|
|
|
Mam pytanie do pracowników służby zdrowia:
Ile zarabia pielęgniarka i ratownik medyczny w stalowowolskim bądź niżańskim szpitalu. Dzięki Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Nieporównywalnei mało do wykonywanej pracy. mniej niż 2000 zł z dyżurami nocnymi.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jacek85 Nieporównywalnei mało do wykonywanej pracy. mniej niż 2000 zł z dyżurami nocnymi. zgadza się przy obstawie nocy i świąt pielęgniarka wchodząca szpitala stw zarobi ok.1500 zł nie wiem dokładnie jak ratownicy ale wydaje mi się,że część jest na kontraktach płatne za godz.(chyba ) Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Ci na kontraktach to majętni i pod 2 tys wyciągną, reszta mniej. jednym słowem masakra
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
... jakoś się żadna pielęgniarka nie wypowiedziała... ani ratownik, ale oczywiście wiecie ile zarabiają.... żenua...
|
|
|
|
|
Nocny mam w najbliższej rodzinie ratownika i jak mówie szału nie robi.
|
|
|
|
a kto w dzisiejszych czasach robi szał ...
tylko kilka uprzywilejowanych zawodów, złodzieje i kombinatorzy |
|
|
|
|
Do gb74 skąd takie dane. Ja znam diametralnie inne???
Jesteś pigułą?? |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT misia123 Do gb74 skąd takie dane. Ja znam diametralnie inne??? Jesteś pigułą?? misia123 a ja zapytam jakie masz dane? chętnie się dowiem gdzie można więcej zarobić i przekażę dalej pielęgniarka wchodząca w system to nowa i później (tj.po 5 latach)zaczyna się staż pracy co rok stażowe rośnie o 1% od zasady znam osobiście pielęgniarki , które po 16 latach pracy mają ok. 1800 brutto... z kursami i wykształceniem licencjat z dyżurami być może dociągną do tej kwoty ale raczej są to wyjątki jeżeli nie mają dyżurów to odejmij od tego podatek i składki Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|