|
|
|
CYTAT Dori, dzień dobry. Na wstępie mój uścisk dłoni. Jesteś stuprocentową kobietą, elokwentną i bystrą. Pytanie dorosłej kobiety gdzie można kupić szampon jest dla mnie ewenementem. Fakt, jestem facetem, nigdy nie używałem sproszkowanych kosmetyków z wyjątkiem pudru na dupcię w czasach niemowlęcych. Z całego serca współczuję Ci bezradności. Ale jednocześnie pragnę Ci pomóc, nie zostawiając Cię z problemem. Szampon skarbie kupisz w sklepie z szamponami, nie ważne czy jest on w płynie, w proszku, w aerozolu czy w słoiku. Udanych zakupów. Lucky kochanie jak to nie uzywałes nic w proszku a to co przez nos wciągałes to co ma byc ? ;0 mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
Kasiu, nosem to ja mogę Ciebie wciągnąć. A to białe co masz na myśli to nie kosmetyk.
|
|
|
|
|
CYTAT Kasiu, nosem to ja mogę Ciebie wciągnąć. A to białe co masz na myśli to nie kosmetyk. no dobra niech ci będzie to troche ci nos upier... bo ja duża jestem hhahaha mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT Dori, dzień dobry. Na wstępie mój uścisk dłoni. Jesteś stuprocentową kobietą, elokwentną i bystrą. Pytanie dorosłej kobiety gdzie można kupić szampon jest dla mnie ewenementem. Fakt, jestem facetem, nigdy nie używałem sproszkowanych kosmetyków z wyjątkiem pudru na dupcię w czasach niemowlęcych. Z całego serca współczuję Ci bezradności. Ale jednocześnie pragnę Ci pomóc, nie zostawiając Cię z problemem. Szampon skarbie kupisz w sklepie z szamponami, nie ważne czy jest on w płynie, w proszku, w aerozolu czy w słoiku. Udanych zakupów. Dzień dobry. Na wstępie pragnę zauważyć iż temat został "wykopany" z września 2010 roku !!!!! Wtedy ów produkt dopiero powracał do łask, a z jego dostępnością było różnie. Dziękuję wszystkim za pomoc, teraz kiedy produkt stał się bardziej popularny (w końcu ileż to już minęło ?)nie ma problemu z jego namierzeniem, ewentualnie wybór producenta może tu być jedynie tematem dywagacji. Nie rozumiem więc po co te złośliwości, zasada jest jedna "nie mam nic ciekawego do napisania na dany temat - nie zaśmiecam forum". Dorii |
|
|
|
|
Zamiast suchego szamponu można zastosować puder dla niemowlaków więc Lucky_Luk był blisko;-)))Do podniesienia objętości są pudry got2b firmy Schwarzkopf,działa, tylko włosy są niemiłe w dotyku.
|
|