~~qwerty | |
|
|
Witam i pytam gdzie w stalowej lub najblizszej okolicy mozna pojezdzic na lyzwach? Dzialaja jakies lodowiska naturalne badz sztuczne? I czy jest wypozyczalnia lyzew gdzie w poblizu czy trzeba juz posiadac swoje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No właśnie i w tym problem że niema i nie wiadomo czy będzie. W zeszłym roku było "chyba" w Nisku ale nie wiem na 100%
Sama bym pojeździła na łyżwach no ale nie ma gdzie:( |
|
|
|
|
Będzie mróz , będzie lodowisko
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
Tamtej zimy też był mróz ale lodowiska nie było ..
I znając życie w tym roku również nie będzie |
|
~~qwerty | |
|
|
A gdzie najblizej stalowej sa jakies jeziorka to by na dzikim lodowisku pojedzil z ekipa;) Pytam ponieważ nie jestem miejscowy
|
|
|
~~qwerty | |
|
|
a mam pytanie co do oczka?? Mozna tam jezdzic? Czy wedkarze wierca przereble??
|
|
|
|
|
|
Wierca ,ale można jeźdżić jesli się nieboisz
|
|
|
|
zapytajcie w nisku może w tym roku znowu będzie otwarte
|
|
~~qwerty | |
|
|
A w ktorym miejscu w nisku to bylo? Przy jakiejs szkole? Czy jest tam jakis osrodek sportu i rekreacji?
|
|
|
|
|
|
Jak jedziesz w nisku już to masz taką malutką stację BP i to dosłownie jest przed tą stacją - taka hala jest jak tam się wchodzi itp to nie wiem, ale wiem, że tam to jest
|
|
~~qwerty | |
|
|
dziekuje slicznie. Jak bede tam przejazdem to dopytam sie co i jak zamierzaja w tym roku dzialac
A jeszcze zapytam: Czy lyzwy tez pozyczyja czy trzeba miec swoje? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Kiedys wypożyczali , niewiem jak teraz będzie - o ile będzie .
|
|
|
|
To jak ktoś się czegoś dowie na miejscu to niech da znać w tym temacie.
|
|
~~polo | |
|
|
CYTAT Jak jedziesz w nisku już to masz taką malutką stację BP i to dosłownie jest przed tą stacją - taka hala jest jak tam się wchodzi itp to nie wiem, ale wiem, że tam to jest kolo stacji verwa lub tam gdzie dywany czyszcza kiedys tam bylo |
|
|
|
|
|
ja pamietam ze za moich czasow zawsze lodowisko bylo na placu z tylu szkoly podst. nr3 obroncow westerplate, bylo super a teraz nie wiem
|
|
|
|
|
Na oczku to widać że nie jeden już się poślizgał twarzą w dół....
|
|
|
|
|
CYTAT A w ktorym miejscu w nisku to bylo? Przy jakiejs szkole? Czy jest tam jakis osrodek sportu i rekreacji? to było przy stacji paliw "Bliska" w starej cegielni czy cos takiego wypozyczali łyzwy i za wejsc9e ze swoimi łyzwami tez wołali w tamtym roku nie btyło lodowiska bo mrozu nie było zobaczymy w tym roku , ale nie sadze zeby jakies było a jak masz zamiar sie wybierac na dzikie lodowisko to w nisku nad Warchołach nad stwami. Byłam w tamtym roku i powiem ze lod był gruby i nie było takiej mozliwosci jak pekniecie Ludzie myślą czasem jak zabić czas, a to czas ich zabija. |
|
~~aaa | |
|
|
Jak chcecie lodowisko....
To Mielec i Rzeszów. W Mielcu jest kryte. 2 zł wyporzyczenie pary na godz 6 zł za godzine normalny bilet 4zł ulgowy godz 2zł grupowy (conajmniej 10 osob |
|
|
|
|
|
Dzięki, już wsiadam w samochód i pędzę do Rzeszowa
Ale ktoś pisał w innym temacie, że od wtorku na korcie będzie można jeździć. |
|
|
|
|
CYTAT 2 zł wyporzyczenie pary na godz To przez godzinę trójkącik? Za jedyne 2 zł |
|
~~Andrzej55 | |
|
|
tak sobie myśle lodowisko to powinno być bez żadnej łachy od radnych co sobie podwyżke dali w parku Jordanowskim 4 sosny wyciąć i 4 światła założyć tyle tylko trzeba chcieć bo nikomu prywatnie nie da Szlązaki to tyle władzy się chce to co zwykle ....kasa pomyślunku nic
|
|
|
~~evka | |
|
|
w Nisku nie ma lodowiska, ta hala zostala sprzedana wiec nic z tego.
|
|
|
|
|
|
Nisko kolo Plusa
|
|
~~MarceliSzpak | |
|
|
na kortach przy ul. Skoczyńskiego robią lodowisko.
|
|
|
~~patryk222 | |
|
|
widziałem jak robia lodowisko tam gdzie sa korty tenisowe obok szkoły muzycznej ... wiec pewnie tam bedzie mozna posmigac
|
|
|