|
|
|
CYTAT Witam. Poszukuję korepetytora, studenta lub mężczyznę, dla którego matematyka szkoły średniej to nie problem. Wiek 21-27 lat. Zdjęcie plus propozycje stawki za miesiąc (ok. 2-3 lekcje w tygodniu) proszę przesyłać na maila. Tylko poważne oferty, oczywiście niezbyt wygórowane. az sie ubawiłem, laska szuka korepetytora czy kochanka co mysliscie o czyms takim? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albo sponsoring
|
|
|
|
|
Tylko kto kogo ma sponsorowac?
|
|
|
|
|
chyba Ona wszak pisze o stawkach buhahaha
|
|
Dołączył: 23 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ale śmieszne nie? bywają ludzie wymagający, a to że jesteście 100 lat za murzynami, Wasza sprawaona płaci ona wymaga, kto powiedział że odpowiedni wiek czy nieodstraszający wygląd nie może pomóc w rozumieniu. Totalna ignorancja szanowni państwo...jak widać ktoś ma z tym problem pozdrawiam
|
|
|
|
|
Jakby to było ogloszenie ze laska szuka partnera na wesele kryteria wiekowe i zdjęcie jest logiczne, ale rpzy korepetycjach? moze ona chce placic w naturze kolesiowi
|
|
|
|
|
oj Stefciu, ty masz wyobraźnię ... dziewczyna chce połączyć przyjemne z pożytecznym i co w tym złego? chce się doszkolić i to jest ważne!!!
@@@ |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
21-27
po szkole albo po studiach tacy to świerzaki nie zapomnieli co ich uczono |
|
|
|
|
ale patrzcie ona chce od razy 2-3 lekcje w tygodniu
|
|
|
|
|
nadin czy jak ci tam,
Nikt nie ma z tym problemu, także wyluzuj troszkę. Dla mnie ogłoszenie śmieszne bo można sobie duzo dopowiedzieć i nie pisz o ludziach wymagających bo jak czytam ogłoszenie typ. przyjmę na staż osobe do 20 lat z 10 letnim doświadczeniem w prowadzeniu tira to sam się zastanawiam kto jest za murzynami... |
|
|
|
|
hahaha nie po rpostu Nadiin jest taka nowoczesna ze dla niej bzykanie sie w planecie za browarka jest "nowoczesne" wiec teraz mlode maturzystki musza miec przystojnych korepetytorów bo tylko to mają w glowach
|
|
|
|
|
cel (matura?) uświęca środki?!?!?!?
@@@ |
|
|
|
|
jesteście śmieszni...a co do planety to wypraszam sobie. Każdy jest cwany incognito. Może zamiast wieszać na dziewczynie psy to zajmijcie się swoim życiem? Ja nie widze w tym nic niemoralnego ani dziwnego. Każdy ma prawo do wyboru, jakim prawem się mieszacie do czyjegoś światopoglądu? Troszkę niedorzeczne
|
|
|
|
|
a nie wpadliscie na to ,ze dziewczyna szuka kogos kto jeszcze "byc moze " pamieta lata lo i wie jak to jest z przygotowaniem maturalnym ? . Zdjecie po to by wiedziec mniej wiecej do kogo sie jedzie na korepetycje badz jak wyglada osoba , ktora ma nauczac. Student szybciej znajdzie nic porozumienia z maturzystka niewiele mlodsza od niego . Dobre korepetycje to polaczenie nauki + wplatanie ciekawych anegdot
|
|
|
|
|
heh może to nie o matme chodzijakby chodziło o samą naukę to kobitka też by mogła być a nie tylko facet hehehe
|
|
|
|
|
Dokładnie...popieram m87. Czy ciężko zrozumieć czyjeś pobudki? Ale tak patrząc na forum...ciekawi mnie to jak niektórym się nudzi, że aż gnoją dziewczynę za jej ostrożność...;] Vincenty z tego co piszesz można by sądzić że jesteś dosyć ograniczony na myślenie innych i obstawiałabym, że gdyby dodała do tych wymagań że płeć obojętna, posiądził byś ją o bycie bi haha
|
|
|
|
|
Faky mlodzi nauczyciele sa spoko maja podejscie, ale czeog dziewczyna wyraźnie podała ze szuka faceta?
|
|
|
|
|
Może po to, aby uniknąć nawału ofert i odmawiać każdej po kolei? Po to zawęża się grono, żeby znaleźć to co nam od razu odpowiada...to się nazywa ułatwianie sobie życia kolego
|
|
|
|
|
moze z tego wzgledu bo matematyka to przedmiot scisly , a przewazajacej wiekszosc to faceci sa lepsi z tego przedmiotu . Po drugie , kobiety sa bardziej klotliwe, bardziej lubia plotkowac etc. i byc moze maturzystka lepiej rozumie sie z plcia przeciwna
gdybym mogl raz jeszcze zdawac mature to tez bym wolal zeby uczyla mnie mila studentka niz facet |
|
|
|
|
ja mam dwie propozycje, ale żadna nie spełnia tych kryteriów jedna to kobieta ucząca w szkole średniej, a druga facet ale nie w tym wieku
|
|
|
|
|
CYTAT jesteście śmieszni...a co do planety to wypraszam sobie. Każdy jest cwany incognito. Może zamiast wieszać na dziewczynie psy to zajmijcie się swoim życiem? Ja nie widze w tym nic niemoralnego ani dziwnego. Każdy ma prawo do wyboru, jakim prawem się mieszacie do czyjegoś światopoglądu? Troszkę niedorzeczne czyli wychodzi ze Nadiiin dodała do ogloszenie dlatego tak sie indyczy |
|
|
|
|
też mi się tak zdaje nikt normalny takich ogłoszeń nie daje wygląd wiek... to ma super odjazdowo wyglądać czy super uczyc?
|
|
|
|
|
Super zaspokajać jej potrzeby hehe co do wieku jestem w stanie pojąc przy kims mlodym moze czuje sie luźniej itd, ale wygląd. i tekst 'tylko powazne oferty"? ojj nadiin nie tedy droga
|
|
|
|
|
hehe nie moja to droga na szczęście w sumie mnie nie dziwi że przypisujecie mi to ogłoszenie. Wy z nudów na nią naskakujecie a jej bronie, gdyż zawsze są dwie strony konfliktu;] ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe teorie? z kolegą m87 jak zauważyłam lubimy je obalać
|
|
|
|
|
oj dziewczyno... po 1 soprawdza sie tu przyslowie: winny sie tlumaczy, po 2 wpadlas z tym ze napisalas "wypraszam sobie planete", a po 3 robisz podstawowy blad zamiast siedziec cicho i czekac az temat ucichnie i opadnie na doł to jeszcze go podgrzewasz
|
|