~~karwas | |
|
|
Witam, mam do "zrobienia" dwie łazienki i kotłownię.
Szukam fachowca godnego polecenia,. Najlepiej w doświadczeniem wieloletnim Proszę o opinię . dzięki i pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~karwas | |
|
|
a i kontakt do mnie jak coś to kom.512-233-455 lub karwas_(at)_poczta.fm
|
|
|
~~GDA | |
|
|
co to znaczy fachowiec ? 99% tego co sie nazywa "fachowcami" to gwałciciele ! gwałciciele budownictwa, czy szerzej rzecz ujmując techniki.
|
|
|
|
|
|
nie wiem czy forum jest dobrym sposobem znalezienia fachowca, lepiej zapytaj sie przyjaciol, rodziny, moze oni maja jakies kontakty, tutaj na forum nie zawsze co pisza jest prawda
|
|
~~żona mechanika | |
|
|
Gdzie nie wejdę na wpis o fachowcach to widzę opinie,ze w Stalowej nie ma fachowców tylko GWAłCICIELE.No ludzie, opanujcie się. Zawsze trafi się jakaś "menda" , która chce aby nazywa no ją fachowcem, ale bez przesady, są też ludzie, którzy dobrze znają się na tym co robią. Zamiast wrzucać wszystkich do jednego wora - popytać trzeba wśród znajomych
|
|
|
~~MAG | |
|
|
Kobiety na traktory!!
żony mechaników do gwałtów. |
|
|
~~żona mechanika | |
|
|
magowie z małpami do cyrku
|
|
|
~~monsz rzony | |
|
|
|
|
|
~~monsz rzony | |
|
|
bo zupa byla za slona ;]
|
|
|
~~robek | |
|
|
CYTAT Witam, mam do \"zrobienia\" dwie łazienki i kotłownię. Szukam fachowca godnego polecenia,. Najlepiej w doświadczeniem wieloletnim Proszę o opinię . dzięki i pozdrawiam. 788 266 192 pełen profesjonalizm szybko i na temat ten pan zna się na rzeczy robi wycenę i nie przekracza kwoty podanej przed oględzinami pomieszczeń nie wiem jak ma teraz z terminami ale zadzwoń zapytaj Czesław sie nazywa. |
|
|
~~żona mechanika | |
|
|
CYTAT bo zupa byla za slona ;] albo za kwaśna |
|
|
~~Naiwny | |
|
|
Uważaj na takich co się chwalą gdzie to oni niby płytki kładli!!!W Warszawie u Steczkowskiej i inne takie bujdy!Partacze nie z tej ziemi,popsuli od metra płytek,bo nie umieli ich przyciąć,płytki położyli tak krzywo,ze znajomi do tej pory się śmieją,że pewnie te płytki układał mój 6-letni synek.Sprawdź też jak kogoś zatrudnisz jaki mają sprzęt,bo ci "moi" to nawet poziomicy nie mieli,partacze cholerni!!!
|
|
|
~~gda2 | |
|
|
podstawowe pojęcia w budownictwie jaki każdy wykonawca powinien znać i się do nich stosować:
- kąt 100 gradów; zwany kątem prostym - płaszczyzna o normalnej stycznej i prostopadłej do geoidy, górowanie libeli w punktach, przez które poprowadzone płaszczyny będą miały normalne równoległe do w/w; pion i poziom - kolineraność normalnych płaszczyzn; rownoleglosc płaszczyzn - ortogonalnosc normalnych płaszczyzn; prostopadlosc płaszczyzn - płaszczyzna a oni uparcie niedopuszczją do siebie tych pojęć ... no i nie dziwie się ... posługująć się poziomicami z nie zrektyfikowanymi libellami ... , co więcej, nie robią pomiaró w I i II położeniu libelli. i to najważniejsze odnosnie estetyki wykonania. |
|
|
~~Misia | |
|
|
Mów do mnie jeszcze...
|
|
|