|
|
|
Czy ktoś pracował w tej firmie? Czy ktoś coś może powiedzieć jaki to pracodawca i czego można się spodziewać?
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Ja tam pracowalem 6 lat temu, wiec cos sie moglo pozmieniac ale z tego co pisza na forach to chyba nie za bardzo
http://www.gowor(...)6935,0,0 |
|
|
|
|
krisp-u mógłbyś powiedzieć coś więcej na linku,który podałeś wiele nie ma,a jak tam było na prawdę dlaczego odszedłeś? Pytam ponieważ mam propozycje pracy w tej firmie.Jeżeli nie chcesz pisać publicznie to proszę napisz mi na PW
|
|
|
|
Znajomy pracował i narzekał na szefostwo. Często robił 2-3 godziny a kasy ani widu ani słychu za to miał odebrać urlop ale nigdy nie było jak ...
Zrezygnował po niecałym roku "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A mogę zapytać na jakim stanowisku pracowaliście?
Słyszałem coś o tej firmie i chciałbym porównać opinie. |
|