|
|
|
acer DZIELI I WKURZA INTERNAUTÓW STALOWEMIASTO.
Kto jest za tym, żeby miał zakaz wchodzenia na SM. Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Mi sie jakos nie rzucil w oczy... dzie sie uaktywnia?
|
|
|
|
|
CYTAT Mi sie jakos nie rzucil w oczy... dzie sie uaktywnia? W każdym temacie anty PIS Moim zdaniem każdy ma prawo do swojego zdania byle nie obrazał innych. Problem Acera jest taki ze poza krytykowaniem PiS i wklejaniem tematów z tym związanych nie wnosi nic na forum, nie udziela się w innych tematach itd. Więc moze takie osoby, które oprócz politycznej propagandy nie mają nic do powiedzenia, powinny mieć zakaz wstępu na forum. |
|
|
|
|
CYTAT acer DZIELI I WKURZA INTERNAUTÓW STALOWEMIASTO. Kto jest za tym, żeby miał zakaz wchodzenia na SM. Mnie nie wkurza, tylko rozśmiesza, bo uważa was za idiotów. Serwuje tu nachalną propagandę rodem z zapadłego okresu stalinizmu przeprowadzając na czytelnikach stalowemiasto proste zabiegi socjotechniczne wyuczone chyba na spryciarze.pl ;-), a do tego mieszka w Kraśniku. Kasuje tematy utworzone przez siebie gdy dyskusja nie toczy się po jego myśli. Zresztą obiecał już się tu więcej nie pokazywać - oczywiście nie dotrzymał słowa. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Tak Acer, masz swój mały kwadratowy ociekający polityką światek. Wklejasz głupoty jak bot. Niewiem jak inni ale ja tego nie czytam. Jak chcę się czegoś dowiedzieć to sam sobie szukam i oglądam.
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
ale teraz jest spokojnie przeciez ^^ przynajmniej do kazdego wklejanego tekstu nie ma nowego tematu :-) ja tam nie odczulem by acer mnie z kims poroznil :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Nie zgadzam się z tą propozycja chociaż negatywnie oceniam bełkot protuskowy tego pryszcza. Ale wolność wypowiedzi jest najważniejsza a cenzura to komunistyczny sposób na manipulowanie ludźmi. Może w końcu zrozumie to także Pani Bernadetta, która blokuje posty na innym stalowowlskim portalu.
antybuc |
|
|
|
|
Co za temat?
Jak można zakazywać użytkownikowi, który nie łamie regulaminu zakazywać wchodzenia na forum SM. magiajakobsa, twoje posty też mnie wkurzają to admin powinien zakazać Ci wstępu?? A moje posty też wkurzają niektórych użytkowników to co też dostanę zakaz?? Acer pisze tylko w jednym temacie ma do tego prawo tak samo jak ty czy ja. Możesz nie czytać. Możesz nawet nie wchodzić w tematy polityczne, ale z tego co widzę chętnie to robisz:-))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
On sie przeciez zegnal z sm i jak grom z jasnego nieba powrocił...a był juz jakis czas spokoj
|
|
|
|
|
bez bana nikt nie ma zakazu pisać. koniec tematu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|