NawigacjaStart » Forum » Rozrywka, Kultura, Sztuka » Muzyka, Imprezy »
« 1 2
koncert Dzem - katastrofa, CZY WY TEZ TAK SADZICIE ???
ff
Wysłany: 25 Wrz 2010r. 23:02  
CANDY79 droga kolezanko dzem Jest z najwyzszej pułki wiec ich technicy dbaja o to zeby bylo ich slychac jak nalezy, oranizowalem kilka koncertow i jezeli organizator nie spelnia chodzby najmniejszego szczegolu ktory taka kapela jak dzem ma w swoim raiderze to moze sobie odjechac bo jest ubezpieczona od takich sytuacji. Ja tez nie przepadam za dzemem ale bylem i uwazam ze byli dobrze naglosnieni to nie zaden badziew zeby o tak sobie wyszedl i zagral. Jeszcze jedno , grali duzo kawałkow nowych to swiadczy ze caly czas nagrywaja nowe plyty ale jak Ty sluchasz tylko rmf to tam tylko jedna piosenke maja dzemu........ na zetce zreszta tez............ wszechobecna komercja

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 25 Wrz 2010r. 23:02  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2010r. 08:03  
CYTAT
CYTAT
patrząc czego słucha dzisiejsza młodzierz można się załamać, a tu się okazało że jednak dżem łączy pokolenia, było dużo ludzi po 40 i masa ludzi w wieku do ok 15-20 znających teksty i bawiących się przy ich muzyce, czyli jeszcze jakaś nadzieja jest......umiech

CYTAT
jak ktoś ma zastrzeżenia do poziomu muzycznego chłopaków to jak już pisałem chyba nie wie co mówi ......

Starzec, ale Ty mam nadzieję masz świadomość, że tak jak Ty teraz piszesz, mówisz i myślisz o muzyce młodego pokolenia, kiedyś pisało się, mówiło i myślało o Dżemie - tej Twojej wielkiej legendzie? Starsze pokolenie identycznie krytykowało muzykę młodego pokolenia, tak jak robisz to teraz Ty.

jak ci się niechce to lepiej nic nie pisz umiech
towoja muszyka "młodego pokolenia" którą mam na myśli to umcyk umcyk umcyk i tak przez pięć minutumiechto hity o których ludzie zapominają po 3 miesiącach, kawałki np dżemu ludzie pamiętają po 20 latach , chyba coś w tym jest.....
jest wiele polskich porządnych zespołów ale nieststy średnia wieku wykonawców to 40-50lat, co będzie jeśli zejdą ze sceny?....
zostanie np lansowana w radiu "gwiazda" typu volver czy jakoś tam na którą natknąłem się przypadkiem w tv podczas konceru na żywo i gwiazdor fałszująć beczał jak koza ....
twierdzisz że to jest muza młodego pokolenia która przetrwa tyle co np dżem?

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Rozrywka, Kultura, Sztuka » Muzyka, Imprezy »