Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
haha bo to sie nazywa dbac o klienta, popatrz na rozstawienie nadajnikow play, prawie wszystkie glowne drogi
i o to chodzi ale jednak 1 mega(play) a 3.6 a nawet 7,2 (iplus) to roznica czekam na ten 14 z orange, hmmm ze 2 lata hahaha zawszwe jak wchodze do znajomej do sklepu i widze ta reklame przyspieszamy do 14stu odrazu mi sie humor poprawia zwlaszcze ze u mnie na 10tym pietrze w stw EDGE tylko chyta |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
i tak dla studentow co by kablówki na chacie nie bylo
POLSAT ma niezla oferte tylko 3a ładnie sępić 37,90 ,familijny + karta sim telefon polsatu w tym i 30 min do wszystkich, + 200MB tylko niestety internet do gg styknie to przypadkiem sie dowiedziałem , bo umowe wymowiłem i dostalem taka oferte dla bogatszych neo + telewizja+ telefon a dla mniej bogatszych poszukałbym cos u lokalnych dostawców kablowki |
|
|
|
|
Jeśłi nie potrzebujesz mega giga do ściągania fimów to play jak najbardziej. Tylko po co wchodzic w umowę jak można kupić na allegro modem koszt ok 100zł i starter 19zł i co miesiąc doładowywać jak normalne konta kartą z terminalu czy jak znajdziesz kartą zdrapką. Zero umów a internet ten sam.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|