|
|
|
CYTAT No, ale jak sobie to inaczej wyobrażasz? Przecież jak jest losowanie to trzeba do Wrzosu tele itd podać listy, a na listach mają byc imiona i nazwiska....zresztą identyczna procedura była jak uzytkownicy zgłaszali sie przez maila, w tresci maila zawsze było wpisywane imie i nazwisko, a teraz imie i nazwisko podajecie poprzez PW... nic wiecej No bo Marisz już nie będzie mógł tak beztrosko pisać komentów. Zaznaczcie, że nazwiska nie będą udostępniane HSW, HSJ, MZK, MKS, ESW, PKS, RM i innym instytucjom, które moga się poczuć urażone wpisami na forum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No może i tak, ale ja na to nic nie poradze;)
|
|
|
|
|
Nagrody odbiera się np. we Wrzosie, czy Telepizzy itp.? Np. w przypadku wejściówek do Wrzosu to idę i podaje imię i nazwisko i oni wydają mi bilet ? Tak to wygląda ?
|
|
|
|
|
Dokładnie tak...
|
|
|
|
|
Odpowiedź konkursowa ukryta Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Odpowiedź konkursowa ukryta |
|
|
|
|
JustPerfect...nie o to mi chodzilo..Pozatym jakos nie przypominam sobie abym kogos urazil swoimi komentarzami lub aby ktos sie na mnie skarzyl a sa tu tacy ktorych sie niezbyt lubi poniewaz obrazali innych
I na tym zakonczmy rozmowe bo tu sie udziala odpowiedzi na zadane pytania konkursowe |
|
|
|
|
|
|
|
|
coś osłabło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co taka cisza ? zaczynamy 3 runde?
|
|
|
|
|
A no dzis wieczorem
|
|
|
|
|
a kiedy wyniki?
|
|
|
|
|
Teoretycznie już są,w praktyce chwile mi zejdzie zanim to wklepie;)
|
|
|
|
|
wiem ze nie wygram juz nic hah
|
|
|
|
|
No jakas sprawidliwość musi byc nie mogą co tydzien wygrywac ci sami
|
|
|
|
|
2 runda OMNIBUSA zakończona!
Każdy uczestnik konkursu otrzymał zaproszenie na kawę z bitą śmietaną w Veronie, pozostałe nagrody powędrowały do: telepizza -qwerty_stw -piejo Wrzos -zielony_groch -anula01 Kwiaciarnia Róża w Tesco -buufuu Obiad w LunchBarze -gb74 O wszystkich wygranych uczestnicy zostali powiadomieni oddzielnie poprzez PW. RANKING PUNKTOWY PO 2 RUNDZIE OMNIBUSA: -pluusia21-4 pkt(2+2) -Stecyk-4 pkt(2+2) -eMTe-4 pkt(2+2) -Andzej-4 pkt(2+2) -qwerty_stw-4 pkt(2+2) -Peters-4 pkt(2+2) -szifo-3 pkt( 1+2) -niechcemisie-4 pkt(2+2) -jacek198- 4 pkt(2+2) -piejo- 3 pkt(1+2) -kanaa-4 pkt(2+2) -zupa1234- 4 pkt(2+2) -Madzik- 4 pkt(2+2) -JustPerfect-4 pkt(2+2) -pajacynka- 2 pkt -tomekrst-4 pkt(2+2) -anna22- 4 pkt(2+2) -cacany61- 4 pkt(2+2) -blondi- 4 pkt(2+2) -laskowski-4 pkt(2+2) -Pierdoła_Wojtek- 4 pkt(2+2) -pysiulka-4 pkt(2+2) -jaackuf-4 pkt(2+2) -anula01- 4 pkt(2+2) -przem86- 4 pkt(2+2) -seniorita85-4 pkt(2+2) -ZTW-4 pkt(2+2) -T&C- 4 pkt(2+2) -kaferek-2 pkt -PITUCH- 2 pkt -Gacek 2 pkt -Lucifer- 2 pkt -Keyta 2 pkt -rudy102- 2 pkt -jurte-2 pkt -marva 2 pkt -Inhabiatant 2 pkt -felunia 2 pkt -buurek 2 pkt -damiano38 2 pkt -bartomix 2 pkt -gb74 2 pkt -skunik 2 pkt -agag- 2 pkt -Aja-2 pkt -zielony_groch 2 pkt -buufuu 2 pkt -klak 2 pkt -Frentic 2 pkt -MałaCzarna 2 pkt -minisa 2 pkt -jaga 2 pkt Uwaga! Każdy zgłaszający się do konkursu aby wziąć udział w losowaniu nagród musi podać swoje imię i nazwisko! W tym tygodniu kilka osób tego nie zrobiło przez co nie byli brani pod uwagę przy losowaniu! Dane wysyłacie do mnie poprzez PW. Przypominamy, że nasza zabawa potrwa 5 tygodni, a najbardziej czujny użytkownik zostanie dodatkowo nagrodzony Leksykonem Podkarpackiej Przyrody. Zdjęcie w tym tygodniu to: Pytanie oczywiście dalej to samo czyli: GDZIE TO JEST? Poniżej przypominamy zasady naszej zabawy: Od tego tygodnia zaczynamy zupełnie nową zabawę. Jej zasady są następujące: -co tydzień na forum naszego portalu będziemy publikować jedno zdjęcie Stalowej Woli. Waszym zadaniem będzie odpowiedź na pytanie ?gdzie to jest?? -odpowiedzi będziecie udzielać w swoich postach na forum, dlatego UWAGA! Każdy użytkownik podczas udzielania odpowiedzi będzie ją ukrywał. Aby ukryć odpowiedź trzeba będzie jej udzielić w następujący sposób: -za dobrą i ukrytą odpowiedź będą przyznawane dwa punkty, za nie ukrycie odpowiedzi-ostrzeżenie, a przy zaliczeniu drugiej wpadki z ukrywaniem jeden punkt karny -zabawa potrwa 5 tygodni -udział brać mogą jedynie Ci użytkownicy, którzy na swoim koncie mają minimum 10 postów (odpowiedzi z nowozałożonych kont nie będą brane pod uwagę) -co tydzień WŚRÓD WSZYSTKICH ZGŁASZAJĄCYCH będziemy losowali: dwa zaproszenia do telepizzy, dwie podwójne wejściówki do kina Wrzos, bukiet róż w kwiaciarni Róża, obiad w LunchBarze, zaproszenie na kawę z bitą śmietaną w Veronie oraz gratisowe sałatki w Rustice przy zakupie pizzy -po 5 tygodniach najbardziej czujny użytkownik, który będzie miał najwięcej punktów zostanie przez nas nagrodzony pięknym Leksykonem Podkaprackiej Przyrody -jeżeli kilka osób będzie miało taką samą ilość punktów o zwycięstwie zadecyduje czas w jakim udzielaliście odpowiedzi -o wszystkich wygranych będziemy Was informowali poprzez PW -co tydzień wraz z publikacją nowego zdjęcia będzie również podawana lista rankingowa wszystkich, którzy wzięli udział wraz z ich punktami oraz komentarzami dotyczącymi ostrzeżeń jeżeli będą zaliczane wpadki z ukrywaniem. Życzymy dobrej zabawy! |
|
|
|
|
Dzięęękuuuujeeee
Odpowiedź konkursowa ukryta Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Ups! niechcący wysłało mi się 2 razy.. to chyba z wrażenia
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
|