Dołączył: 23 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Skoro tak Cie to rajcuje to fakt choć winny się tłumaczy, nie doczytałam. Wzięłam planetę jako atak na mnie. Kłótni nie lubie, ale niesprawiedliwych napaści też "wolna głowa Twoja i myśli Twoje" heh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT hehe nie moja to droga na szczęście w sumie mnie nie dziwi że przypisujecie mi to ogłoszenie. Wy z nudów na nią naskakujecie a jej bronie, gdyż zawsze są dwie strony konfliktu;] ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe teorie? z kolegą m87 jak zauważyłam lubimy je obalać Numer gg jak i telefonu ten sam co w ogłoszeniu, więc "droga" Nadiiin5 nie wkręcaj ludziom kitu, że to nie ty umieściłaś. Wujek google prawdę Ci powie Na dowód link poniżej http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=598633 Jeśli zaś to o romans chodzi to ciekaw jestem co Twój narzeczony na to na pewno się ucieszy jak w tej reklamie http://www.youtube.com/watch?v=C7JLEZxXEis&feature=related CYTAT Każdy jest cwany incognito. Oj mylisz się, nie ma czegoś takiego jak prywatność xD każdego da się sprawdzić... |
|
|
|
|
hehe dobre ja tylko nichałem ze Nadiin to napalona laska ktpra szuka mlodego korepetytora najlepiej co by lekcje dawal 2-3 razy w tygodniu ale Ty mistrzu wykazałes sie nosem Sherloka Holmsa
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli zaś to o romans chodzi to ciekaw jestem co Twój narzeczony na to taka młoda siksa a już ma narzeczonego? |
|
|
|
|
CYTAT taka młoda siksa a już ma narzeczonego? Takie czasy nastały |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Witam. Poszukuję korepetytora, studenta lub mężczyznę, dla którego matematyka szkoły średniej to nie problem. Wiek 21-27 lat. Zdjęcie plus propozycje stawki za miesiąc (ok. 2-3 lekcje w tygodniu) proszę przesyłać na maila. Tylko poważne oferty, oczywiście niezbyt wygórowane. CYTAT az sie ubawiłem, laska szuka korepetytora czy kochanka co mysliscie o czyms takim? może ma jakiegoś konkretnego na myśli i chce go namierzyć |
|