Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Dla tych, którzy planują wybrać się w podróż przez San Domingo - dzisiaj, przed 3-ecią zamknęli most. Woda szeroko i wysoko.
Ruch tranzytowy nie jest przepuszczany, tylko lokalni. Ja zdążyłem w ostatniej chwili potwierdzić u dyżurnego z sandomierskiej policji i zmyłem się z roboty o 14-stej, ale zaraz potem już zamknęli. Od razu jechać Annopolem lub Tarnobrzegiem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Około godziny 17.00 przejeżdżałam przez most w Sandomierzu i póki co nie był zamkniety. W dodatku niesamowite korki.
|
|
|
|
|
ja wracałam o 18 z sanomierza..i wszystko przejezne ale korki niesamowite w jedna strone sałam ponad poł godz...wiec koszmart z tym zamkniecie to jakies bujdy...
bzzzzzz |
|
|
|
|
Raczej nie jeżdzę tą trasą, ale w ubiegłą niedzielę wybraliśmy się na zwiedzanie Sandomierza,Wiem że to juz posprzątane ale puste i wietrzące się partery w prawie każdym domu sprawiają bardzo przygnębiajace wrażenie..
|
|
|
|
|
ruch tranzytowy tylko jest zamknięty a tak to normalna wahadłowa wiec temat w pytę rotfl
|
|
|
|
|
CYTAT Raczej nie jeżdzę tą trasą, ale w ubiegłą niedzielę wybraliśmy się na zwiedzanie Sandomierza,Wiem że to juz posprzątane ale puste i wietrzące się partery w prawie każdym domu sprawiają bardzo przygnębiajace wrażenie.. Skręć na Tarnobrzeg z Sandomierza to zobaczysz ile jeszcze roboty przed nimi. Woda nadal stoi w wielu domach. Wody gruntowe są wysoko i nie opadają. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Planuje jutro podroz do Kielc przez Sandomierz. Moje pytanie czy przejade przez Sandomierz ? Z góry dziekuje.
|
|
|
|
|
CYTAT Planuje jutro podroz do Kielc przez Sandomierz. Moje pytanie czy przejade przez Sandomierz ? Z góry dziekuje. kilka godzin temu na tefałpeinfo mówili, że zamknięty |
|
|
|
|
byłem dzisiaj na giełdzie i przejazd bez problemu. Ruch wszak wahadłowy ale są światła i nie ma problemu
|
|
|
|
|
Wieczorem wczoraj były światełka przed mostem i policja za mostem, ale nie puszczali tylko tirow
|
|
|
|
|
ruch dla samochodów lokalnych, zakaz dla powyżej 3,5 t no i korki...
Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
A jak jest teraz sytuacja??
|
|