wymagania mają ogromne zarówno wykładowcy jak i Panie w dziekanacie. Strata czasu i pieniędzy...bo o nie tylko dbają.
W zimie trzeba było siedzieć w kurtkach na zajęciach, nie wspominając o materiałach dydaktycznych - porażka...

P.S. A wogóle nie miał to być juz koniec OLYMPUSA w tym roku???

Tak. To już koniec!

CYTAT
Tragedia, takie szkoły powinni zamykac czym prędzej, choc w 2009 roku MNiSW zakazało prowadzi zajęcia na jednym z kierunków. Ta szkoła to żart.

Szkoda, że ja o tym nie wiedziałam 2 lata temu zanim rozpoczęłam uzupełniające studia w OLYMPUSIE

A teraz głupia czekam, czekam i nie wiem kiedy wreszcie otrzymam dyplom;/ Wawa każde dowiadywać się w dziekanacie w Stalowej Woli. Natomiast St. Wola każe się dowiadywać w Wawie lub cierpliwie czekać! Ludzie!
Mam nadzieje, że do końca roku dostanę ten dyplom.

Także zgadzam się z Wami i odradzam studiowanie w tej szkole

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »