|
|
|
Najtansze paliwo na ulicy Poniatowskiego 21/7
95 3.49 98 3.69 ON 3.65 LPG 2.04 Mam pytanko Gdzie owa stacja sie znajduje ???? Czy ktos tam tankowal ??? Przeciez roznica w cenie za 1 litr miedzy ta stacja a np orlenem jest ok 46 gr. Jakiej jakosci ??? ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
|
|
|
ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
|
~~hej | |
|
|
Poniatowskiego 21/7 ?/?///?? Przecież to jest adres prywatny
|
|
|
|
|
|
to powiedz czy taka stacja istnieje czy to blef ???
ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
|
|
|
ale chyba nie w stalowce na poniatowskiego 21 nie ma stacji paliw ,najwyzej co mozesz w tamtym regionie kupic to browara lub flaszke
|
|
|
|
|
to jest w stalowej woli
|
~~kolega | |
|
|
p.Zie**cki odkurzacze naprawiał całymi latami a teraz paliwem lecącym z kranu handluje?????
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Najtansze paliwo na ulicy Poniatowskiego 21/7 95 3.49 98 3.69 ON 3.65 LPG 2.04 Mam pytanko Gdzie owa stacja sie znajduje ???? Czy ktos tam tankowal ??? Przeciez roznica w cenie za 1 litr miedzy ta stacja a np orlenem jest ok 46 gr. Jakiej jakosci ??? Hehe tam nieznajduje sie zadna stacja paliw. To jest zwykly blok mieszkalny. Najblizsza stacja to LOTOS (chodzi mi o ten adres) innej nie ma. TO jest typowe wprowadzenie kierowców w blad. Pozdrawiam Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
tak wlasnie mi sie cos wydawalo ktos sobie jaja robi zablokowac takiego dowcipnisia
|