|
|
|
Ja chciałam sobie przekłuć ucho na tej krzywej to pani mi powiedziała, że się tym nie zajmują... więc znalazłam salon w Rzeszowie http://primitivetattoo.pl/ polecam gorąco, zrobiłam sobie tragusa 2 miesiące temu, a jutro jadę zrobić helixa
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT hej! tez mysle nad takim przekluciem! zamierzam nawet w tym tygodniu pojsc... w st w salonie na krzywej(jest strona www) sa takie przekłucia przebicie 60zł, znam osoby ktore tam sie przekłuwaly i wszystko niby w porzadku bylo... Ja jakieś trzy lata temu robiłam sobie na Krzywej kolczyka w pępku. Nie dość, że za mały odstęp między dziurkami (kolczyk mi dosłownie wisiał) to jeszcze cholernie krzywo :/ Szczerze nie polecam. Chociaż może już od tego czasu kosmetyczki z Krzywej nauczyły się się metodą prób i błędów jak się robi piercing... Została mi brzydka blizna. Mam zamiar zrobić sobie kolczyka jeszcze raz, ale na pewno nie u nich. |
|
|
|
|
Ja jeszcze może dodam, że jeśli chcecie mieć dobrze zrobionego kolczyka wybierzcie się do piercera, zapłacicie więcej, ale będzie to dobrze wykonane. Jakby nie było kosmetyczka nie jest od przekłuwania.
A ja już się ciesze, z mojego świeżego helixa Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|