|
|
|
Zaginął/został skradziony w Stalowej Woli pies, szczeniak 3 miesięczny rasy Jack Russel Terier. Jest to charakterystyczny pies biały z brązowymi łatkami na uszach i okrągłą łatką koło ogona-pies takiej rasy grał m.in. w "Masce". Foto wkrótce.
Prawdopodobnie pies został skradziony i złodziej będzie chciał go sprzedać. Bardzo proszę o ew. kontakt tel 607-035-009. Dla znalazcy nagroda w wysokości 500 zł. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Współczuje i mam nadzieje że się odnajdzie.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
napisz mniej wiecej gdzie mieszkasz, gdzie pies mogl sie poruszac bo tak to szukanie igly w stogu siana, i jak zaginal uciekl z podworka czy jak?
|
|
|
|
|
sformatujcie to zdjęcie. Jest lekko mówiąc za duże.
Juz...chyba niekazdy rozumie ze zdjecie nie powinno byc wieksze niz strona....... Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
PIESEK SIE ODNALAZŁ !
DZIĘKI SM Nie wnikamy, czy został skradziony i porzucony, czy sie po prostu zgubił, czy pomogła wysoka nagroda... najważniejsze, że jest |
|
|
|
|
Mazi - od dłuższego czasu planuję kupić Jack Russella i mam do Ciebie pytanie - kupowałeś/kupowałas go gdzieś blisko nas czy dalej za pieskiem jeździłes/aś? Na Allegro szukałam piesków i oczywiście jest ich sporo, ale może skoro Ty masz takiego za jakim ja szaleje to może mi doradzisz?
Pozdr. i fajnie że piesek się znalazł |
|
|
|
|
CYTAT PIESEK SIE ODNALAZŁ ! DZIĘKI SM Nie wnikamy, czy został skradziony i porzucony, czy sie po prostu zgubił, czy pomogła wysoka nagroda... najważniejsze, że jest a to dobre! niedawno ktos zgubil obraczke i znalazł dzieki sm to sm to jednak ma moc przekazu |
|
|
|
|
CYTAT Mazi - od dłuższego czasu planuję kupić Jack Russella i mam do Ciebie pytanie - kupowałeś/kupowałas go gdzieś blisko nas czy dalej za pieskiem jeździłes/aś? Na Allegro szukałam piesków i oczywiście jest ich sporo, ale może skoro Ty masz takiego za jakim ja szaleje to może mi doradzisz? Pozdr. i fajnie że piesek się znalazł Masz info na PW Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT PIESEK SIE ODNALAZŁ ! DZIĘKI SM Nie wnikamy, czy został skradziony i porzucony, czy sie po prostu zgubił, czy pomogła wysoka nagroda... najważniejsze, że jest a to dobre! niedawno ktos zgubil obraczke i znalazł dzieki sm to sm to jednak ma moc przekazu A tak Nastepnego dnia zadzwoniła pewna miła pani po przeczytaniu ogłoszenia i powiedziała, że jej maż znalazł naszego pieska póxnym wieczorem zmarznietego w krzakach koło huty. Chciała zamieścić ogłoszenie o znalezionym piesku. Zginął kawałek dalej, w lasku około 1 km za Cellfastem. Jednak sporo ludzi zaglada na SM. |
|